Nie , pochodzi on chyba z 23 kwietnia 2004 (Nr 92 (152))Funckyrella pisze:A z jakiego czasu pochodzi numer Faktu, moÂże z zeszÂłorocznych wakacji?
Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
-
- Fan Forum
Spadnie dominujÂąca pozycja Jakuba Porady
Na to nie licz
Jeœli liczysz, oczywiœcie... :niepewny: Anity ju¿ nie ma tydzieù, a nic nie wró¿y jej wczesnego powrotu, bo opiekunowie jej kariery postanowili najprawdopodobniej, ¿e czas ju¿ zacz¹Ì realizacjê najbardziej tajemniczego programu na œwiecie. W najlepszym przypadku Anita jest po prostu na urlopie, ale ta wersja raczej odpada, bo chyba nikt z tvn-u nie dosta³ jak do tej pory 4 tygodni wolnego 
Yotomasz, po przyciĂŞciu znacznie lepiej
Fajnie, tylko mam nadziejĂŞ, Âże nastĂŞpnym razem, gdy bĂŞdziesz czyÂściÂł dysk, znajdziesz troszkĂŞ milsze naszym gustom opinie na temat Anity.
Cieszê siê, ¿e zaczeka³em z komentarzem do tego czasu, bo zd¹¿y³em nieco och³on¹Ì od rana, kiedy to przeczyta³em k¹œliwy tekst, maj¹cy na celu pogrzebanie Anity jako dziennikarki. Ale na szczêœcie wstrzyma³em siê rano, wola³em zrobiÌ porz¹dki w gara¿u i rzucaÌ ró¿nymi przedmiotami, ni¿ tutaj na forum brzydkimi s³owami :evil2: Snopkiewicz to palant, jak zreszt¹ ka¿dy rzecznik prasowy, sprzedajna dzi...
Jego sÂłowa na pewno zabolaÂły AnitĂŞ, zabolaÂły mnie... nas, ale to sÂą tylko puste frazesy, nie majÂące poparcia w rzeczywistoÂści.
Anita bardzo czĂŞsto, rĂłwnieÂż w niedawnym wywiadzie dla ''Pani'' mĂłwiÂła, Âże najbardziej boli jÂą bezpodstawna krytyka, a ta w wykonaniu palanta, wÂłaÂśnie takÂą jest. W niemalÂże kaÂżdym wywiadzie powtarza, Âże uczy siĂŞ dopiero Âżycia, odkrywa jakie ono czasem moÂże byĂŚ okrutne, Âże nie zawsze kaÂżdy siĂŞ uÂśmiecha, Âże raz na jakiÂś czas kopie ciĂŞ prÂąd.... No o kimÂś to chyba jest
Anita musia³a doœwiadczyÌ na w³asnej skórze czyjejœ pod³oœci. Kwestia do rozstrzygniêcia, to ta, czy faktycznie Pieczyùski and co. maczali w tym paluszki, tzn. ja nie mam co do tego ¿adnych w¹tpliwoœci, ale te¿ nie mam niezbitych dowodów, jedynie przypuszczenia, fragmenty faktów, które po u³o¿eniu tworz¹ konkretn¹ i realn¹ ca³oœÌ 
To by bardzo Âźle ÂświadczyÂło o ich czÂłowieczeĂąstwie, a wÂłaÂściwie to jego braku. Ja dzisiaj odkryÂłem, Âże mam bardzo nisko stĂŞÂżony poziom, praktycznie zerowy, podÂłoÂści we krwi, i w ogĂłle mam bardzo wÂąskie naczynka przewodzÂące tĂŞ substancjĂŞ, a o jakieÂś komorze sercowej gromadzÂącej ten wytwĂłr w ogĂłle nie ma mowy
ReasumujÂąc jestem caÂłkiem dobrym czÂłowiekiem, podobnie jak Anita byÂłem wychowywany w Âświecie bez zawiÂści i podobnie jak Anicie, bardzo trudno jest mi zrozumieĂŚ, skÂąd w ludziach bierze siĂŞ tyle zawiÂści, zazdroÂści, podÂłoÂści... :sad:
To musia³a byÌ jakaœ du¿a impreza, galowa z pewnoœci¹... Mo¿e ta tvn-owskiej fundacji, na której m.in. Anita zbiera³a kasê wœród biznesmenów ... :niepewny: W ¿adnym internetowym serwisie prasowym nie natkn¹³em siê jak do tej pory na zdjêcia Anity w taaakiej sukience 
Funcky, lepiej tego nie wiedzieÌ, mówiê Ci mia³abyœ ka¿dej nocy koszmary, albo w ogóle byœ nie mog³a zasn¹Ì

