Marcinie, jak dobrze, jak miÂło z Twojej strony, Âże o tym pamiĂŞtaÂłeÂś

A widzisz, minĂŞÂły 4 lata ciĂŞÂżkiej harĂłwki a Anita tkwi, tak jak tkwiÂła w serwisach
Na pocz¹tku widok Anity w tv (niestety mój pocz¹tek zacz¹³ siê dopiero o 12.36 ;/) wi¹¿e sie jak zawsze z wybuchem ogromnej euforii :super: RadoœÌ z jej widoku nie zna granic, zw³aszcza jeœli jest to dy¿ur po 11 dniach niebytu.
Funckyrella pisze:Wow! Anita w serwisach super :jupi:
Yeah, Funcky, she was great today, damned good... what I say... she was gorgeous and brilliant
Nie bez powodu wypowiedziaÂłem siĂŞ w tym jĂŞzyku

Anita sypaÂła dziÂś amerykaĂąskimi nazwami wÂłasnymi jak z rĂŞkawa i robiÂła to nad wyraz dobrze

Poza tym robiÂła coÂś, co po prostu u niej uwielbiam: podpieraÂła rĂŞkami podbrĂłdek, trzymajÂąc Âłokcie na biurku

Ta jej poza jest urzekajÂąca

, ale z przykroœci¹ stwierdzam, ¿e doœÌ unikatowa jak do tej pory. Dziœ uraczy³a mnie t¹ poz¹ m.in., podczas ró¿nych ³¹czeù czy to z M. Knapikiem, czy M. Jab³oùskim. Nietypowym dla Anity by³o te¿ to, ¿e gestykulowa³a, momentami wrêcz wymachiwa³a rêkami, gdy próbowa³a wspólnie z panem doktorem okreœliÌ k¹t pod jakim bêdzie spada³ wahad³owiec

Trzeba przyznaĂŚ, Âże wrĂłciÂła z wielkÂą pompÂą, w wielkim stylu, i jakby trochĂŞ odmieniona. Nie wiem, czy to Âźle, czy dobrze, ale nie byÂło widaĂŚ u niej tego, charakterystycznego dla niej, stoickiego spokoju na twarzy w sÂłowach. MoÂże to wynik emocji, jak mĂłwiÂła ona sama, jak mĂłwili jej goÂście w studio. ByÂła podekscytowana tym, co siĂŞ dziaÂło i mam wraÂżenie, Âże odetchnĂŞÂła z wielkÂą ulgÂą, kiedy okazaÂło siĂŞ, Âże prom kosmiczny Discovery szczĂŞÂśliwie wylÂądowaÂł

Anita mia³a zbyt dobry nastrój dziœ, ¿eby relacjonowaÌ jak¹œ katastrofê... Na szczêœcie wszystko dobrze posz³o i mogliœmy podziwiaÌ Anitê (ja i Funcky po raz pierwszy) w Magazynie. Trochê siê rozrzewni³em, bo formu³a tego programu przypomnia³a mi czasy, kiedy Anita fakty g³ówne :sad:

Magazyn prowadziÂła rĂłwnie dobrze, a moÂże nawet jeszcze lepiej
I tak oto, gdy emocje zwiÂązane z pojawieniem siĂŞ Anity juÂż trochĂŞ opadÂły (ale tylko troszkĂŞ

), znowu na myÂśl przychodzi mi to, co napisaÂłem na poczÂątku, a teraz trochĂŞ rozwinĂŞ: dlaczego Anita tkwi w TVN24, w serwisach, kiedy zasÂługuje na o wiele wiĂŞcej

PrzecieÂż to jest ewidentne marnowanie jej talentu

No dzisiaj przynajmniej trafi³ jej siê dy¿ur w doœÌ wa¿nym momencie, ale przypuszczam, ¿e za³o¿enia by³y inne, kiedy jeszcze do niedzieli s¹dzono, ¿e Discovery bêdzie l¹dowa³ w poniedzia³ek, no bo nie bez przyczyny w poniedzialkowe popo³udnie pojawi³a siê po d³u¿szej (chyba) przerwie A. Jêdzrzejowska. A tu pud³o - za³oga Discoveryz l¹dowanie wola³a poczekaÌ na dzieù dy¿uru Anitki
Bym zapomniaÂł

O 20.15 ma byĂŚ konferencja, moÂże Anita siedziaÂła do tej pory w pracy by jÂą zapowiedzieĂŚ - trzeba sprawdziĂŚ

Ehhh..., ale raczej jej nie bĂŞdzie :/ chyba najwczeÂśniej jutro w poranku, albo znowu w serwisach