Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Wow! Anita w serwisach super :jupi: I to w dodatku w dniu, w ktĂłrym lÂądowaÂł Discovery! RadziÂła sobie po prostu relwelacyjnie - ta swoboda, to opanowanie w historycznym - jak go nazwali - momencie, duÂżo emocji, a taki profesjonalny i rzeczowy przekaz! Ona jest stworzona do tej roboty :!: Kolejne serwisy teÂż prowadzi wyjÂątkowo interesujÂąco i ten czarujÂący uÂśmiech na koniec - to na pewno dla najwierniejszych fanĂłw :D Anita wyglÂąda Âświetnie, ma super fryzurĂŞ, ten czarny Âżakiet i Âświetny nastrĂłj :D
Aaaa! I dziÂś chyba poprowadzi Magazyn o 17:30?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Tak jest. DziÂś poprowadzi popoÂłudniowy Magazyn 24 Godziny.

A w serwisie o 16:30 Anitka siê œmiesznie pomyli³a. Poinformowa³a widzów, ¿e S¹d skaza³ Andrzeja Leppera na 20 z³otych grzywny. :lol: Poprawi³a siê póŸniej, :D

DziÂś mija 4 rocznica pojawienia siĂŞ Anity w TVN24.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Marcinie, jak dobrze, jak miÂło z Twojej strony, Âże o tym pamiĂŞtaÂłeÂś :D A widzisz, minĂŞÂły 4 lata ciĂŞÂżkiej harĂłwki a Anita tkwi, tak jak tkwiÂła w serwisach :twisted:
Na pocz¹tku widok Anity w tv (niestety mój pocz¹tek zacz¹³ siê dopiero o 12.36 ;/) wi¹¿e sie jak zawsze z wybuchem ogromnej euforii :super: RadoœÌ z jej widoku nie zna granic, zw³aszcza jeœli jest to dy¿ur po 11 dniach niebytu.
Funckyrella pisze:Wow! Anita w serwisach super :jupi:
Yeah, Funcky, she was great today, damned good... what I say... she was gorgeous and brilliant :!: :D
Nie bez powodu wypowiedzia³em siê w tym jêzyku :wink: Anita sypa³a dziœ amerykaùskimi nazwami w³asnymi jak z rêkawa i robi³a to nad wyraz dobrze :D Poza tym robi³a coœ, co po prostu u niej uwielbiam: podpiera³a rêkami podbródek, trzymaj¹c ³okcie na biurku :P :P Ta jej poza jest urzekaj¹ca :D, ale z przykroœci¹ stwierdzam, ¿e doœÌ unikatowa jak do tej pory. Dziœ uraczy³a mnie t¹ poz¹ m.in., podczas ró¿nych ³¹czeù czy to z M. Knapikiem, czy M. Jab³oùskim. Nietypowym dla Anity by³o te¿ to, ¿e gestykulowa³a, momentami wrêcz wymachiwa³a rêkami, gdy próbowa³a wspólnie z panem doktorem okreœliÌ k¹t pod jakim bêdzie spada³ wahad³owiec :D Trzeba przyznaÌ, ¿e wróci³a z wielk¹ pomp¹, w wielkim stylu, i jakby trochê odmieniona. Nie wiem, czy to Ÿle, czy dobrze, ale nie by³o widaÌ u niej tego, charakterystycznego dla niej, stoickiego spokoju na twarzy w s³owach. Mo¿e to wynik emocji, jak mówi³a ona sama, jak mówili jej goœcie w studio. By³a podekscytowana tym, co siê dzia³o i mam wra¿enie, ¿e odetchnê³a z wielk¹ ulg¹, kiedy okaza³o siê, ¿e prom kosmiczny Discovery szczêœliwie wyl¹dowa³ :D Anita mia³a zbyt dobry nastrój dziœ, ¿eby relacjonowaÌ jak¹œ katastrofê... Na szczêœcie wszystko dobrze posz³o i mogliœmy podziwiaÌ Anitê (ja i Funcky po raz pierwszy) w Magazynie. Trochê siê rozrzewni³em, bo formu³a tego programu przypomnia³a mi czasy, kiedy Anita fakty g³ówne :sad: :twisted: Magazyn prowadzi³a równie dobrze, a mo¿e nawet jeszcze lepiej :D
I tak oto, gdy emocje zwi¹zane z pojawieniem siê Anity ju¿ trochê opad³y (ale tylko troszkê :D), znowu na myœl przychodzi mi to, co napisa³em na pocz¹tku, a teraz trochê rozwinê: dlaczego Anita tkwi w TVN24, w serwisach, kiedy zas³uguje na o wiele wiêcej :?: Przecie¿ to jest ewidentne marnowanie jej talentu :!: No dzisiaj przynajmniej trafi³ jej siê dy¿ur w doœÌ wa¿nym momencie, ale przypuszczam, ¿e za³o¿enia by³y inne, kiedy jeszcze do niedzieli s¹dzono, ¿e Discovery bêdzie l¹dowa³ w poniedzia³ek, no bo nie bez przyczyny w poniedzialkowe popo³udnie pojawi³a siê po d³u¿szej (chyba) przerwie A. Jêdzrzejowska. A tu pud³o - za³oga Discoveryz l¹dowanie wola³a poczekaÌ na dzieù dy¿uru Anitki :lol: :wink:
Bym zapomniaÂł :!: O 20.15 ma byĂŚ konferencja, moÂże Anita siedziaÂła do tej pory w pracy by jÂą zapowiedzieĂŚ - trzeba sprawdziĂŚ :!: :D Ehhh..., ale raczej jej nie bĂŞdzie :/ chyba najwczeÂśniej jutro w poranku, albo znowu w serwisach :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
Sylwinka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sylwinka »

Uf... Nareszcie. Mialam problemy z kompem, zlapalam jakiegos wirusa :(
Ale los sprzyja Anicie. Tyle razy lodowanie Discowery przekladane i wyladowal wlasnie wtedy kiedy Anita byla w Dniu na zywo :) Dzis bylo pieknie. I mysle, ze fajniej Anicie jak pokazuje swoja radosc.
W poniedziałek, o godz.21:45 w telewizji TVN wystapi oficjalnie Ossama bin Laden w programie "Wybacz mi". Czy Busch junior przyjmie kwiaty? Juz wkrotce na TVN...
Al
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Al »

wolĂŞ JustysiĂŞ ale Anita tez jest O.K.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

A ja wolĂŞ AnitĂŞ :D
Black, skoro TVN24 szykuje od czasu do czasu takie niespodziewane powroty, jak ten dzisiejszy Anity, musisz chyba siĂŞ z tÂą telewizjÂą przeprosiĂŚ, bo widzisz przegapiÂłeÂś kilka cennych minut z AnitÂą :evil2: A gdyby nie ja to w ogĂłle byÂś nie wiedziaÂł, ze Anita wrĂłciÂła :D
Trzeba przyznaÌ, ¿e by³a dziœ troszkê inna ni¿ zwykle, zmieni³a trochê styl bycia i ze stonowanej, skromnej dziewczyny, po woli staje siê prawdziw¹ gwiazd¹ :D Te gesty, ten ton - ró¿ny, ale momentami by³a s³odka i urocza - zw³aszcza w rozmowach z goœÌmi ekspertami, jej g³os by³ nie do poznania, taki cichutki i cieniutki :D Ale jedno jej zosta³o - profesjonalizm i nie narzucanie siê przesadne widzowi. ,,24 godziny'' te¿ poprowadzi³a super :!:

WÂłaÂśnie sprawdzaÂłam oficjalnÂą stronĂŞ TVN24 - jutro Anity nie bĂŞdzie w Poranku :sad: WiĂŞc moÂże jednak serwisy? :D
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Tak jak napisa³ Black - podczas Magayznu 24 Godziny Anita przypomina³a mi gdy prowadzi Fakty g³óne. Trochê przykro zrobi³o mi siê wtedy. Chcia³bym zauwa¿yÌ, ¿e Anita prezentowa³¹ siê iezwykle piêknie na tle magazynowej oprawy graficznej. :D Podczas Magazynu a¿ siedzia³em wmurowany. Anita by³a tak profesjonalna, tak piêkna i tak ³adnie mówi³a, ¿e a¿ naprawdê. :D O ile zawsze jest super, to podczas magazynu by³a megaextra. :D Nie wiem w czym, ale w czymœ przypomina³a mi wtedy Justynê Pochanke podczas magazynu - mo¿e podczas rozmowy z goœciem.

http://www.heyah.pl/kapturek/kod/d4d3bc ... c4c6ab9512 - szymcio juÂżwklejaÂł w innym temacie, ale ja rĂłwnieÂż sobie pozwolĂŞ. ObejÂżyjcie do koĂąca. :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Bardzo zabawne :twisted: :!: Nie bĂŞdĂŞ polemizowaÂł z propagandowym zindoktrynowanym debilizmen :lol: :D

Konkrety: Anita znowu dziœ zagoœci³a na antenie tvn24 :D Okazuje siê, ¿e mo¿na trochê popracowaÌ :wink: Anita w porannej rozmowie :D z prof. Krzemiùskim. Rozmowa interesuj¹ca, dynamiczna, na tematy wyborcze, sonda¿owe :D A nie mówi³em, ¿e ona jak tylko chce, to pokazuje co potrafi. Skoro wytyczonym standardem dziennikarstwa socjologiczno-politycznego jest aktualnie drapie¿noœÌ, niecierpliwoœÌ, czasem nieuprzejmoœÌ, to trzeba przyznaÌ, ¿e Anita powoli wpasowuje siê w ten schemat :D
Interesuje mnie jedno, czy bĂŞdzie dzisiaj miaÂła serwisy :?: MoÂże to juÂż wszystko, co dla niej przewidziano :?: Kto wie, kiedy zmieniajÂą siĂŞ prowadzÂący serwisy :?:

PS Yotomasz, fajne kapsy, ale czy tak moÂżna :?: Wiesz o czym mĂłwiĂŞ :?: :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

PrwoadzÂący serwisy zmieniajÂą siĂŞ o 11. jden pojawia siĂŞo 11, drugi o 11:30.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ehh... chyba nie bardzo o 11-stej, bo caÂły czas jest Anna KalczyĂąska :?
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Raczej o 12.30 :wink: (tak byÂło wczoraj)
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Taaak :?: :shock: Oooo :smile: to nie wiele mnie wczoraj minĂŞÂło :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

O! A to jakaœ nowoœÌ. :shock:
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Normalnie nowi prowadzÂący pojawiajÂą siĂŞ tak jak pisaÂł Marcin o 11 i 11:30 jednak w sezonie letnim 'dzieĂą na Âżywo' prowadzi przez godzinĂŞ osoba ktĂłra czytaÂła serwisy w poranku, a zmiennik zaczyna pracĂŞ od przeglÂądu prasy zagranicznej o 12:20 i jest na antenie aÂż do 18.
ODPOWIEDZ