Yotomasz, po przyciĂŞciu znacznie lepiej
Yotomasz pisze:Podczas odÂśmiecania dysku twardego
Fajnie, tylko mam nadziejĂŞ, Âże nastĂŞpnym razem, gdy bĂŞdziesz czyÂściÂł dysk, znajdziesz troszkĂŞ milsze naszym gustom opinie na temat Anity.
Cieszê siê, ¿e zaczeka³em z komentarzem do tego czasu, bo zd¹¿y³em nieco och³on¹Ì od rana, kiedy to przeczyta³em k¹œliwy tekst, maj¹cy na celu pogrzebanie Anity jako dziennikarki. Ale na szczêœcie wstrzyma³em siê rano, wola³em zrobiÌ porz¹dki w gara¿u i rzucaÌ ró¿nymi przedmiotami, ni¿ tutaj na forum brzydkimi s³owami :evil2: Snopkiewicz to palant, jak zreszt¹ ka¿dy rzecznik prasowy, sprzedajna dzi...

Anita bardzo czĂŞsto, rĂłwnieÂż w niedawnym wywiadzie dla ''Pani'' mĂłwiÂła, Âże najbardziej boli jÂą bezpodstawna krytyka, a ta w wykonaniu palanta, wÂłaÂśnie takÂą jest. W niemalÂże kaÂżdym wywiadzie powtarza, Âże uczy siĂŞ dopiero Âżycia, odkrywa jakie ono czasem moÂże byĂŚ okrutne, Âże nie zawsze kaÂżdy siĂŞ uÂśmiecha, Âże raz na jakiÂś czas kopie ciĂŞ prÂąd.... No o kimÂś to chyba jest

To by bardzo Âźle ÂświadczyÂło o ich czÂłowieczeĂąstwie, a wÂłaÂściwie to jego braku. Ja dzisiaj odkryÂłem, Âże mam bardzo nisko stĂŞÂżony poziom, praktycznie zerowy, podÂłoÂści we krwi, i w ogĂłle mam bardzo wÂąskie naczynka przewodzÂące tĂŞ substancjĂŞ, a o jakieÂś komorze sercowej gromadzÂącej ten wytwĂłr w ogĂłle nie ma mowy

Oho, zdjĂŞcie funtastyczne. Nie mam bladego pojĂŞcia skÂąd ono moÂże pochodziĂŚFunckyrella pisze:Ale trzeba przyznaĂŚ, Âże zdjĂŞcie Anity jest super! Ciekawe z jakiej to imprezy?

Funckyrella pisze: Wiele bym da³a, by poznaÌ sumienia ludzi, którzy steruj¹ losem Anity! A mo¿e lepiej tego nie wiedzieÌ, lepiej spaÌ spokojnie nie wiedz¹c dok³adnie, do jakich pod³oœÌ zdolni s¹ ludzie?
Funcky, lepiej tego nie wiedzieÌ, mówiê Ci mia³abyœ ka¿dej nocy koszmary, albo w ogóle byœ nie mog³a zasn¹Ì

