Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

Ps : Jak ktoÂś chce to mogĂŞ mu wysÂłaĂŚ te skany w wiĂŞkszej rozdzielczoÂści :)
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Funckyrella pisze::smiech: :smiech: :lol: A tu jej nie poznaÂł - ale wielki fan :evil2:
Czepiasz siê szczegó³ów, boœmy siê wczoraj posprzeczali :wink: By³em zaspany, ledwo patrzy³em na oczy :D Zwa¿ te¿ na to, ¿e napisa³em zamiast 6.40 - 7.40, a przegl¹d prasy by³ zdecydowanie o 6.40 :D No, a Anita na tym zdjêciu wygl¹da, uchakteryzowana jest raczej na czasy s³odko-gorzkie, ni¿ teraŸniejsze :D Przyznajê zatem, ¿e kiedy przegl¹da³em internetow¹ stronê g³ówn¹ SE, myœla³em, ¿e to jakaœ lalunia z jakiegoœ serialiku :wink: :lol:
;/TrochĂŞ siĂŞ rozczarowaÂłem artykuÂłem, bo praktycznie nic nowego nie napisali, poza tym, Âże Anita ma 183 cm wzrostu - wiĂŞc 1 cm urosÂła od zeszÂłego roku :D, no i tym, Âże przyjaciele mĂłwiÂą na niÂą ''MaleĂąstwo'' :P :D Ani sÂłowa o jej dalszym losie w tvn ;/ Co mnie caÂły czas nurtuje i nie daje spokoju :?: Ani sÂłowa o nowym programie, ale chyba jednak coÂś szykujÂą, bo po kiego diabÂła ta 'promocja' :?:
Ten fragment znowu wywoÂłaÂł lekkÂą frustracjĂŞ: - W modzie sÂą transfery telewizyjne. MyÂślaÂła pani o zmianie stacji? - Rzadko ulegam modzie. Nie lubiĂŞ ekstrawagancji. A jeÂśli chodzi o transfer, nie otrzymaÂłam takiej propozycji, wiĂŞc nie mam siĂŞ nad czym zastanawiaĂŚ. Od czterech lat pracujĂŞ w TVN24 i dobrze siĂŞ tu czujĂŞ
Po pierwsze: nie wierzê, ¿e Anita dobrze czuje siê teraz, kiedy usuniêto j¹ z g³ównych, w tej stacji - przynajmniej we wrzeœniu by³o to baaardzo wyraŸnie widaÌ. Po drugie: nie mogê przeboleÌ, ¿e Anita nie postara³a siê o jakieœ ''kontakty'' (tzw. plecy) i nie rozgl¹da³a siê za prac¹ w innej stacji ;/

Hey Yotomasz - dziĂŞki piĂŞkne za skany :!: :P :D
Sesja jest po prostu bombowa :!: Anita wyglÂąda na tych fotkach po prostu bosko :D :!:
Dziêki te¿ za zaoferowanie siê z przes³aniem wiêkszych, ale niestety mój dysk, ani zreszt¹ ³¹cza, nnie podo³a³by tych ''maleùstw'' chyba podŸwign¹Ì :sad: Ale te, które pos³a³eœ i tak s¹ super jakoœci :D :!:
Tego zdjĂŞcia u mnie nie ma :sad: :
Obrazek
To jedno mĂłgÂłbyÂś mi jednak przesÂłaĂŚ, ok :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

[quote=AnitaWerner]ÂŻyjemy w swiecie w ktĂłrym co raz czĂŞÂściej rzÂądzÂą prawa dÂżungli
...IbiorÂąc pod uwagĂŞ przeciwnoÂści losu, z ktĂłrym trzeba radziĂŚ sobie w praktyce zawodowej lub w Âżyciu prywatnym....[/quote]

Jakie przeciwnoÂści spotkaÂły Anite w praktyce zawodowej :?:
WymieĂąmy w pkt, bo mi nic na myÂśl nie przychodzi :wink:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

WstydÂź siĂŞ Black, oj wstydÂź! Anita to wspaniaÂła kobieta i z pewnoÂściÂą nigdy nikogo nie okÂłamaÂła, wiĂŞc skro napisaÂła, Âże siĂŞ dobrze czuje w TVN24 to z pewnoÂściÂą tak jest :lol:
arti
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arti »

