Piotr Marciniak

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

redix
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: redix »

tobi pisze:kto dziœ ogl¹da³ FAKTY i jak zakoùczy³ Piotro g³ówne wydanie..kto jutro :?:
jutro bĂŞdzie Bogdan Rymanowski
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

ZrĂłbmy podobnie jak za komuny i na znak protestu w tym tygodniu o 19:00 wychodÂźmy na spacery. :D
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

ja dziÂś nieumyÂślnie byÂłem na rowerku do 19.30 ale od 16 :idea: PowtĂłrka o 24.30 czy o 1.30 Jak o 24.30 to poczekam i obejrze. A jak siĂŞ poÂżegnaÂł Piotr? Do zobaczenia za 2tygodnie powiedziaÂł czy co?
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

nareÂście juÂż jutro Piotr Marciniak w Faktach :D :D :D
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

HURRA :!: :brawo: :jupi: LubiĂŞ faceta :!: Nareszcie od-automatyzacja :!: :spoko: :super:
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
pawell

mikasur pisze:HURRA :!: :brawo: :jupi: LubiĂŞ faceta :!: Nareszcie od-automatyzacja :!: :spoko: :super:
hehe :D ja teÂż go lubie
a a*tomat i tak bĂŞdzie za tydzieĂą :x
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Po dzisiejszych Faktach utwierdzi³em siê w przekonaniu, ¿e Piotr Marciniak to drugi po Justynie prowadz¹cy Fakty!! Jego profesjonalizm a¿ bije od niego podczas prowadzenia programu i tak samo jak przyjemnie siê oglada Fakty z Justyn¹ tak samo przyjemnie ogl¹da siê Fakty z Piotrem M. Tylko dlaczego On tak póŸno trafi³ do tego programu a niektórzy nie nadaj¹cy siê zupe³nie do tej roli zajmuj¹ miejsce prawdziwym profesjonalistom ????

Brawo Panie Piotrze !! Tak trzymaĂŚ !! :wink: :D
ZIMA
pawell

TVN_FAN pisze: Tylko dlaczego On tak póŸno trafi³ do tego programu a niektórzy nie nadaj¹cy siê zupe³nie do tej roli zajmuj¹ miejsce prawdziwym profesjonalistom ????
dobrze ze w ogole trafi³ bo jak by a*tomat nie odszed³ a póŸniej powróci³( :/ )to byœmy jego w faktach teraz nie ogladali ale szkoda ze a*tomat nie odszed³ tak to byœmy widzieli Marciniaka w ka¿dy weekend a tak musimy sie zadowoliÌ ogladaniem Piotra tylko co 2 tygodnie :cry: no a ci co maj¹ TVN 24 to czêœciej go widz¹
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

Bardzo mi sie podobaÂły jego komentarze dzisiaj :wesoly:
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Trzeba przyznaĂŚ, Âże dzisiaj w "Faktach" Msrciniak byÂł bardzo dobry, bardzo fajnie prowadziÂł...zaczynam co raz bardziej go lubiĂŚ.
Wróciłem!!
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Ja teÂż go lubiĂŞ ;) choĂŚ nie ma nic z agresuwnego dziennikarza :)
To jednak jest w nim coÂś fajnego i profesjonalnego dla mnie to taki Ryman 2 :D ciepÂły miÂły profesjonalny i naturalny. Oby wiĂŞcej wydaĂą z Piotrkiem czyli bez A*tomata
Android <3
Kosik :D
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kosik :D »

fakty poprowadziÂł nadzwyczaj extra :P ale to zabrzmiaÂło :P super daje sobie rade
~*~ :) Anna Kalczyńska i Marta Kuligowska TVN24 :) ~*~

Co Wy ode mnie chceta? :D:D:D
pawell

kamuii pisze: Oby wiĂŞcej wydaĂą z Piotrkiem czyli bez A*tomata
Oby wszystkie wydania weekendowe z Piotrkiem a A*tomat niech sie zajmie przygotowaniem materia³ów do Faktów bo robi to super a prowadzenie fatków niech zostawi profesjonalist¹ 8)
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Najlepiej to by byÂło gdyby to Marciniak prowadziÂł w dni powszednie, a Ryman i Anitka w weekendy.
pawell

no fajnie by byÂło :roll: a ciekawe czy na jesieĂą wÂłaÂśnie szykujÂą sie jakieÂś zmiany w Faktach np tak jak pisze wÂłoch Justyna-Piotr od poniedziaÂłku do piÂątku na zmianĂŞ i Ryman i Anita w weekendy rĂłwnieÂż na zmianĂŞ :D
ODPOWIEDZ