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Stały bywalec
Jack'y - co to ma byĂŚ? Facet ,,pojechaÂł'' po Anicie jakby siĂŞ mÂściÂł za coÂś, np. za to, Âże nie przyjĂŞÂła jego propozycji zaopiekowania siĂŞ jej karierÂą wzamian za pewne usÂługi (wiecie o czym piszĂŞ) a Ty daÂłeÂś taki mdÂły komentarz? :dobani: To nawet ja nzwaÂłam rzeczy po imieniu! RozczarowaÂłeÂś mnie, ale skoro uwaÂżasz, Âże 
Jutro Porada :dobani:
no to tak chyba trzeba postĂŞpowaĂŚmam bardzo nisko stĂŞÂżony poziom, praktycznie zerowy, podÂłoÂści we krwi, i w ogĂłle mam bardzo wÂąskie naczynka przewodzÂące tĂŞ substancjĂŞ, a o jakieÂś komorze sercowej gromadzÂącej ten wytwĂłr w ogĂłle nie ma mowy![]()

Jutro Porada :dobani:
PozwolĂŞ sobie siĂŞ wtrÂąciĂŚ w tÂą fascynujÂącÂą rozmowĂŞ o Anicie W. i Jej caÂłkowitej poraÂżce jakÂą ma byĂŚ Jej praca w TVN24 i TVN.
Zastanawiam siê dlaczego dwójka g³ównych Fanów obecnie pisz¹cych w tym w¹tku we wszystkim co z³e (oczywiœcie wedle ich punktu widzenia) widzi osoby trzecie (Pieczyùskiego, Pochanke, Poradê to tylko pierwsi z brzegu, którzy przychodza mi teraz do g³owy)??Skoro Anita tak bardzo siê mêczy w TVN to dlaczego nie odejdzie???? Sama przecie¿ powiedzia³a w wywiadzie dla "SE", ¿e nie dosta³a ¿adnych propozycji z innych stacji. Czyli mo¿e jednak sprzyda³oby siê trochê obiektywizmu??Mo¿e rzeczywiœcie Anita nie jest najlepsz¹ dziennikark¹ œwiata o któr¹ rozbija³yby siê inne stacje??A ju¿ "jad" bij¹cy z wypowiedzi niektórych u¿ytkowników w tym w¹tku jest naprawdê szokuj¹cy!!A niektóre teksty s¹ rozbrajaj¹ce i wskazuj¹, ¿e mamy œwietnych psychologów na forum;) super!!
Nie jest moim zamiarem obraÂżanie Anity czy umniejszanie Jej zasÂług podczas pracy w TVN. OsobiÂście wolĂŞ zdecydowanie Poranki z Jej udziaÂłem niÂż Pana "niezniszczalnego"Porady!!I zdecydowanie uwaÂżam, Âże zarĂłwno Pochanke jak i Werner sÂą na tym samym poziomie dziennikarskim i powinny byĂŚ przez fanĂłw oceniane rĂłwno- a nie tak jak sÂą w tym wÂątku.

Zastanawiam siê dlaczego dwójka g³ównych Fanów obecnie pisz¹cych w tym w¹tku we wszystkim co z³e (oczywiœcie wedle ich punktu widzenia) widzi osoby trzecie (Pieczyùskiego, Pochanke, Poradê to tylko pierwsi z brzegu, którzy przychodza mi teraz do g³owy)??Skoro Anita tak bardzo siê mêczy w TVN to dlaczego nie odejdzie???? Sama przecie¿ powiedzia³a w wywiadzie dla "SE", ¿e nie dosta³a ¿adnych propozycji z innych stacji. Czyli mo¿e jednak sprzyda³oby siê trochê obiektywizmu??Mo¿e rzeczywiœcie Anita nie jest najlepsz¹ dziennikark¹ œwiata o któr¹ rozbija³yby siê inne stacje??A ju¿ "jad" bij¹cy z wypowiedzi niektórych u¿ytkowników w tym w¹tku jest naprawdê szokuj¹cy!!A niektóre teksty s¹ rozbrajaj¹ce i wskazuj¹, ¿e mamy œwietnych psychologów na forum;) super!!
Nie jest moim zamiarem obraÂżanie Anity czy umniejszanie Jej zasÂług podczas pracy w TVN. OsobiÂście wolĂŞ zdecydowanie Poranki z Jej udziaÂłem niÂż Pana "niezniszczalnego"Porady!!I zdecydowanie uwaÂżam, Âże zarĂłwno Pochanke jak i Werner sÂą na tym samym poziomie dziennikarskim i powinny byĂŚ przez fanĂłw oceniane rĂłwno- a nie tak jak sÂą w tym wÂątku.
no i widzisz "nie akceptujê jej zachowaù". Znasz j¹ osobiœcie??Raczej chyba pewnie nie-wiêc to tylko mog¹ byÌ Twoje subiektywne odczucia(ale tylko odczucia)odnoœnie J.Pochanke a zwi¹zane zapewne z A.Pieczyùskim. No ale có¿...wolno Ci!!Black Jack '62 pisze: A ja nie umniejszam peofesjonalizmowi J. Pochanke - nie akceptujê po prostu jej zachowaù