Nie podoba mi siĂŞ Anita Werner, ale musze przyznaĂŚ, Âże na okÂładce Super Express TV wyszÂła naprawdĂŞ bardzo Âładnie :)
Anna Kalczyńska, Anita Werner, Beata Tadla, Justyna Pochanke - czołowa czwórka :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nie zarzucam Anicie kÂłamstwa, tylko mĂłwienie nieprawdy w ramach tzw. lojalnoÂści, albo w ramach braku innego wyjÂścia, czy teÂż wyboru mniejszego zÂła, czy teÂż w koĂącu mĂłwienie nieprawdy w dobrej wierze :wink:
Sam z pewnoœci¹ wiesz, ¿e od strony prawnej, z tvn-u ciê¿ko jest odejœÌ. Na pewno ka¿dy pracownik, Anita tak¿e, jest skrêpowany ciê¿kimi umowami, które trudno jest zerwaÌ tak, aby na tym nie ucierpieÌ. Polskie prawo jest zawi³e, a Polska, to kraj zmarnowany i nêkany przez ostatnie prawie 70 lat. Gdybyœmy ¿yli w innych realiach, nie musielibyœmy wciskaÌ kitu pracodawcom, ¿e jest nam pod ich strzech¹ tak dobrze :wink:
Wracaj¹c zaœ do sedna w¹tku, chyba mo¿emy ju¿ otwarcie mówiÌ o promocji Anity, a raczej przypominaniu o jej istnieniu, jednak coœ szykuj¹, coœ planuj¹ w zwi¹zku z jej osob¹. Ale jeœli to bêdzie program tylko na antenie tvn24, to ta promocja jest raczej zbêdna, bo m.in. zasiêg stacji mizerny... to spostrze¿enie zrodzi³o w mojej g³owie przypuszczenie: mo¿e nied³ugo zobaczymy Anitê ponownie w tvn-ie :?: Ehh... chyba ponios³y mnie wodze fantazji - przeogromnej fantazji! No ale przyznacie, ¿e by³oby piêknie. Gdyby jeszcze do tego zmienili formu³ê programu i zrezygnowali z tych idiotycznych wywiadów, a dali zamiast tego aktualne tematy i prawdziw¹ publicystykê. Wierzê, ¿e Anita poradzi³aby sobie, mimo braku doœwiadczenia. Ona zawsze postawiona przed du¿ym wyzwaniem, sprawdza siê wyœmienicie. Potkniêcia zdarzaj¹ jej siê czasem, gdy ma przed sob¹ program-frazes (czyt. poranki 1 raz w tygodniu). Mia³em ogromn¹ nadziejê, kiedy pêdzi³em do kiosku, ¿e w SE znajdê choÌ kroplê informacji o przysz³oœci Anity w stacji tvn (niestety tvn), a tu tylko zapewnienie, ¿e ona nie ma zamiaru stamt¹d odchodziÌ ;/ Co gorsza nie by³o jej ca³y tydzieù i nie wiem, czy siê z tego cieszyÌ, czy ubolewaÌ. Bo jej nieobecnoœÌ to albo albo: albo jest na krótkim urlopie po dwóch tygodniach w porankach, a to by oznacza³o nici z nowego programu, bo niby kiedy mieliby go nagraÌ :?: Albo jej nieobecnoœÌ oznacza wyjazd za granicê i faktyczn¹ realizacjê programu... Tylko na jak d³ugo mog³aby wyjechaÌ? A do serwisów na pewno Anita ju¿ nie wróci, tvn szkoli now¹ kadrê... Kto by siê w tym wszystkim po³apa³ :niepewny:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Dobra, dobra Jack'y - nie tÂłumacz siĂŞ, ja wiem, Âże masz za sobÂą ciĂŞÂżkie chwile.
Jakby tego by³o ma³o, nie ma w telewizorku Anity - ,,maleùstwo' zapad³o siê pod ziemiê - okrutny los, z³a passa nie chce opuœciÌ :sad: Ona wróci, prêdzej, czy póŸniej - ale wróci :smile: Artyku³ w SuperExpresie, chocia¿ ma³o odkrywczy, jest tego potwierdzeniem. Mi³a niespodzianka, nie? Oby ich by³o jak najwiêcej w nadchodz¹cym czasie! Fani Anity nie bêd¹ koczowali i nie bêd¹ chcieli wychodziÌ z empików :evil2: Co poradziÌ - taki los fana :D
Ale warto dla takiej sesji, prawda Jack'y? :wink: :lol:
Dziwny to zabieg z doborem zdjĂŞĂŚ - w Warszawie na okÂładce SuperExpresu (nie dodatku) jest inna fotka niÂż u nas, czy na Mazurach na przykÂład. No! Ale dziĂŞki Yotomaszowi i jego scanom mamy warszawski obraz Anity w gazecie :smile:
ZresztÂą, uroczo i piĂŞknie Anita wyglÂąda na wszystkich zdjĂŞciach, a jest ich sporo. RobiÂł je niejaki Piotr BÂławicki z TVN, czyÂżby sesja w pracy :zdziwko: :D
Po raz kolejny utwierdzam siĂŞ w przekonaniu, Âże Anita powinna nieco rozjaÂśniĂŚ wÂłosy. Wiem, Âże na zdjĂŞciach efekt jaÂśniejszego koloru jest zasÂługÂą gry ÂświateÂł, ale trzeba przyznaĂŚ, Âże bardzo korzystnie wpÂływa na efekt koĂącowy :super:
A artyku³? Na ok³adce dodatku brzmia³ ca³kiem obiecuj¹co: ,,Rozwa¿na i romantyczna' - Anita Werner, prywatnie to pe³na ciep³a dziewczyna. W pracy jest rzeczowa i wymagaj¹ca.. Okay, mogê siê zgodziÌ, czêœÌ widzê na w³asne oczy, a w czêœÌ jestem sk³onna uwierzyÌ. Ale jak ten tytu³ ma siê do treœci artyku³u? Nijak!
W œrodku mizerny i króciutki artyku³, który nawet nie musn¹³ sedna tytu³u! Gdybyœmy nie znali wczeœniejszych artyku³ów, trudno by³oby skojarzyÌ, czy nawet uwierzyÌ w to, ¿e Anita jest w³aœnie taka, jak opisano j¹ w tytule dodatku :smile:
ÂŻyjemy w Âświecie, w ktĂłrym coraz czĂŞÂściej, niestety, rzÂądzÂą prawa dÂżungli(...) I biorÂąc pod uwagĂŞ przeciwnoÂści losu, z ktĂłrymi trzeba radziĂŚ sobie w pracy zawodowej lub w Âżyciu prywatnym(....) (Anita Werner)
tobi pisze:Jakie przeciwnoÂści spotkaÂły Anite w praktyce zawodowej :?:
Cholera? Ja teÂż mam kompletnÂą pustkĂŞ w gÂłowie? O jakich przeciwnoÂściach ona moÂże mĂłwiĂŚ :?: Nie mam zielonego pojĂŞcia :shock: I to w dodatku w pracy? :wink: :twisted:
Black Jack pisze:jeÂśli to bĂŞdzie program tylko na antenie tvn24, to ta promocja jest raczej zbĂŞdna, bo m.in. zasiĂŞg stacji mizerny... to spostrzeÂżenie zrodziÂło w mojej gÂłowie przypuszczenie: moÂże niedÂługo zobaczymy AnitĂŞ ponownie w tvn-ie Ehh... chyba poniosÂły mnie wodze fantazji - przeogromnej fantazji! No ale przyznacie, Âże byÂłoby piĂŞknie.
Tak byÂłoby super, ale nie moÂżna popadaĂŚ w niewiarĂŞ - Jack'y - chuchnij w piÂąstki, mocno zaciÂśnij i nie puszczaj :D MoÂże to poskutkuje i marzenia siĂŞ speÂłniÂą - wszak marzenia siĂŞ speÂłniajÂą :D
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Black Jack '62 pisze:Co gorsza nie byÂło jej caÂły tydzieĂą i nie wiem, czy siĂŞ z tego cieszyĂŚ, czy ubolewaĂŚ.
bardzo czĂŞsto w okresie gdy szykuje siĂŞ jakis artykuÂł, to ta osoba znika z wizji na jakiÂś czas. tak siĂŞ juÂż dziaÂło wczeÂśniej...i nie tylko w TVN

