Aleksandra pisze: (...) PS. StyÂśka Pochanke odpisaÂła na mojego maila
có¿ za zbieg okolicznoœci.. te¿ do niej pisa³em i dziœ mi odpisa³a.. d³ugo czekaÌ nie musia³em
a tak na marginesie to ciekawe w jakiej sprawie taka Aleksandra moÂże pisaĂŚ do StyÂśki
Aleksandra pisze: (...) PS. StyÂśka Pochanke odpisaÂła na mojego maila
có¿ za zbieg okolicznoœci.. te¿ do niej pisa³em i dziœ mi odpisa³a.. d³ugo czekaÌ nie musia³em
a tak na marginesie to ciekawe w jakiej sprawie taka Aleksandra moÂże pisaĂŚ do StyÂśki
A tak na marginesie, to ciekawe w jakiej sprawie taki Kamil moÂże pisaĂŚ do StyÂśki
BĂŞdĂŞ w komisji wyborczej,myÂślĂŞ,Âże ZIELONI to dobra partia,ale chyba nie ma wiĂŞkszych szans na wygranie A szkoda,bo moÂże by siĂŞ coÂś w tej Polsce wreszcie na lepsze zmieniÂło A co do Kazi czy Pani Janion to chyba nie muszÂą,gÂłosowaĂŚ na tych samych kandydatĂłw
anialek pisze:BĂŞdĂŞ w komisji wyborczej,myÂślĂŞ,Âże ZIELONI to dobra partia,ale chyba nie ma wiĂŞkszych szans na wygranie A szkoda,bo moÂże by siĂŞ coÂś w tej Polsce wreszcie na lepsze zmieniÂło A co do Kazi czy Pani Janion to chyba nie muszÂą,gÂłosowaĂŚ na tych samych kandydatĂłw
Ja pomagam w kampanii wyborczej Zielonych, bo uwaÂżam, ze to najinteligentniesza partia polityczna. WÂłasnie dlatego Âże nie polityczna.
I jeszcze tak na marginesie- kto z Was jest na ich liÂście? Albo na liÂście redakcyjnej? Pozdrawiam
Ja pomagam w kampanii wyborczej Zielonych, bo uwaÂżam, ze to najinteligentniesza partia polityczna. WÂłasnie dlatego Âże nie polityczna.
I jeszcze tak na marginesie- kto z Was jest na ich liÂście? Albo na liÂście redakcyjnej? Pozdrawiam [/quote]
A jak moÂżna siĂŞ na takÂą listĂŞ dostaĂŚ?Zieloni nie sÂą polityczni,ale to naprawdĂŞ partia,ktĂłra ma cos do powiedzenia
A jak moÂżna siĂŞ na takÂą listĂŞ dostaĂŚ?Zieloni nie sÂą polityczni,ale to naprawdĂŞ partia,ktĂłra ma cos do powiedzenia
Wiesz... nie za specjalnie umiem Ci to wytÂłumaczyĂŚ, bo ja siĂŞ tam dostaÂłam przy okazji jakoÂś... ProwadziÂłam korespodencjĂŞ z dziewczynÂą z Ostrej i Ona mi daÂła maila do jakiegoÂś goÂścia, ktĂłry automatycznie mnie zapisaÂła na listĂŞ. Ale przecieÂż inni siĂŞ jakoÂś tam dostajÂą, prawda?? Tak wiĂŞc nie wiem... Musisz prĂłbowaĂŚ
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony środa 17 sie 2005, 19:44 przez Aleksandra, łącznie zmieniany 2 razy.
GÂłosujĂŞ na Zielonych i namĂłwiĂŞ innych,moÂże wtedy ...... A co do Kazi to nic siĂŞ nie zmieniÂło,nadal jÂą lubiĂŞ To tyle ZresztÂą zaraz oblukam stronkĂŞ Zielonych,pewnie tam sie czegoÂś wiĂŞcej dowiem
wydaje mi siê i¿ musi min¹Ì jeszcze parê lat œwietlnych by Zieloni mogli w naszej krainie startowaÌ z odrêbnej listy. Ciekawam czy do¿yjê czasów, kiedy zielona frakcja bêdzie tak silna jak u naszych s¹siadów zza Odry.
GÂłosowaÂłabym na Zielonych gdyby startowali samodzielnie. W obecnej sytuacji, gdy figurujÂą na liÂście jako liliput dokooptowany do postkomunistycznego betonu SDPL-UP, nie rozwaÂżam nawet oddania na nich gÂłosu. I do tego niestrawnego, kolorowego tortu - Borowski niczym lukrowana czerwoniutka wisienka na samej gĂłrze.
Fuj!
Ja nigdy nie przypuszczaÂłbym, Âże Zieloni mogÂą mieĂŚ coÂś wspĂłlnego z lewicÂą, a ich program opiera siĂŞ tylko na ochronie Âśrodowiska i wzajemnej tolerancji, to zbyt nowoczesna partia jak na polskie realia.
wÂłoch pisze:Ja nigdy nie przypuszczaÂłbym, Âże Zieloni mogÂą mieĂŚ coÂś wspĂłlnego z lewicÂą, a ich program opiera siĂŞ tylko na ochronie Âśrodowiska i wzajemnej tolerancji, to zbyt nowoczesna partia jak na polskie realia.
ja wszyscy beda tak mysleÌ to faktycznie dalej bedzie tu jedna wielka wiocha. trzeba po prostu g³osowac na najlepszych, nie ogl¹dajac sie czy maj¹ szansê czy nie. Wg mnie najlepsi s¹ zieloni, trzeba ich poprzeÌ ju¿ teraz, ¿eby za kilka lat mogli wystartowac samodzielnie. Czas dzia³a na ich korzyœÌ
ja wszyscy beda tak mysleÌ to faktycznie dalej bedzie tu jedna wielka wiocha. trzeba po prostu g³osowac na najlepszych, nie ogl¹dajac sie czy maj¹ szansê czy nie. Wg mnie najlepsi s¹ zieloni, trzeba ich poprzeÌ ju¿ teraz, ¿eby za kilka lat mogli wystartowac samodzielnie. Czas dzia³a na ich korzyœÌ [/quote]
Ja na nich zagÂłosujĂŞ Masz caÂłkowitÂą racjĂŞ Zadro