Black, nie sprawiasz wraÂżenia zbytnio ugaszonego

Moderator: Łukasz
... ma siĂŞ rozumieĂŚ kÂąpielowyFunckyrella pisze:JeÂżeli moje prognozy siĂŞ sprawdzÂą, to nie ma jej czego zazdroÂściĂŚ, zwÂłaszcza pogody, jeÂśli znowu Anita wdzieje na siĂŞ zaledwie kostium!
tvn24.pl pisze:W "Poranku TVN24" z Zakopanego m. in.: reakcje po sensacyjnym oœwiadczeniu wspó³pracowniczki W³odzimierza Cimoszewicza, sugeruj¹cym sfa³szowanie przez marsza³ka oœwiadczenia maj¹tkowego z 2001 roku. Na "Poranek TVN24" z Zakopanego zaprasza Anita Werner.
mog³abyœ to rozwin¹Ì, co ma do tego Danusia KondratowiczFunckyrella pisze:Ju¿ chyba wiem, o co biega - u³o¿y³am tê porankow¹ uk³aDankê!Widok Danki Kondratowicz w serwisach da³ mi wskazówki.
Funckyrella pisze: Anita gÂłaskaÂła tĂŞ psinĂŞ, ktĂłra siĂŞ do niej ,,przykolegowaÂła''
Nic odadĂŚ nic ujÂąc kolejna zawistna osĂłbka w osobie Snopkiewicza i jakiÂś marny dziennikarzyna ktĂłry zazdroÂści bo brukowe obrzuanie innych jest jego jedynym dziennikarskim dokonaniem...!!!!!!!!!WidaĂŚ teÂż iÂż napisaÂła to osoba ktĂłra zrobiÂła to najprawdopodobniej z zazdroÂści i zwykÂłej typowo polskiej zawiÂści i znieczulicy bo jej poziom dziennikarstwa nie wykracza poza brukowe obrzucanie epitetami profesjonalistĂłw
Ju¿ nas z powrotem jest 3Zastanawiam siê dlaczego dwójka g³ównych Fanów obecnie pisz¹cych w tym w¹tku we wszystkim co z³e (oczywiœcie wedle ich punktu widzenia) widzi osoby trzecie (Pieczyùskiego, Pochanke, Poradê to tylko pierwsi z brzegu, którzy przychodza mi teraz do g³owy)
Funckyrella pisze: A co skrywanej kobiecoÂściZastanawiam siĂŞ, czy nie jest przyzwoiciej jÂą skrywaĂŚ, niÂż eksponowaĂŚ tak, jak np. dziÂś Ann Kalczynska
![]()
Jak dla mnie jej dzisiejsza odsÂłona byÂła jak akt desperacji kobiety zbliÂżajÂącej siĂŞ do trzydziestki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości