Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Funckyrella pisze:A z jakiego czasu pochodzi numer Faktu, moÂże z zeszÂłorocznych wakacji?
Nie , pochodzi on chyba z 23 kwietnia 2004 (Nr 92 (152))
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

To i tak bez ró¿nicy z kiedy on pochodzi - przecie¿ Pochanke na Fakty g³ówne nabra³a chêci du¿, du¿o wczeœniej i najpierw i tak musia³a ,,zaj¹Ì'' siê Lisem.

Ale trzeba przyznaĂŚ, Âże zdjĂŞcie Anity jest super! Ciekawe z jakiej to imprezy?
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Obrazek trochĂŞ przyciĂŞty
Obrazek
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

nareszcie zaczĂŞli jÂą pokazywaĂŚ w materiaÂłach promocyjnych Poranku TVN24. MoÂże troszkĂŞ spadnie dominujÂąca pozycja Jakuba Porady.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Spadnie dominuj¹ca pozycja Jakuba Porady :?: Na to nie licz :!: Jeœli liczysz, oczywiœcie... :niepewny: Anity ju¿ nie ma tydzieù, a nic nie wró¿y jej wczesnego powrotu, bo opiekunowie jej kariery postanowili najprawdopodobniej, ¿e czas ju¿ zacz¹Ì realizacjê najbardziej tajemniczego programu na œwiecie. W najlepszym przypadku Anita jest po prostu na urlopie, ale ta wersja raczej odpada, bo chyba nikt z tvn-u nie dosta³ jak do tej pory 4 tygodni wolnego :?:

Yotomasz, po przyciĂŞciu znacznie lepiej :smile:
Yotomasz pisze:Podczas odÂśmiecania dysku twardego :smile:

Fajnie, tylko mam nadziejĂŞ, Âże nastĂŞpnym razem, gdy bĂŞdziesz czyÂściÂł dysk, znajdziesz troszkĂŞ milsze naszym gustom opinie na temat Anity.
Cieszê siê, ¿e zaczeka³em z komentarzem do tego czasu, bo zd¹¿y³em nieco och³on¹Ì od rana, kiedy to przeczyta³em k¹œliwy tekst, maj¹cy na celu pogrzebanie Anity jako dziennikarki. Ale na szczêœcie wstrzyma³em siê rano, wola³em zrobiÌ porz¹dki w gara¿u i rzucaÌ ró¿nymi przedmiotami, ni¿ tutaj na forum brzydkimi s³owami :evil2: Snopkiewicz to palant, jak zreszt¹ ka¿dy rzecznik prasowy, sprzedajna dzi... :!: Jego s³owa na pewno zabola³y Anitê, zabola³y mnie... nas, ale to s¹ tylko puste frazesy, nie maj¹ce poparcia w rzeczywistoœci.
Anita bardzo czêsto, równie¿ w niedawnym wywiadzie dla ''Pani'' mówi³a, ¿e najbardziej boli j¹ bezpodstawna krytyka, a ta w wykonaniu palanta, w³aœnie tak¹ jest. W niemal¿e ka¿dym wywiadzie powtarza, ¿e uczy siê dopiero ¿ycia, odkrywa jakie ono czasem mo¿e byÌ okrutne, ¿e nie zawsze ka¿dy siê uœmiecha, ¿e raz na jakiœ czas kopie ciê pr¹d.... No o kimœ to chyba jest :?: Anita musia³a doœwiadczyÌ na w³asnej skórze czyjejœ pod³oœci. Kwestia do rozstrzygniêcia, to ta, czy faktycznie Pieczyùski and co. maczali w tym paluszki, tzn. ja nie mam co do tego ¿adnych w¹tpliwoœci, ale te¿ nie mam niezbitych dowodów, jedynie przypuszczenia, fragmenty faktów, które po u³o¿eniu tworz¹ konkretn¹ i realn¹ ca³oœÌ :!:
To by bardzo Âźle ÂświadczyÂło o ich czÂłowieczeĂąstwie, a wÂłaÂściwie to jego braku. Ja dzisiaj odkryÂłem, Âże mam bardzo nisko stĂŞÂżony poziom, praktycznie zerowy, podÂłoÂści we krwi, i w ogĂłle mam bardzo wÂąskie naczynka przewodzÂące tĂŞ substancjĂŞ, a o jakieÂś komorze sercowej gromadzÂącej ten wytwĂłr w ogĂłle nie ma mowy :D ReasumujÂąc jestem caÂłkiem dobrym czÂłowiekiem, podobnie jak Anita byÂłem wychowywany w Âświecie bez zawiÂści i podobnie jak Anicie, bardzo trudno jest mi zrozumieĂŚ, skÂąd w ludziach bierze siĂŞ tyle zawiÂści, zazdroÂści, podÂłoÂści... :sad:
Funckyrella pisze:Ale trzeba przyznaĂŚ, Âże zdjĂŞcie Anity jest super! Ciekawe z jakiej to imprezy?
Oho, zdjêcie funtastyczne. Nie mam bladego pojêcia sk¹d ono mo¿e pochodziÌ :?: To musia³a byÌ jakaœ du¿a impreza, galowa z pewnoœci¹... Mo¿e ta tvn-owskiej fundacji, na której m.in. Anita zbiera³a kasê wœród biznesmenów ... :niepewny: W ¿adnym internetowym serwisie prasowym nie natkn¹³em siê jak do tej pory na zdjêcia Anity w taaakiej sukience :!:
Funckyrella pisze: Wiele bym da³a, by poznaÌ sumienia ludzi, którzy steruj¹ losem Anity! A mo¿e lepiej tego nie wiedzieÌ, lepiej spaÌ spokojnie nie wiedz¹c dok³adnie, do jakich pod³oœÌ zdolni s¹ ludzie?

