Kazimiera Szczuka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Re: Bzdury prumasa Polski

Post autor: :: Kamil »

Aleksandra pisze: (...) PS. StyÂśka Pochanke odpisaÂła na mojego maila ;)
có¿ za zbieg okolicznoœci.. te¿ do niej pisa³em i dziœ mi odpisa³a.. d³ugo czekaÌ nie musia³em ;)
a tak na marginesie to ciekawe w jakiej sprawie taka Aleksandra moÂże pisaĂŚ do StyÂśki :roll:
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Aleksandra »

:: Kamil pisze:
Aleksandra pisze: (...) PS. StyÂśka Pochanke odpisaÂła na mojego maila ;)
có¿ za zbieg okolicznoœci.. te¿ do niej pisa³em i dziœ mi odpisa³a.. d³ugo czekaÌ nie musia³em ;)
a tak na marginesie to ciekawe w jakiej sprawie taka Aleksandra moÂże pisaĂŚ do StyÂśki :roll:
A tak na marginesie, to ciekawe w jakiej sprawie taki Kamil moÂże pisaĂŚ do StyÂśki :roll:
anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

BĂŞdĂŞ w komisji wyborczej,myÂślĂŞ,Âże ZIELONI to dobra partia,ale chyba nie ma wiĂŞkszych szans na wygranie :cry: A szkoda,bo moÂże by siĂŞ coÂś w tej Polsce wreszcie na lepsze zmieniÂło :!: A co do Kazi czy Pani Janion to chyba nie muszÂą,gÂłosowaĂŚ na tych samych kandydatĂłw :!: :wink:
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

anialek pisze:BĂŞdĂŞ w komisji wyborczej,myÂślĂŞ,Âże ZIELONI to dobra partia,ale chyba nie ma wiĂŞkszych szans na wygranie :cry: A szkoda,bo moÂże by siĂŞ coÂś w tej Polsce wreszcie na lepsze zmieniÂło :!: A co do Kazi czy Pani Janion to chyba nie muszÂą,gÂłosowaĂŚ na tych samych kandydatĂłw :!: :wink:
Ja pomagam w kampanii wyborczej Zielonych, bo uwaÂżam, ze to najinteligentniesza partia polityczna. WÂłasnie dlatego Âże nie polityczna.
I jeszcze tak na marginesie- kto z Was jest na ich liÂście? Albo na liÂście redakcyjnej? Pozdrawiam :wink:
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

no to Kazimiera Szczuka bĂŞdzie miaÂła nadal to swoje NO od poniedziaÂłku do czwartku 20:10 :D
Ostatnio zmieniony środa 17 sie 2005, 16:10 przez pawell, łącznie zmieniany 1 raz.
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

pawell pisze:no to Kazimiera Szczuka bĂŞdzie miaÂła nadal to swoje NO od poniedziaÂłku do piÂątku 20:10 :D
od poniedziaÂłku do czwartku
pawell

Post autor: pawell »

:: Kamil pisze:od poniedziaÂłku do czwartku
sorry maÂła pomyÂłka rozpĂŞdziÂłem sie i napisaÂłem piÂątku :/ :/ :/
anialek
Bywalec
Bywalec

Ja pomagam w kampanii wyborczej Zielonych, bo uwaÂżam, ze to najinteligentniesza partia polityczna. WÂłasnie dlatego Âże nie polityczna.
I jeszcze tak na marginesie- kto z Was jest na ich liÂście? Albo na liÂście redakcyjnej? Pozdrawiam :wink:[/quote]

A jak moÂżna siĂŞ na takÂą listĂŞ dostaĂŚ?Zieloni nie sÂą polityczni,ale to naprawdĂŞ partia,ktĂłra ma cos do powiedzenia :D :!:
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

