ja dziÂś nieumyÂślnie byÂłem na rowerku do 19.30 ale od 16 :idea: PowtĂłrka o 24.30 czy o 1.30 Jak o 24.30 to poczekam i obejrze. A jak siĂŞ poÂżegnaÂł Piotr? Do zobaczenia za 2tygodnie powiedziaÂł czy co?
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Po dzisiejszych Faktach utwierdzi³em siê w przekonaniu, ¿e Piotr Marciniak to drugi po Justynie prowadz¹cy Fakty!! Jego profesjonalizm a¿ bije od niego podczas prowadzenia programu i tak samo jak przyjemnie siê oglada Fakty z Justyn¹ tak samo przyjemnie ogl¹da siê Fakty z Piotrem M. Tylko dlaczego On tak póŸno trafi³ do tego programu a niektórzy nie nadaj¹cy siê zupe³nie do tej roli zajmuj¹ miejsce prawdziwym profesjonalistom ????
TVN_FAN pisze: Tylko dlaczego On tak póŸno trafi³ do tego programu a niektórzy nie nadaj¹cy siê zupe³nie do tej roli zajmuj¹ miejsce prawdziwym profesjonalistom ????
dobrze ze w ogole trafi³ bo jak by a*tomat nie odszed³ a póŸniej powróci³( :/ )to byœmy jego w faktach teraz nie ogladali ale szkoda ze a*tomat nie odszed³ tak to byœmy widzieli Marciniaka w ka¿dy weekend a tak musimy sie zadowoliÌ ogladaniem Piotra tylko co 2 tygodnie no a ci co maj¹ TVN 24 to czêœciej go widz¹
Bardzo mi sie podobaÂły jego komentarze dzisiaj :wesoly:
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Ja teÂż go lubiĂŞ choĂŚ nie ma nic z agresuwnego dziennikarza
To jednak jest w nim coÂś fajnego i profesjonalnego dla mnie to taki Ryman 2 ciepÂły miÂły profesjonalny i naturalny. Oby wiĂŞcej wydaĂą z Piotrkiem czyli bez A*tomata
kamuii pisze: Oby wiĂŞcej wydaĂą z Piotrkiem czyli bez A*tomata
Oby wszystkie wydania weekendowe z Piotrkiem a A*tomat niech sie zajmie przygotowaniem materia³ów do Faktów bo robi to super a prowadzenie fatków niech zostawi profesjonalist¹
no fajnie by byÂło a ciekawe czy na jesieĂą wÂłaÂśnie szykujÂą sie jakieÂś zmiany w Faktach np tak jak pisze wÂłoch Justyna-Piotr od poniedziaÂłku do piÂątku na zmianĂŞ i Ryman i Anita w weekendy rĂłwnieÂż na zmianĂŞ