Funckyrella pisze:
tobi pisze:Jakie przeciwnoÂści spotkaÂły Anite w praktyce zawodowej :?:
Cholera? Ja teÂż mam kompletnÂą pustkĂŞ w gÂłowie? O jakich przeciwnoÂściach ona moÂże mĂłwiĂŚ :?: Nie mam zielonego pojĂŞcia :shock: I to w dodatku w pracy? :wink: :twisted: [/quote]

a mo¿e chcia³a daÌ znak, ¿e osoby maj¹ce rodzine w TVN24 jak Anna Jêdrzejowska czy Justyna Pochanke maj¹ wiêksz¹ szanse zwiêkszonej iloœci pracy...wiêkszego bycia na wizji, choÌ argumenty ¿e nieobecnoœÌ Anity b¹d¿ zepchniêcie do Faktów popo³udniowych by³o zwi¹zane z Jej przygotowanianami do nowego politycznego show.....a tak¿e z wypromowaniem pasma Faktów popo³udniowych czyli okolic 17. I chyba poniek¹d siê uda³o :wink:

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Zgodzê sie jedynie z tym, ¿e dla Anity to bardzo Ÿle, ¿e nie ma za sob¹ wstawiennika w postaci wujka, mamy, taty, narzeczonego, czy mê¿a postawionego wysoko w hierarchii tvn-owskiej, to jej na pewno nie u³atwia karierowej wspinaczki. Ale Tobi, dalej zaczynasz pleœÌ g³upstwa, a dok³adniej zaczynasz wierzyÌ w te brednie, które serwowano nam we wrzeœniu, ¿e niby popo³udniowe fakty to nie takie z³o, bo zaczynaj¹ inwestowaÌ w pasmo o 17-stej... brednie :!: Powiem to jeszcze raz: Anita by³a potrzebna faktom g³ównym tylko do wrzeœnia, do momentu pojawienia siê królowej. Mo¿e pocz¹tkowo za³o¿enia by³y inne, ale Anita odnios³a zbyt du¿y sukces w g³ównych: zbyt niebezpiecznie du¿y :!: No i teraz upchnêli j¹ z powrotem do tvn24 i dali (chyba) na pocieszenie jakiœ tam autorski program, który pewnie przejdzie bez wiêkszego echa :twisted: To wszystko zale¿y od tego, na ile w³adze tvn-u bêd¹ siê straÌ wmówiÌ ludziom, ¿e to trzeba ogl¹daÌ, czyli jakie zaserwuj¹ promo...
Sorry za ten niezbyt delikatny ton wypowiedzi, ale ta fosa tajemniczoœci wokó³ osoby Anity i jej przypuszczalnego programu, zaczyna mnie trochê dra¿niÌ :twisted: Nie cierpiê ¿yÌ w niepewnoœci, nie cierpiê czekaÌ na... na nie wiadomo co :!: Oby tylko nie okaza³o siê we wrzeœniu, ¿e czekaliœmy na: fakty popo³udniowe /x2, poranek /x1 :twisted: :twisted:

PS Funcky, dziĂŞki za sÂłowa otuchy :D
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Black Jack '62 pisze: Oby tylko nie okazaÂło siĂŞ we wrzeÂśniu, Âże czekaliÂśmy na: fakty popoÂłudniowe /x2, poranek /x1 :twisted: :twisted:

a i tak moÂże byĂŚ :wink:
jakoÂś nie widze Âżadnego programu w sensie show politycznego albo cokoliwke nita co by ne bylo nie jest Olejnik, Lisem, Durczokiem czy daleko daleko nic i ...Pochanke.
MoÂże Fakty poranne wprowadzÂą albo poranne, poÂłudniowe i popoÂłudniowe :idea:

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Fakty popo³udniowe /x2, poranek /x1 to zbyt ma³o :!: :!: Ja od wrzeœnia czeka³em na wakacje, bo nie odpowiada³y mi obowi¹zki, a dok³adniej ich iloœÌ i ranga, jakie powierzono Anicie, myœla³em ¿e chocia¿ w wakacje coœ siê zmieni... na lepsze. A tu co ledwo 2 tygodnie poranków i fajrant :twisted:
jakoÂś nie widze Âżadnego programu w sensie show politycznego albo cokoliwke Anita co by ne bylo nie jest Olejnik, Lisem, Durczokiem czy daleko daleko nic i ...Pochanke.
No pewnie, Âże nie jest, bo ona jest Werner :cool: :evil2: Chyba nie doceniasz jej Tobi :wink:
Mam nadziejĂŞ, Âże zrĂłwno Ty jak i ja ''na wÂłasne oczy'' zobaczymy kim jest Anita Werner i co potrafi :!:
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Znalaz³em (doœÌ starego) skana :)

Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Gdzieœ Ty to wynalaz³ Yotomasz :?: To tylko fragment z ok³adki, pradwa :?: Masz mo¿liwoœÌ pos³ania reszty ''artyku³u'' :?: Domyœlam siê, ¿e to jakiœ pseudoartyku³ pisany na zamówienie, domyœlam siê, co jest dalej, ale wierzyÌ mi siê nie chce, ¿e ktoœ kogo Anita uwa¿a za przyjaciela, czy chocia¿ dobrego znajomego, w czyim towarzystwie Anita dobrze siê czuje, móg³by zdobyÌ siê na tak¹ haniebn¹ pod³oœÌ i tak diabelsko manipulowaÌ i indoktrynowaÌ za pomoc¹ 'mediów' :twisted: Móg³byœ wiêc przes³aÌ resztê ''artyku³u'', jeœli masz tak¹ mo¿liwoœÌ :?: Bo chyba zaraz krew mnie zaleje ze z³oœci :twisted:, to g³ównie z niepewnoœci o dalsz¹ treœÌ... choÌ domyœlam siê jej :twisted:
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Black Jack '62 pisze:GdzieÂś Ty to wynalazÂł Yotomasz :?:
Podczas odÂśmiecania dysku twardego :)
Black Jack '62 pisze:To tylko fragment z okÂładki, pradwa :?:
Tak
Black Jack '62 pisze:Masz mo¿liwoœÌ pos³ania reszty ''artyku³u'' :?:
Oto reszta "artykuÂłu" :

