Materiały w głównym wydaniu "Faktów"

Rozmowy na temat Faktów TVN i wszystkiego co jest z nimi zwiazane.

Moderator: Łukasz

zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

TVN tak promuje Tuska, Âże jest to aÂż niesmaczne! :? wczoraj w ogĂłle nie powiedzieli o caÂłej aferze ze zdjeciem ze spotu Tuska na ktĂłrym ponoĂŚ wcale nie jest on!!!
Fakty myÂśla tylko jak dowaliĂŚ Cimoszewiczowi, promocja Tuska posuniĂŞta do granic moÂżloiwoÂści! Âżenada!

nie muszĂŞ chyba dodawac, Âże w polsatowskich wydarzeniach o caÂłej sprawie oczywiÂście byÂło! pisze teÂż o tym Gazeta Wyborcza! a Fakty gdzie? :?:
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

przeceiÂż o tym byÂł juÂż materiaÂł (o promocji kandydatĂłw) :)
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

pablo_xl pisze:przeceiÂż o tym byÂł juÂż materiaÂł (o promocji kandydatĂłw) :)
???? nie rozumiem? :shock:
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

no i dziÂś rĂłwnieÂż nie byÂło materiaÂłu o wydarzeniach w Kolonii :cry: :cry:
arti
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arti »

No s³abiutko dzisiaj... Na pocz¹tku tylko krótkie ³¹czenie z Pa³asiùskim i rozmowa o papie¿u, który przyjecha³ do Kolonii. Zapomnieli chyba, ¿e to dni m³odzie¿y, a nie papie¿a.
Zamiast tego na koniec materiaÂł wspominajÂący ÂŚwiatowe Dni MÂłodzieÂży z Janem PawÂłem II :o
Anna Kalczyńska, Anita Werner, Beata Tadla, Justyna Pochanke - czołowa czwórka :D
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

Tak, kiepÂściutko. Za maÂło informacji o ÂŚDM, choc ucieszyÂłam siĂŞ, Âże bĂŞdzie o Janie Pawle II, bo to ON jest dla mnie jedynym papieÂżem, ale materiaÂł Brygidy byÂł sÂłabiuteĂąki.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
mac
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mac »

W relacji z Kolonii zabrakÂło mi przede wszystkim gÂłosu papieÂża. ParĂŞ obrazkĂłw ze statku, trochĂŞ wypowiedzi uczestnikĂłw spotkania, Âżadnej treÂści. A przecieÂż papieÂż coÂś powiedziaÂł! Niestety, poziom relacji dotyczÂących papieÂża jest bardzo niski. Nie liczy siĂŞ to co ma do powiedzenia, tylko to jak gÂłoÂśno Polacy krzyczÂą, Âże go kochajÂą! Nic z tych relacji nie wynika, nie przebija z nich gÂłos gÂłowy KoÂścioÂła Katolickiego. UwaÂżam, Âże coraz czĂŞÂściej sÂą to relacje rodem z tabloidĂłw, duÂżo informacji nikomu niepotrzebnych. PapieÂż staje sie w nich "gwiazdÂą" z okÂładki, a nie osobÂą ktĂłra ma coÂś waÂżnego do powiedzenia.
pawell

mac pisze: UwaÂżam, Âże coraz czĂŞÂściej sÂą to relacje rodem z tabloidĂłw, duÂżo informacji nikomu niepotrzebnych.
no wÂłaÂśnie niektĂłre tematy w faktach sÂą daremne szzcegĂłlnie na koĂącu faktĂłw sÂą najgÂłupsze materiaÂły (dziÂś nie)
Fakty powinny sie skupiÌ tylko i wy³¹cznie na wydarzeniach w polityce kraju i na œwiecie i jak tam coœ wa¿nego wydarzy sie w sporcie
bajo
Nowicjusz
Nowicjusz

stan grĂłg

Post autor: bajo »

W nawi¹zaniu do dzisiejszych informacji o drogach zniszczonych przez ciêzarówki :evil: W krajach Unii Równie¿ jezd¿¹ ciêzarówki i niema zakazów wekeendowych, a drogi s¹ w wysmienitym stanie :D bo firmy które je remontuj¹ b¹dŸ buduj¹ robi¹ to solidnie i ko¿ystaj¹ z dobrych technologi i materia³ów. A nie jak u nas najtaùszym kosztem z kiepskich sutowców i winny jest u¿utkownik który p³aci podatki na drogi w paliwie i winetach nie ¿adko kolosalne pieni¹dze. Wiêc pytam "Kto je bierze do czyjej kieszeni one wpadaj¹??!!!!!!!!!!!1
Niech zrobiÂą drogin ze styropianu - to roezyÂści teÂż bĂŞdÂą winni, Âże je zniszcyli!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

stan grĂłg

Post autor: salladyn »

Zgadzam siĂŞ absolutnie stan grĂłg jest okropny :twisted: JechaÂłem wczoraj takÂą grogÂą fatalna byÂła :lol:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
pawell

tak w naszym kraju grogi sÂą bardzo w zÂłym stanie :lol: a poza tym ten temat jest z Âłym miejscu po o naszych kiepskich grogach powinno sie dyskutowaĂŚ w podforum na kaÂżdy temat :D
Ostatnio zmieniony piątek 19 sie 2005, 20:59 przez pawell, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

I dzis w FAKTACH znĂłw kiepÂściuteĂąko o papieÂżu. Oj, Pochanke nie lubi go i PaÂłsiĂąski teÂż. SwojÂą drogÂą nie dziwiĂŞ sie im, Âże nadal kochajÂą Jana PawÂła II, szczegĂłlnie p. Jacek, bo ten nowy jest tak kiepski, jak materiaÂły o nim w Faktach.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

powiem Wam szczerze Âże grogrami jeszcze nie jeÂździÂłem..
ale czytajÂąc Wasze komentarze chyba poprĂŞ fakt Âże stan grĂłg jest zÂły choĂŚ jak pisaÂłem przed chwilÂą, nie miaÂłem okazji ich widzieĂŚ i z nich korzystaĂŚ.. popieram bo w rzeczywistosci hasÂłem "Dobre bo polskie" nazwiemy moÂżliwie wszystko prĂłcz tego co "wyprodukowaÂł" na papierze nasz ukochany rzÂąd :D
pawell pisze: (...) a poza tym ten temat jest z Âłym miejscu po o naszych kiepskich grogach powinno sie dyskutowaĂŚ w temacie na kaÂżdy temat :D
w dziale (ew. podofrum czy forum) "Na kaÂżdy temat" ;)
pawell

:: Kamil pisze:w dziale (ew. podofrum czy forum) "Na kaÂżdy temat" ;)
jak zwaÂł tak zwaÂł :wink: :wink: :D(ale juÂż zmieniÂłem :wink: )
Ostatnio zmieniony sobota 20 sie 2005, 13:32 przez pawell, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

nawet nowe s¹ w "fatalnym" stanie. po co je robi¹ skoro i tak szybko siê niszcz¹, czas przerzuciÌ siê na rykszê i rower, a zamiast tirów towary niech przenosz¹ barkami. Ciekawe czy do 2013 w Polsce bêdzie tyle autostrad ile mówi¹ :?: Narazie wywi¹zuj¹ siê ze swoich s³ów, ciekawe jak bêdzie dalej.
ODPOWIEDZ