Funcky, lepiej tego nie wiedzieÌ, mówiê Ci mia³abyœ ka¿dej nocy koszmary, albo w ogóle byœ nie mog³a zasn¹Ì :!:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Jack'y - co to ma byĂŚ? Facet ,,pojechaÂł'' po Anicie jakby siĂŞ mÂściÂł za coÂś, np. za to, Âże nie przyjĂŞÂła jego propozycji zaopiekowania siĂŞ jej karierÂą wzamian za pewne usÂługi (wiecie o czym piszĂŞ) a Ty daÂłeÂś taki mdÂły komentarz? :dobani: To nawet ja nzwaÂłam rzeczy po imieniu! RozczarowaÂłeÂś mnie, ale skoro uwaÂżasz, Âże
mam bardzo nisko stĂŞÂżony poziom, praktycznie zerowy, podÂłoÂści we krwi, i w ogĂłle mam bardzo wÂąskie naczynka przewodzÂące tĂŞ substancjĂŞ, a o jakieÂś komorze sercowej gromadzÂącej ten wytwĂłr w ogĂłle nie ma mowy :D
no to tak chyba trzeba postĂŞpowaĂŚ :D

Jutro Porada :dobani:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

PozwolĂŞ sobie siĂŞ wtrÂąciĂŚ w tÂą fascynujÂącÂą rozmowĂŞ o Anicie W. i Jej caÂłkowitej poraÂżce jakÂą ma byĂŚ Jej praca w TVN24 i TVN.
Zastanawiam siê dlaczego dwójka g³ównych Fanów obecnie pisz¹cych w tym w¹tku we wszystkim co z³e (oczywiœcie wedle ich punktu widzenia) widzi osoby trzecie (Pieczyùskiego, Pochanke, Poradê to tylko pierwsi z brzegu, którzy przychodza mi teraz do g³owy)??Skoro Anita tak bardzo siê mêczy w TVN to dlaczego nie odejdzie???? Sama przecie¿ powiedzia³a w wywiadzie dla "SE", ¿e nie dosta³a ¿adnych propozycji z innych stacji. Czyli mo¿e jednak sprzyda³oby siê trochê obiektywizmu??Mo¿e rzeczywiœcie Anita nie jest najlepsz¹ dziennikark¹ œwiata o któr¹ rozbija³yby siê inne stacje??A ju¿ "jad" bij¹cy z wypowiedzi niektórych u¿ytkowników w tym w¹tku jest naprawdê szokuj¹cy!!A niektóre teksty s¹ rozbrajaj¹ce i wskazuj¹, ¿e mamy œwietnych psychologów na forum;) super!!