Obrazek
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Black powiedzia³ mi, ¿ebym lepiej ja wypowiedzia³a siê krótko na temat tego, co jest wy¿ej napisane w tym sescanowanym artykule, bo on u¿y³by zbyt wielu niecenzuralnych s³ów i móg³by za obrazê majestatu naraziÌ siê majestatowi, albo te¿ jego podw³adnym. Wiêc ja postaram siê jak najdelikatniej scharakteryzowaÌ to, co mia³o miejsce i jak widaÌ ci¹gnie siê za nami wszystkimi jak smród!
Cholera! Do tej pory przymru¿a³am lekko oko na rewelacje i podejrzenia reszty fanów Anity, ale o tego typu zagrywkach poni¿ej pasa nic nie wiedzia³am? :shock: :twisted: Myœla³am, ¿e rok temu po prostu zabrali Anicie Fakty g³ówne, powiedzieli, ¿e jest zbyt ,,ch³odna'' na wizji, a to widzom nie odpowiada i do widzenia! A z jakiego czasu pochodzi numer Faktu, mo¿e z zesz³orocznych wakacji?
Có¿ za precyzja i skutecznoœÌ ataku. Ok³adka: wymowny, obrazowy tytu³, œrodek: to samo, tylko wiêkszy format i jeszcze wiêksze zdjêcie Anity - ofiary nagonki, ¿eby ka¿dy wiedzia³ i zapamiêta³ o kogo chodzi, kto jest tym ,,z³ym'' w towarzystwie :twisted:
Ca³y czas trudno mi uwierzyÌ, ¿e mo¿liwa jest taka pod³oœÌ ludzka wzglêdem drugiego cz³owieka?! A tu zosta³a urz¹dzona taka nagonka, tak misternie przygotowany plan zniszczenia mocnego wizerunku Anity :twisted:
Ciekawe ile PieczyĂąski zapÂłaciÂł Snopkiewiczowi za taki ton wypowiedzi? A myÂśmy juÂż widzieli AnitĂŞ w WiadomoÂściach, kiedy to rzecznik TVP podpisuje siĂŞ pod takimi bredniami pisanymi na ewidentne ,,Âżyczenie''. Temu szmatÂławemu dziennikowi -domyÂślam siĂŞ - PieczyĂąski niewiele musiaÂł zapÂłaciĂŚ :twisted: AleÂż daÂł Âżonie dowĂłd ,,miÂłoÂści'' :twisted: W sumie, to nie taki duÂży, bo dlaczego zainwestowaÂł tylko w Fakt - dziennik cieszÂący siĂŞ niezbyt dobrÂą sÂławÂą? No tak, rozchodzi siĂŞ Âświetnie :twisted:
Biedna Anita, pad³a ofiar¹ misternie przygotowanego spisku, tzn. najpierw Lis, a póŸniej ona. Nie zdawa³a chyba sobie sprawy, w jakie bagno siê pakuje, godz¹c siê na te g³ówne Fakty :sad: Ona chyba nie zdaje sobie sprawy w jakim gnieŸdzie ¿mij przysz³o jej pracowaÌ?! Dziwiê siê, naprawdê dziwiê siê jej, ¿e po tych wszystkich ciosach, by³a w stanie dalej pracowaÌ w tej stacji - chocia¿ ewidentnie z jej twarzy i zachowania wyp³ywa³ ¿al, smutek i przygnêbienie. Czy mo¿e j¹ spotkaÌ coœ jeszcze gorszego?
MyÂślĂŞ, ze juÂż nie, bo Pochanke dostaÂła to, o co tak ,,zabiegaÂła'' :twisted: Pewnie tylko dlatego Anita zostaÂła w TVN!
Wiele bym da³a, by poznaÌ sumienia ludzi, którzy steruj¹ losem Anity! A mo¿e lepiej tego nie wiedzieÌ, lepiej spaÌ spokojnie nie wiedz¹c dok³adnie, do jakich pod³oœÌ zdolni s¹ ludzie?
Ostatnio zmieniony poniedziałek 08 sie 2005, 11:51 przez Funckyrella, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