Materiały w głównym wydaniu "Faktów"
Moderator: Łukasz
1) wstydziÂłabyÂś
2) Justyna zawsze jest uÂśmiechniĂŞta, praktycznie niezaleÂżnie od wszystkiego
3) to nie sÂą bezpodstawne argumenty: maÂło informacji o nowym papieÂżu, ciÂągÂłe wspominanie Jana PawÂła II, czasami mam nawet wraÂżenie, iÂż mĂłwiÂą czeÂściej o tym zmarÂłym, bo caÂły czas, niebezpodstawnie, siĂŞ do niego odwoÂłujÂą i stÂąd przynajmniej ja wyciÂągam takie wnioski - tÂą, niech bĂŞdzie, mniejszÂą sympatiĂŞ (ÂżebyÂś nie powiedziaÂł, ze za ostro) ja, jako widz odczuwam, to siĂŞ po prostu czuje
2) Justyna zawsze jest uÂśmiechniĂŞta, praktycznie niezaleÂżnie od wszystkiego
3) to nie sÂą bezpodstawne argumenty: maÂło informacji o nowym papieÂżu, ciÂągÂłe wspominanie Jana PawÂła II, czasami mam nawet wraÂżenie, iÂż mĂłwiÂą czeÂściej o tym zmarÂłym, bo caÂły czas, niebezpodstawnie, siĂŞ do niego odwoÂłujÂą i stÂąd przynajmniej ja wyciÂągam takie wnioski - tÂą, niech bĂŞdzie, mniejszÂą sympatiĂŞ (ÂżebyÂś nie powiedziaÂł, ze za ostro) ja, jako widz odczuwam, to siĂŞ po prostu czuje

"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Ojjj Mikasur zgadzam siĂŞ w 100 % to siĂŞ czuje i to bardzo...
Nie moÂżna powiedziec ze otwarcie go nie lubiÂą ale teÂż widac ze w podÂświadomoÂści za nim nie przepadajÂą
I to siê da bardzo odczuÌ. Praktycznie same live'y bez materia³ów i w ka¿dym wejœciu oboje ze Stœk¹ podkreœlaj¹ " to by³o gor¹ce powitanie ale.." "m³odzierz kocha Benedykta 16 ale...." i zobacz Marcinie w jaki sposób mówi¹ o JP II !!! nie dziwiê siê im ka¿dy ma do tego prawo moze np jeszcze dodatkowo niemców nie lubi¹.
Ja tam uwaÂżam Âże PapieÂż jest caÂłkiem sympatyczny co nie zmienia faktu Âże do JP II mu sporo brakuje.
Nie moÂżna powiedziec ze otwarcie go nie lubiÂą ale teÂż widac ze w podÂświadomoÂści za nim nie przepadajÂą

I to siê da bardzo odczuÌ. Praktycznie same live'y bez materia³ów i w ka¿dym wejœciu oboje ze Stœk¹ podkreœlaj¹ " to by³o gor¹ce powitanie ale.." "m³odzierz kocha Benedykta 16 ale...." i zobacz Marcinie w jaki sposób mówi¹ o JP II !!! nie dziwiê siê im ka¿dy ma do tego prawo moze np jeszcze dodatkowo niemców nie lubi¹.
Ja tam uwaÂżam Âże PapieÂż jest caÂłkiem sympatyczny co nie zmienia faktu Âże do JP II mu sporo brakuje.
Android <3
ZapomniaÂłam jeszcze dodaĂŚ, Âże live zwiÂązany z PaÂłasiĂąskim byÂł gdzieÂś w Âśrodku FAKTĂW, a temat zwiÂązany z papieÂżem nie byÂł zapowiadany na poczÂątku, po czo³ówce.
edit:
I co? DziÂś FAKTY z Marciniakiem, a papieÂż na pierwszym miejscu i w dodatku materiaÂł. Nikt mi nie powie, Âże Pochanke jest co najmniej sceptyczna, co do Benedykta XVI.
edit:
I co? DziÂś FAKTY z Marciniakiem, a papieÂż na pierwszym miejscu i w dodatku materiaÂł. Nikt mi nie powie, Âże Pochanke jest co najmniej sceptyczna, co do Benedykta XVI.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
dzisiaj nic nie pobije materiaÂłu Nowickiego !!!! oczywiÂście tematyka bardzo waÂżna i to co pokazaywaÂł jak najbardziej oburzajÂące. Ale nic nie przebije ekspertyzy pana jakiegoÂś tam ktĂłry mĂłwi
- niech pan sam sobie odpowie na to pytanie
-ale dlaczego
-bo to jesttakie pytanie jak czy pana matka byÂła ÂżydĂłwkÂą
:D
Poprostu waÂł roku
A i wÂłasnie dzisiaj MArciniak i materiaÂł o Benedykcie 16
- niech pan sam sobie odpowie na to pytanie
-ale dlaczego
-bo to jesttakie pytanie jak czy pana matka byÂła ÂżydĂłwkÂą

Poprostu waÂł roku

A i wÂłasnie dzisiaj MArciniak i materiaÂł o Benedykcie 16
Android <3
kurczĂŞ akurat ten material przegapiÂłemkamuii pisze:dzisiaj nic nie pobije materiaÂłu Nowickiego !!!!

tak wkoĂącu dziÂś byÂł Piotr Marciniak i wkoĂącu byÂł materiaÂł o Benedykcie XVI no i o tym co sie dzieje w Koloniikamuii pisze:A i wÂłasnie dzisiaj MArciniak i materiaÂł o Benedykcie 16
P.S. kamuii - Âświetny podpis bardzo mi sie podoba

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

NARESZCIE! DoczekaÂłem siĂŞ tego dnia, w ktĂłrym Tychy bĂŞdÂą w Faktach.
No i by³y. Ale nie tylko w Faktach. By³y równie¿ w serwisach TVN24, w TVP3 i na paskach informacyjnych. A wszystko przez wyciek amoniaku w tyskim lodowisku. Ulica zamkniêta, stra¿acy w specjalnych kombinezonach. Ca³e miasto czu³o siê jak na wojnie. Po osiedlu jeŸdzi³ jeepek i darli siê przez megafon coœ w stylu: "Prosimy zamkn¹Ì okna i nie wychodziÌ z mieszkaù". Ale by³o fajnie.
No i by³y. Ale nie tylko w Faktach. By³y równie¿ w serwisach TVN24, w TVP3 i na paskach informacyjnych. A wszystko przez wyciek amoniaku w tyskim lodowisku. Ulica zamkniêta, stra¿acy w specjalnych kombinezonach. Ca³e miasto czu³o siê jak na wojnie. Po osiedlu jeŸdzi³ jeepek i darli siê przez megafon coœ w stylu: "Prosimy zamkn¹Ì okna i nie wychodziÌ z mieszkaù". Ale by³o fajnie.

materia³y w g³ównym wydaniu faktów
Nie no wprost cudownie,cieszysz siĂŞ z tego ze Tychy byÂły we Faktach dlatego Âże wyciekÂł amoniak z lodowiska
Ja myÂślaÂłem Âże moÂżna siĂŞ cieszyĂŚ z tego Âże kogoÂś miasto jest pokazywane w tym programie dlatego ze na przykÂład jest chĂŞtnie odwiedzane przez turystĂłw jak na przykÂład materiaÂł o Krakowie (moim mieÂście).Pozdrawiam.

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!