Nie jest moim zamiarem obraÂżanie Anity czy umniejszanie Jej zasÂług podczas pracy w TVN. OsobiÂście wolĂŞ zdecydowanie Poranki z Jej udziaÂłem niÂż Pana "niezniszczalnego"Porady!!I zdecydowanie uwaÂżam, Âże zarĂłwno Pochanke jak i Werner sÂą na tym samym poziomie dziennikarskim i powinny byĂŚ przez fanĂłw oceniane rĂłwno- a nie tak jak sÂą w tym wÂątku.
Black Jack '62 pisze: A ja nie umniejszam peofesjonalizmowi J. Pochanke - nie akceptujĂŞ po prostu jej zachowaĂą
no i widzisz "nie akceptujê jej zachowaù". Znasz j¹ osobiœcie??Raczej chyba pewnie nie-wiêc to tylko mog¹ byÌ Twoje subiektywne odczucia(ale tylko odczucia)odnoœnie J.Pochanke a zwi¹zane zapewne z A.Pieczyùskim. No ale có¿...wolno Ci!! :D
Ostatnio zmieniony poniedziałek 08 sie 2005, 22:06 przez TVN_FAN, łącznie zmieniany 1 raz.
ZIMA
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Przykro mi, ale czĂŞÂści odpowiedzi na Twoje pytania nie znam, albo nie chcĂŞ o nich pisaĂŚ, ale czĂŞsto jest tak, Âże piszĂŞ /-emy, to co nam leÂży na sercu - po prostu :D

Co do obecnoÂści Porady, niestety, tak chyba bĂŞdzie juÂż... mam wraÂżenie, Âże zawsze ;(
Funckyrella pisze: (...)daÂłeÂś taki mdÂły komentarz? :dobani:
A co :?: WolaÂłabyÂś wypowiedÂź o takim ''podscenariuszu'': :ciezar: :ninja: :wooo: :w00t: :nosebleed: :yay: :devil:
Wiesz, Âże to do mnie nie podobne, bo ja jestem jak :aniolek:

A ja nie umniejszam peofesjonalizmowi J. Pochanke - nie akceptujĂŞ po prostu jej zachowaĂą :!:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Kolejny przyciĂŞty :)
Obrazek
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Yotomasz - dobry jesteÂś w tym przycinaniu :D

Aha..., wiĂŞc teraz okrĂŞcamy kota ogonem i ofiarÂą robimy ,,StyÂśkĂŞ''? Typowe zagranie!
TVN_FAN pisze:MoÂże rzeczywiÂście Anita nie jest najlepszÂą dziennikarkÂą Âświata o ktĂłrÂą rozbijaÂłyby siĂŞ inne stacje??
Ooo! Tak! :lol: O tym kto i na jakim stanowisku pracuje w telewizji - i nie tylko - zawsze decyduje talent, dlatego - min. - mamy (nie)przyjemnoœÌ ogl¹dania co niektórych prezenterów :evil2:
TVN_FAN pisze:A juÂż "jad" bijÂący z wypowiedzi niektĂłrych uÂżytkownikĂłw w tym wÂątku jest naprawdĂŞ szokujÂący!!
Yyyy, przepraszam, pozwolê sobie zadaÌ pytanie: to jest o mnie? Jeœli tak uwa¿asz, to wyjaœniê Ci, ¿e sk¹dœ siê to musia³o wzi¹Ì. Nie z zawiœci, nie z zazdroœci, nie ze z³oœliwoœci, a z poczucia niesprawiedliwoœci. A mo¿e z tego, ¿e niektóre ,,zak³adowe wspólnoty'' kojarz¹ siê z gniazdem ¿mij :roll:
A¿ dziw, ¿e Twój awatar nie sp³on¹³ w tym jadowitym w¹tku :evil2: :D
Black Jack pisze: A co :?: WolaÂłabyÂś wypowiedÂź o takim ''podscenariuszu'': :ciezar: :ninja: :wooo: :w00t: :nosebleed: :yay: :devil:
:D nie, nie, to ja ju¿ wolê pójœÌ do wypo¿yczalni po ,,Wejœcie smoka'' :lol:

ps tego o pieczyĂąskim nie rozumiem?
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze:Aha..., wiĂŞc teraz okrĂŞcamy kota ogonem i ofiarÂą robimy ,,StyÂśkĂŞ''? Typowe zagranie!
Ja wcale nie uwaÂżam Justyny za ofiarĂŞ i wcale nie robiĂŞ takowej z niej.
TVN_FAN pisze:MoÂże rzeczywiÂście Anita nie jest najlepszÂą dziennikarkÂą Âświata o ktĂłrÂą rozbijaÂłyby siĂŞ inne stacje??
Funckyrella pisze:Ooo! Tak! :lol: O tym kto i na jakim stanowisku pracuje w telewizji - i nie tylko - zawsze decyduje talent, dlatego - min. - mamy (nie)przyjemnoœÌ ogl¹dania co niektórych prezenterów :evil2:
A*tomat Grzegorz, Porada "Niezniszczalny"Jakub i inni. Tu siĂŞ zgadzam w 100%!!
TVN_FAN pisze:A juÂż "jad" bijÂący z wypowiedzi niektĂłrych uÂżytkownikĂłw w tym wÂątku jest naprawdĂŞ szokujÂący!!
Funckyrella pisze:Yyyy, przepraszam, pozwolĂŞ sobie zadaĂŚ pytanie: to jest o mnie?
Có¿...mo¿e tak, mo¿e nie!!W ka¿dym b¹dŸ razie sama mo¿esz oceniÌ swoje wypowiedzi.
Funckyrella pisze:A¿ dziw, ¿e Twój awatar nie sp³on¹³ w tym jadowitym w¹tku :evil2: :D
Wcale nie uwaÂżam tego wÂątku za jadowity!! Tylko niektĂłre zawarte w nim wypowiedzi sÂą takie a nie inne. I tak a nie inaczej je oceniam.

Dobra-co miaÂłem powiedzieĂŚ, powiedziaÂłem. Jak juÂż wczoraj stwierdziÂłem nie mam zamiaru obraÂżaĂŚ, krytykowaĂŚ czy coÂś jeszcze Anity - uwaÂżam jÂą za dobrÂą dziennikarkĂŞ, ktĂłra faktycznie ma maÂło okazji do pokazania swoich napewno nietuzinkowych umiejĂŞtnoÂści ale jakiÂś tego powĂłd musi byĂŚ!! I wg mnie wbrew opinii w tym wÂątku nie jest tak, Âże winny tego faktu jest PieczyĂąski i jego Âżona- i tylko oni!! A ja koĂącze przynajmnie narazie wypowiadanie siĂŞ w tym wÂątku. Jak powiedziaÂłem wyÂżej-co miaÂłem powiedzieĂŚ, powiedziaÂłem :D
ZIMA
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Dzisiaj 'DzieĂą na Âżywo' bĂŞdzie prowadziĂŚ Wasza kochana Anitka, oczywiÂście winna temu jest Justyna Pochanke... :cry:
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

A skÂąd ty wiesz, Âże Justyna jest temu winna? Mnie siĂŞ raczej zdaje Âże to dobrze, Âże poprowadzi DzieĂą na ÂŻywo (odpoczynek od a*utomatĂłw).
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

wÂłoch pisze:A skÂąd ty wiesz, Âże Justyna jest temu winna? Mnie siĂŞ raczej zdaje Âże to dobrze, Âże poprowadzi DzieĂą na ÂŻywo (odpoczynek od a*utomatĂłw).
Wiesz..ja jednak myÂślĂŞ Âże wypowiedÂź maĂŚka to ironia biorÂąca siĂŞ z napastliwego tonu komentarzy w tym wÂątku na wszystkich tych, ktĂłrzy pracujÂą w TVN a pojawiÂąjÂą siĂŞ czĂŞsciej na wizji niÂż Anita Werner.A odpoczynek od a*tomatĂłw jak najbardziej wskazany :D
ZIMA
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Widzisz, widocznie zbyt szanujĂŞ JustynĂŞ PochankĂŞ, to chyba przez to :) moja wypowiedÂź
ODPOWIEDZ