Ostatnio zmieniony poniedziałek 08 sie 2005, 22:06 przez TVN_FAN, łącznie zmieniany 1 raz.
ZIMA
-
- Fan Forum
Przykro mi, ale czĂŞÂści odpowiedzi na Twoje pytania nie znam, albo nie chcĂŞ o nich pisaĂŚ, ale czĂŞsto jest tak, Âże piszĂŞ /-emy, to co nam leÂży na sercu - po prostu
Co do obecnoÂści Porady, niestety, tak chyba bĂŞdzie juÂż... mam wraÂżenie, Âże zawsze
WolaÂłabyÂś wypowiedÂź o takim ''podscenariuszu'': :ciezar: :ninja: :wooo: :w00t: :nosebleed: :yay: :devil:
Wiesz, Âże to do mnie nie podobne, bo ja jestem jak :aniolek:
A ja nie umniejszam peofesjonalizmowi J. Pochanke - nie akceptujĂŞ po prostu jej zachowaĂą

Co do obecnoÂści Porady, niestety, tak chyba bĂŞdzie juÂż... mam wraÂżenie, Âże zawsze

A coFunckyrella pisze: (...)daÂłeÂś taki mdÂły komentarz? :dobani:

Wiesz, Âże to do mnie nie podobne, bo ja jestem jak :aniolek:
A ja nie umniejszam peofesjonalizmowi J. Pochanke - nie akceptujĂŞ po prostu jej zachowaĂą

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Stały bywalec
Yotomasz - dobry jesteÂś w tym przycinaniu 
Aha..., wiĂŞc teraz okrĂŞcamy kota ogonem i ofiarÂą robimy ,,StyÂśkĂŞ''? Typowe zagranie!
O tym kto i na jakim stanowisku pracuje w telewizji - i nie tylko - zawsze decyduje talent, dlatego - min. - mamy (nie)przyjemnoœÌ ogl¹dania co niektórych prezenterów :evil2:
A¿ dziw, ¿e Twój awatar nie sp³on¹³ w tym jadowitym w¹tku :evil2:
nie, nie, to ja ju¿ wolê pójœÌ do wypo¿yczalni po ,,Wejœcie smoka'' 
ps tego o pieczyĂąskim nie rozumiem?

Aha..., wiĂŞc teraz okrĂŞcamy kota ogonem i ofiarÂą robimy ,,StyÂśkĂŞ''? Typowe zagranie!
Ooo! Tak!TVN_FAN pisze:MoÂże rzeczywiÂście Anita nie jest najlepszÂą dziennikarkÂą Âświata o ktĂłrÂą rozbijaÂłyby siĂŞ inne stacje??

Yyyy, przepraszam, pozwolê sobie zadaÌ pytanie: to jest o mnie? Jeœli tak uwa¿asz, to wyjaœniê Ci, ¿e sk¹dœ siê to musia³o wzi¹Ì. Nie z zawiœci, nie z zazdroœci, nie ze z³oœliwoœci, a z poczucia niesprawiedliwoœci. A mo¿e z tego, ¿e niektóre ,,zak³adowe wspólnoty'' kojarz¹ siê z gniazdem ¿mijTVN_FAN pisze:A ju¿ "jad" bij¹cy z wypowiedzi niektórych u¿ytkowników w tym w¹tku jest naprawdê szokuj¹cy!!