A jak moÂżna siĂŞ na takÂą listĂŞ dostaĂŚ?Zieloni nie sÂą polityczni,ale to naprawdĂŞ partia,ktĂłra ma cos do powiedzenia :D :!:
Wiesz... nie za specjalnie umiem Ci to wytÂłumaczyĂŚ, bo ja siĂŞ tam dostaÂłam przy okazji jakoÂś... ProwadziÂłam korespodencjĂŞ z dziewczynÂą z Ostrej i Ona mi daÂła maila do jakiegoÂś goÂścia, ktĂłry automatycznie mnie zapisaÂła na listĂŞ. Ale przecieÂż inni siĂŞ jakoÂś tam dostajÂą, prawda?? Tak wiĂŞc nie wiem... Musisz prĂłbowaĂŚ
Pozdrawiam ;)
Ostatnio zmieniony środa 17 sie 2005, 19:44 przez Aleksandra, łącznie zmieniany 2 razy.
anialek
Bywalec
Bywalec

Re: Bzdury prymasa Polski

GÂłosujĂŞ na Zielonych i namĂłwiĂŞ innych,moÂże wtedy ...... :!: A co do Kazi to nic siĂŞ nie zmieniÂło,nadal jÂą lubiĂŞ :D To tyle :wink: ZresztÂą zaraz oblukam stronkĂŞ Zielonych,pewnie tam sie czegoÂś wiĂŞcej dowiem :)
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: WeeBastard »

wydaje mi siê i¿ musi min¹Ì jeszcze parê lat œwietlnych by Zieloni mogli w naszej krainie startowaÌ z odrêbnej listy. Ciekawam czy do¿yjê czasów, kiedy zielona frakcja bêdzie tak silna jak u naszych s¹siadów zza Odry.
GÂłosowaÂłabym na Zielonych gdyby startowali samodzielnie. W obecnej sytuacji, gdy figurujÂą na liÂście jako liliput dokooptowany do postkomunistycznego betonu SDPL-UP, nie rozwaÂżam nawet oddania na nich gÂłosu. I do tego niestrawnego, kolorowego tortu - Borowski niczym lukrowana czerwoniutka wisienka na samej gĂłrze.
Fuj!
...and a Happy New Year!
anialek
Bywalec
Bywalec

LiczÂą siĂŞ na rynku politycznym giganci,a takie pÂłotki jak Zieloni nie majÂą szans,ale i tak na nich zagÂłosujĂŞ :!:
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Ja nigdy nie przypuszczaÂłbym, Âże Zieloni mogÂą mieĂŚ coÂś wspĂłlnego z lewicÂą, a ich program opiera siĂŞ tylko na ochronie Âśrodowiska i wzajemnej tolerancji, to zbyt nowoczesna partia jak na polskie realia.
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

wÂłoch pisze:Ja nigdy nie przypuszczaÂłbym, Âże Zieloni mogÂą mieĂŚ coÂś wspĂłlnego z lewicÂą, a ich program opiera siĂŞ tylko na ochronie Âśrodowiska i wzajemnej tolerancji, to zbyt nowoczesna partia jak na polskie realia.
ja wszyscy beda tak mysleÌ to faktycznie dalej bedzie tu jedna wielka wiocha. trzeba po prostu g³osowac na najlepszych, nie ogl¹dajac sie czy maj¹ szansê czy nie. Wg mnie najlepsi s¹ zieloni, trzeba ich poprzeÌ ju¿ teraz, ¿eby za kilka lat mogli wystartowac samodzielnie. Czas dzia³a na ich korzyœÌ :D
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
anialek
Bywalec
Bywalec

ja wszyscy beda tak mysleÌ to faktycznie dalej bedzie tu jedna wielka wiocha. trzeba po prostu g³osowac na najlepszych, nie ogl¹dajac sie czy maj¹ szansê czy nie. Wg mnie najlepsi s¹ zieloni, trzeba ich poprzeÌ ju¿ teraz, ¿eby za kilka lat mogli wystartowac samodzielnie. Czas dzia³a na ich korzyœÌ :D[/quote]

Ja na nich zagÂłosujĂŞ :D Masz caÂłkowitÂą racjĂŞ Zadro :D :!:
ODPOWIEDZ