Ps : Jak ktoÂś chce to mogĂŞ mu wysÂłaĂŚ te skany w wiĂŞkszej rozdzielczoÂści

Moderator: Łukasz
Czepiasz siê szczegó³ów, boœmy siê wczoraj posprzeczaliFunckyrella pisze::smiech: :smiech:A tu jej nie pozna³ - ale wielki fan :evil2:
Cholera? Ja teÂż mam kompletnÂą pustkĂŞ w gÂłowie? O jakich przeciwnoÂściach ona moÂże mĂłwiĂŚÂŻyjemy w Âświecie, w ktĂłrym coraz czĂŞÂściej, niestety, rzÂądzÂą prawa dÂżungli(...) I biorÂąc pod uwagĂŞ przeciwnoÂści losu, z ktĂłrymi trzeba radziĂŚ sobie w pracy zawodowej lub w Âżyciu prywatnym(....) (Anita Werner)tobi pisze:Jakie przeciwnoÂści spotkaÂły Anite w praktyce zawodowej![]()
WymieĂąmy w pkt, bo mi nic na myÂśl nie przychodzi
Tak byÂłoby super, ale nie moÂżna popadaĂŚ w niewiarĂŞ - Jack'y - chuchnij w piÂąstki, mocno zaciÂśnij i nie puszczajBlack Jack pisze:jeÂśli to bĂŞdzie program tylko na antenie tvn24, to ta promocja jest raczej zbĂŞdna, bo m.in. zasiĂŞg stacji mizerny... to spostrzeÂżenie zrodziÂło w mojej gÂłowie przypuszczenie: moÂże niedÂługo zobaczymy AnitĂŞ ponownie w tvn-ie Ehh... chyba poniosÂły mnie wodze fantazji - przeogromnej fantazji! No ale przyznacie, Âże byÂłoby piĂŞknie.
bardzo czĂŞsto w okresie gdy szykuje siĂŞ jakis artykuÂł, to ta osoba znika z wizji na jakiÂś czas. tak siĂŞ juÂż dziaÂło wczeÂśniej...i nie tylko w TVNBlack Jack '62 pisze:Co gorsza nie byÂło jej caÂły tydzieĂą i nie wiem, czy siĂŞ z tego cieszyĂŚ, czy ubolewaĂŚ.
Cholera? Ja teÂż mam kompletnÂą pustkĂŞ w gÂłowie? O jakich przeciwnoÂściach ona moÂże mĂłwiĂŚFunckyrella pisze:tobi pisze:Jakie przeciwnoÂści spotkaÂły Anite w praktyce zawodowej![]()
WymieĂąmy w pkt, bo mi nic na myÂśl nie przychodzi
Black Jack '62 pisze: Oby tylko nie okazaÂło siĂŞ we wrzeÂśniu, Âże czekaliÂśmy na: fakty popoÂłudniowe /x2, poranek /x1![]()
![]()
No pewnie, Âże nie jest, bo ona jest WernerjakoÂś nie widze Âżadnego programu w sensie show politycznego albo cokoliwke Anita co by ne bylo nie jest Olejnik, Lisem, Durczokiem czy daleko daleko nic i ...Pochanke.
Podczas odÂśmiecania dysku twardegoBlack Jack '62 pisze:GdzieÂś Ty to wynalazÂł Yotomasz
TakBlack Jack '62 pisze:To tylko fragment z okÂładki, pradwa![]()
Oto reszta "artyku³u" :Black Jack '62 pisze:Masz mo¿liwoœÌ pos³ania reszty ''artyku³u''![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: TommyC i 13 gości