A¿ dziw, ¿e Twój awatar nie sp³on¹³ w tym jadowitym w¹tku :evil2:

Black Jack pisze: A coWolaÂłabyÂś wypowiedÂź o takim ''podscenariuszu'': :ciezar: :ninja: :wooo: :w00t: :nosebleed: :yay: :devil:

ps tego o pieczyĂąskim nie rozumiem?
Ja wcale nie uwaÂżam Justyny za ofiarĂŞ i wcale nie robiĂŞ takowej z niej.Funckyrella pisze:Aha..., wiĂŞc teraz okrĂŞcamy kota ogonem i ofiarÂą robimy ,,StyÂśkĂŞ''? Typowe zagranie!
TVN_FAN pisze:MoÂże rzeczywiÂście Anita nie jest najlepszÂą dziennikarkÂą Âświata o ktĂłrÂą rozbijaÂłyby siĂŞ inne stacje??
A*tomat Grzegorz, Porada "Niezniszczalny"Jakub i inni. Tu siê zgadzam w 100%!!Funckyrella pisze:Ooo! Tak!O tym kto i na jakim stanowisku pracuje w telewizji - i nie tylko - zawsze decyduje talent, dlatego - min. - mamy (nie)przyjemnoœÌ ogl¹dania co niektórych prezenterów :evil2:
TVN_FAN pisze:A juÂż "jad" bijÂący z wypowiedzi niektĂłrych uÂżytkownikĂłw w tym wÂątku jest naprawdĂŞ szokujÂący!!
Có¿...mo¿e tak, mo¿e nie!!W ka¿dym b¹dŸ razie sama mo¿esz oceniÌ swoje wypowiedzi.Funckyrella pisze:Yyyy, przepraszam, pozwolê sobie zadaÌ pytanie: to jest o mnie?
Wcale nie uwa¿am tego w¹tku za jadowity!! Tylko niektóre zawarte w nim wypowiedzi s¹ takie a nie inne. I tak a nie inaczej je oceniam.Funckyrella pisze:A¿ dziw, ¿e Twój awatar nie sp³on¹³ w tym jadowitym w¹tku :evil2:
Dobra-co miaÂłem powiedzieĂŚ, powiedziaÂłem. Jak juÂż wczoraj stwierdziÂłem nie mam zamiaru obraÂżaĂŚ, krytykowaĂŚ czy coÂś jeszcze Anity - uwaÂżam jÂą za dobrÂą dziennikarkĂŞ, ktĂłra faktycznie ma maÂło okazji do pokazania swoich napewno nietuzinkowych umiejĂŞtnoÂści ale jakiÂś tego powĂłd musi byĂŚ!! I wg mnie wbrew opinii w tym wÂątku nie jest tak, Âże winny tego faktu jest PieczyĂąski i jego Âżona- i tylko oni!! A ja koĂącze przynajmnie narazie wypowiadanie siĂŞ w tym wÂątku. Jak powiedziaÂłem wyÂżej-co miaÂłem powiedzieĂŚ, powiedziaÂłem

ZIMA
Wiesz..ja jednak myÂślĂŞ Âże wypowiedÂź maĂŚka to ironia biorÂąca siĂŞ z napastliwego tonu komentarzy w tym wÂątku na wszystkich tych, ktĂłrzy pracujÂą w TVN a pojawiÂąjÂą siĂŞ czĂŞsciej na wizji niÂż Anita Werner.A odpoczynek od a*tomatĂłw jak najbardziej wskazanywÂłoch pisze:A skÂąd ty wiesz, Âże Justyna jest temu winna? Mnie siĂŞ raczej zdaje Âże to dobrze, Âże poprowadzi DzieĂą na ÂŻywo (odpoczynek od a*utomatĂłw).

ZIMA