Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

yotomasz pisze:Warning !

DziÂś (24.08.05) Anita w poranku :!: :jupi: :!: :jupi: :!: :jupi: :!: :jupi: :!: :jupi: :!:

WyglÂąda piĂŞknie :!: :jupi: :!: :jupi: :!: :jupi: :!: :jupi: :!: :jupi:

Ps :
Do zobaczenia jutro o 6.30
:D :D :D :D

Czy ja wczoraj przypadkiem nie natknĂŞÂłam siĂŞ na stronie TVN24 na zdjĂŞcia Porady przy zapowiedziach Poranka na dziÂś? Cholera ;/
Ale nic to :D N A G R A ÂŁ A M caÂły Poranek, bo nie chciaÂło mi siĂŞ wstaĂŚ :D Tak na wszelki wypadek :D I opÂłaciÂło siĂŞ nie zaufaĂŚ tvn-owej stronie :twisted:
Jeszcze go nie oglÂądaÂłam, ale obejrzĂŞ po poÂłudniu - razem z Blacky'm, bo dzisiaj wraca :D
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

OglÂądajÂąc dzisiejsze wydanie poranka czuÂłem roÂżnicĂŞ miedzy AnitÂą dzisiaj a np. Krakowa , jakby mniej siĂŞ myliÂła :) jakby szybciej prowadziÂła (?) (szczegĂłlnie w pierwszym przeglÂądzie prasy) , moÂże dlatego Âże jest wolna :?: moÂże dlatego Âże znalazÂła innego :?: a widzeliÂście rozmowĂŞ z Kurasiem (albo pierwsza albo druga) wyglÂądaÂła jakby myÂślaÂła o czymÂś innym niÂż rozmowie :?:

Pytania , pytania coraz wiĂŞcej pytaĂą :( i coraz mniej odpowiedzi :(
Funckyrella pisze:(...) Ale nic to :D N A G R A ÂŁ A M caÂły Poranek, bo nie chciaÂło mi siĂŞ wstaĂŚ :D D (...)
BĂŞdziesz mogÂła przesÂłaĂŚ chociaÂż maÂły kawaÂłek (albo capsy) :?:

Ps: Anita by³a ubrana w bia³¹ marynarkê i czarn¹ spódnicê :spoko: I wygl¹da³a pieknie :brawo: :spoko: :brawo:
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Witam, witam i o zdrowie pytam :lol: Jestem wczeÂśniej niÂż planowaÂłem :D

Ooooo :!: podczas mojej nieobecnoÂści naskrobaliÂście 2 strony, nieÂźle :D Wieczorkiem, kiedy juÂż bĂŞdĂŞ wolny, sobie je poczytam, na razie aktualnoÂści.

Yotomasz, sugerujesz, Âże Anita romansuje z Kurasiem? :lol: SkÂąd w ogĂłle taki pomysÂł :shock: :?: :lol:
Obawiam siĂŞ, ze Anir Funcky ani ja nie mamy moÂżliwoÂści technicznych, by posÂłaĂŚ przez internet choĂŚby fragment poranka :sad:
Czy ja wczoraj przypadkiem nie natknĂŞÂłam siĂŞ na stronie TVN24 na zdjĂŞcia Porady przy zapowiedziach Poranka na dziÂś?
Jeden raz mo¿na uwierzyÌ w przypadek, drugi raz mo¿na przymkn¹Ì oko (p. sprawa Cimocha :evil2: :twisted: ), ale to co siê dzieje teraz, to ju¿ jest celowe i barbarzyùskie dzia³anie skierowane w stronê Anity :twisted: :twisted: Widzicie, ¿e nie ma co sugerowaÌ siê t¹ miernej jakoœci i treœci stron¹ :twisted:
Ale dziêkujê Ci serdecznie Funcky za mo¿liwoœÌ obejrzenia tego wspania³ego wystêpu Anity i udostêpnienie mi taœmy z nagraniem :D W expresowym tempie obejrza³em dzisiejszy poranek.
N A G R A ÂŁ A M caÂły Poranek,
W ten sposĂłb chyba nie jesteÂśmy liczeni w poczet osĂłb, ktĂłre oglÂądajÂą poranek, a tym samym nie przyczyniamy siĂŞ do wzrostu oglÂądalnoÂści :evil2:

To prawda Anita wygl¹da³a piêknie :D Ogl¹daliœmy poranek (ja i Funcky) a dok³adniej jego fragment, razem z nasz¹ wspóln¹ kole¿ank¹, która ma problem z doborem odpowiedniej fryzury dla siebie, która to z nutk¹ zazdroœci w g³osie stwierdzi³a: ''gdy ktoœ ma ³adn¹ buziê, w ka¿dej fryzurze mu do twarzy. Ta (tu chodzi³o o Annê Kalczyùsk¹) ma w³osy proste i wygl¹da dobrze, Anita przyg³adzona na maxa i prezentuje siê bardzo ³adnie... '' :D Nic dodaÌ nic uj¹Ì :D
Strój te¿ mia³a bardzo ³adny, ten bia³y ¿akiet i czarna spódnica bardzo siê komponuj¹ :D Dobry nastrój Anitki nie opuszcza, nawet krwawi¹ce serca kibiców pi³ki no¿nej, nie przyÌmi³y jej humoru, a nawet mo¿na by pokusiÌ siê o stwierdzenie, ¿e dodawa³a im otuchy, a w szczególnoœci M. Jab³oùskiemu, który faktycznie by³ wyraŸnie zasmucony i L. Kab³akowi, który do najradoœniejszych nie nale¿a³ - có¿ ponoÌ przegraliœmy i to dotkliwie :sad: To zabrzmi trochê egoistycznie, ale to dobrze, ¿e ani Anita, ani ja kibicami pi³ki no¿nej nie jesteœmy, bo mamy wystarczaj¹co du¿o ''swoich'' problemów, zwi¹zanych z karier¹ Anity, ¿eby martwiÌ siê skorumpowan¹ pi³k¹ :D
W biznesie Anita przeprowadziÂła fajnÂą rozmowĂŞ z D. Kurasiem: ''grzmi'', ''latajÂące pioruny'' :D
A Miecugowowi spieszy³o siê dziœ, nie doœÌ, ¿e pojawi³ siê ju¿ za 5 9-ta, to nawet nie pozwoli³ Anicie do koùca doprowadziÌ wywodu, przerwa³ jej w po³owie zdania :?
Jutro, to juÂż wiemy na pewno, mamy wstaĂŚ o 6.30 :!: :D
A idÂąc dalej: ciekawe, czy Anita poprowadzi poranek w piÂątek, chyba juÂż ostatni z pleneru :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

JeÂżeli w piÂątek takÂże bĂŞdzie Anita, to ciekawe skÂąd?

Black - czas byÂśpoznaÂł prawdĂŞ :lol:
Obrazek

Dzisiaj w koùcu kupi³am Twoje Imperium i po otwarciu, ju¿ na pierwszej stronie widzê oczywiœcie Anitê i Eryka - smutne wieœci :wink: - a dalej, smutnych wieœci ci¹g dalszy: Lis rozstaje siê z Rusin (na zdjêciach nie brakuje Smoktunowicz :D ) :lol: Jakoœ nie chce mi siê w to wierzyÌ, chyba o szum medialny komuœ chodzi? Ciekawe, czy Anita te¿ stosuje taktykê robienia zamieszania w prasie wokó³ w³asnej osoby? :? Ale je¿eli rozsta³a siê z Erykiem, a Lis z Rusin, to ciekawe co by³o gdyby :niepewny: gdyby to Lis by³ jej nastêpnym ,,wybrankiem''? :evil2: :wink: :lol: :lol: ¯ART! :lol: Ale przyznacie, ¿e by³oby interesuj¹co :D :lol:

PrĂłbowaÂłam coÂś wywĂŞszyĂŚ oglÂądajÂąc Poranek, ale Anita nie daÂła po sobie poznaĂŚ, Âże coÂś wielkiego, czyli np. rozpad zwiÂązku z piĂŞcioletnim staÂżem :? Chyba, Âże ten ,,fakt'' juÂż od kilku tygodni wprawiÂł jÂą w taki dobry nastrĂłj? :D Ta kobieta to jedna wielka zagadka :roll: Ciekawe, czy inne gazety napiszÂą na ten temat coÂś wiĂŞcej, bo na rzie rzucili nam ,,ochÂłap'' informacji, a my Âłamiemy gÂłowĂŞ, o co dokÂładnie chodzi :roll:

PSYotomasz, KuraÂś ma obrÂączkĂŞ! :wink: No tak, teraz kaÂżdy facet, do ktĂłrego uÂśmiechnie siĂŞ Anita, bĂŞdzie potencjalnym nowym ,,narzeczonym'' Anity :lol:
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Black Jack '62 pisze:Yotomasz, sugerujesz, Âże Anita romansuje z Kurasiem? :lol: SkÂąd w ogĂłle taki pomysÂł :shock: :?: :lol:
ChodziÂło mi oto Âże wyglÂądaÂła jakby marzyÂła o niebieskich migdaÂłach :gwizd:
Funckyrella pisze:(...)Ta kobieta to jedna wielka zagadka :roll:(...)
Psyholodzy uwaÂżajÂą Âże kobieta to jesdna wielka zagadka :( i chyba siĂŞ sprawdza ich teoria :(
Funckyrella pisze:No tak, teraz kaÂżdy facet, do ktĂłrego uÂśmiechnie siĂŞ Anita, bĂŞdzie potencjalnym nowym ,,narzeczonym'' Anity :lol:
:D :D :D
Ostatnio zmieniony środa 24 sie 2005, 13:16 przez LordTomas, łącznie zmieniany 1 raz.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :!: :!: :!: :!: :!: :shock:
kamuii pisze: Szkoda ze nie moge zobaczyĂŚ miny Blacka na ten widok
O Wy....... o Ty... (to do Funcky), nic mi nie pisnê³a nawet s³ówkiem, to dlatego by³aœ taka tajemnicza :twisted: i podœmiechiwa³aœ siê pod nosem - Ty niewdziêczna, zemszczê siê :twisted: :lol: Dopiero teraz podsunê³a mi gazetê... Anita rozsta³a siê z Erykiem :shock: Spokojnie, spokojnie... oddychaÌ.......... :lol:
Ha :!: Nie da³em sobie zrobiÌ fotki :evil2: JasnoœÌ w pokoju by³a zbyt du¿a i zdjêcie nie wysz³o :evil2: Ale tak to mogê pokrótce zobrazowaÌ: Obrazek :evil2:

Dos³ownie, poczu³em siê, jakby ktoœ wyla³ na mnie kube³ zimnej wody, a póŸniej pod³¹czy³ mokr¹ d³oni¹ do kontaktu z napiêciem 220V :lol:
Co do miny jakÂą miaÂłem, kiedy o tym czytaÂłem, myÂślĂŞ, Âże domyÂślacie siĂŞ jaka byÂła :zdziwko: :wink: :lol:
Nie wiem, co o tym myÂśleĂŚ, nie chcĂŞ popadaĂŚ w skrajnÂą euforiĂŞ, bo:
- to nie pierwsze ich rozstanie, byÂło juÂż kilka powrotĂłw, wiĂŞc czemu nie i tym razem :?
- nie wiadomo ile w tym co napisali jest prawdy (patrzcie na b³êdy rzeczowe: wiek Anity, nazwisko Eryka) , z drugiej strony ktoœ musia³ zasponsorowaÌ ten ''artyku³'', bo Anita i Eryk a¿ tak medialn¹ par¹ nie s¹... nie byli (:super: ach ten czas przesz³y :super: ), ¿eby rozpisywa³y siê o ich rozstaniu gazety.
- a jeœli to prawda, a¿ bojê siê pomyœleÌ: who will be next :?: No bo przyznajê, ¿e moje szansê na zdobycie Anity s¹ raczej marne :placze: Cholera gdybym wiedzia³, ¿e ich zwi¹zek siê rozpadnie, zamiast leniuchowaÌ w wakacje wybra³bym siê za granice na jakieœ sezonowe roboty i za zarobion¹ kasê wykupi³ czêœÌ akcji tvn-u :lol: albo zap³aci³ Walterowi, czyli ³apówka, a co siê z tym wi¹¿e za³atwi³ lepsze miejsce Anicie :lol: :wink:

JeÂśli fucktycznie siĂŞ rozstali, to nie wierzĂŞ, Âże poszÂło o ''pracoholizm'' Anity...
Eryk na pewno byÂł cholernie zazdrosny o ... mnie, w skromnej osobie Black Jacka :lol: :lol: Nie wytrzymywaÂł juÂż, kiedy Anita podczas kaÂżdej randki opowiadaÂła mu o mnie w samych superlatywach, o tym jaki to ten Black Jack waleczny, jak broni jej praw do bycia gwiazdÂą telewizyjnÂą, itp. :D :wink: :lol:

No to teraz reszta zalegÂłoÂści :D
Do Kamuii: :D
kamuii pisze: Yo Tomasz to moÂże daltego nie ma Blacka i Funcky :D
Patrz a nas na wesele nie zaprosili :D :D
Mo¿esz mi wierzyÌ, ¿e gdy (-bym) (bêdê :lol:) bra³ œlub z Anit¹ Ty o tym dowiesz (-dzia³abyœ) jako jedna z pierwszych, dostaniesz (-a³abyœ) zaproszenie (z autografem i panny m³odej i pana m³odego :D ) a na samym cichym œlubie, bo chcielibyœmy z pewnoœci¹ unikn¹Ì tabloidowego szumu, mog³abyœ nawet sfotografowaÌ siê z nami :D A bukiet panny m³odej masz jak w banku :lol:

A teraz juÂż powaÂżnie, widok z okna masz po prostu boski :!: :P :P Tylko Ci go pozazdroÂściĂŚ :smile:
kamuii pisze:Black czyÂżby siĂŞ baÂł ze bedziesz musiaÂł jej uÂżyĂŚ ponownie :?: ? :P
No nie... mam nadziejĂŞ, Âże nie bĂŞdĂŞ musiaÂł jej uÂżywaĂŚ :D

Do YoTomasza: :D
Artyku³ niezwykle interesuj¹cy, rzeczowy i treœciwy i na temat bardzo mi bliski :D Ale wiêkszoœÌ z tych opinii, to s¹ obiegowe opinie powtarzane w kó³ko :D (pocieszam siê :wink: ) Tak np. ta, ¿e zwi¹zek kobiety z ni¿szym od niej facetem musi siê prêdzej czy póŸniej rozpaœÌ :?: Znam wiele w³aœnie takich szczêœliwych par, zwi¹zków :D
Ja muszĂŞ powaÂżnie przemyÂśleĂŚ, co zrobiĂŚ, Âżeby wyzbyĂŚ siĂŞ tych wzrostowych kompleksĂłw :lol:
Yotomasz pisze:Ostatnio miaÂłem sen w ktĂłrym Anita bierze Âślub :wink:
A mĂłgÂłbyÂś napisaĂŚ z kim :?: :lol: MoÂże to bĂŞdzie kluczowa odpowiedÂź na nurtujÂące mnie, nas pytanie :?: :D
KurczĂŞ blade, niczego dzisiaj, ani w zeszÂłym tygodniu, po Anicie nie byÂło widaĂŚ, nie byÂła smutna, a nawet moÂżna by rzec, Âże byÂła radosna... BoÂże :!: Kolejna zagadka zwiÂązana bezpoÂśrednio z AnitÂą: co z niÂą teraz siĂŞ dzieje - myÂślĂŞ o jej wnĂŞtrzu: czy to za jej przyczynÂą ich zwiÂązek siĂŞ rozpadÂł, czy jest zdoÂłowana, zrozpaczona, czy moÂże teraz znowu czuje siĂŞ wolna, no bo niby jest radosna, a moÂże ma juÂż kogoÂś... :?: Znowu tyle pytaĂą ;/
Ja nie mogĂŞ w to uwierzyĂŚ :shock: :shock: Nawet jeÂśli bujdÂą jest info o rozstaniu, to i tak miÂło jÂą byÂło przyswoiĂŚ :wesoly: :jupi: :jupi: :super:

Teraz to dopiero mam w gÂłowie rozgardiasz myÂślowy i uczuciowy .............. chyba nie dojdĂŞ do siebie....
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Black Jack '62 pisze:
Yotomasz pisze:Ostatnio miaÂłem sen w ktĂłrym Anita bierze Âślub :wink:
A mĂłgÂłbyÂś napisaĂŚ z kim :?: :lol: MoÂże to bĂŞdzie kluczowa odpowiedÂź na nurtujÂące mnie, nas pytanie :?: :D
Z kimÂś niÂższym :) ale miaÂła wysokie obcasy :(
Black Jack '62 pisze:Do YoTomasza: :D
Artyku³ niezwykle interesuj¹cy, rzeczowy i treœciwy i na temat bardzo mi bliski :D Ale wiêkszoœÌ z tych opinii, to s¹ obiegowe opinie powtarzane w kó³ko :D (pocieszam siê :wink: ) Tak np. ta, ¿e zwi¹zek kobiety z ni¿szym od niej facetem musi siê prêdzej czy póŸniej rozpaœÌ :?: Znam wiele w³aœnie takich szczêœliwych par, zwi¹zków :D
Ja muszĂŞ powaÂżnie przemyÂśleĂŚ, co zrobiĂŚ, Âżeby wyzbyĂŚ siĂŞ tych wzrostowych kompleksĂłw :lol:
ByĂŚ pewny siebie - to zawsze pomaga :spoko:

Ps: i wierzyĂŚ w siebie :spoko:
Awatar użytkownika
Sylwinka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sylwinka »

Swietny byl dzisiejszy Poranek :), szkoda tylko, ze ogladalam go tylko 1 godz. Ale nie ucieszylam sie gdy zobaczylam dzis AnitĂŞ, bo to (tak mi sie wydaje) oznacza, ze w piatek 0 6.30 przywita nas Porada :( A ja wole Poranki poza studiiem z Anita niz w studiu.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

PoÂżyjemy - zobaczymy, kto bĂŞdzie w piÂątek :D
Black Jack pisze: o Ty... (to do Funcky), nic mi nie pisnê³a nawet s³ówkiem, to dlatego by³aœ taka tajemnicza
Bo, bo, bo to miaÂła byĂŚ niespodzianka - nie moja wina, Âże maÂło nie dostaÂłeÂś zawaÂłu :( :evil2: :lol:
Black Jack pisze: Eryk na pewno byÂł cholernie zazdrosny o ... mnie, w skromnej osobie Black Jacka
A tak - moÂże i tak byÂło. Teraz mi siĂŞ przypomniaÂło, Âże jak CiĂŞ nie byÂło w domu, to jakaÂś ,,laska'' wyglÂądajÂąca zupeÂłnie jak Anita, podjechaÂła pod nasz dom czarnÂą chyba AlfÂą Romeo i wypytywaÂła paniÂą KaziĂŞ i paniÂą TeresĂŞ (nasze sÂąsiadki) o niejakiego Jacka :evil2: :lol: Chyba o Ciebie jej chodziÂło? :lol: :wink:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:(...),,laska'' wyglÂądajÂąca zupeÂłnie jak Anita, podjechaÂła pod nasz dom czarnÂą chyba AlfÂą Romeo i wypytywaÂła paniÂą KaziĂŞ i paniÂą TeresĂŞ (nasze sÂąsiadki) o niejakiego Jacka :evil2: :lol: Chyba o Ciebie jej chodziÂło? :lol: :wink:

Baaaaaaaaaaardzo zabawneeeeeeeeeee :twisted:
Znaj¹c nasze s¹siadki zda³y Anicie... yyy tzn. tej ''lasce'', która wygl¹da³a jak Anita (:lol: ), szczegó³ow¹ relacjê na mój temat :wink: :wink:
No, ale w razie czego, lepiej pĂłjdĂŞ zgoliĂŚ ten mĂłj czterodniowy zarost :lol: Inaczej mĂłgÂłbym siĂŞ Anicie nie spodobaĂŚ, przypominaÂłbym jej Eryka :wink: - mam nadziejĂŞ, Âże ostatni raz piszĂŞ jego imiĂŞ na tym forum :niepewny:

MiaÂłem o tym nie pisaĂŚ, ale napiszĂŞ, moÂże to kogoÂś rozbawi :?: Tak zastanawiamy siĂŞ, czy w zwiÂązku Anity pojawiÂł siĂŞ ktoÂś trzeci... To bardzo realne... Ale nie, to na pewno nie Lis, Funcky :lol: JuÂż kiedyÂś wspominaÂłem, Âże ja bym Anicie nie pozwoliÂł na to, Âżeby ''opuszczaÂła'' mnie na tak dÂługo :wink: Te wywiady do ''Damy pik'' plenerowe poranki.... Anita spĂŞdzaÂła duÂżo czasu z innymi ludÂźmi, moÂże jakiÂś facet urzekÂł jÂą. MoÂże to ktoÂś z porankowej ekipy (:evil2: ), moÂże spotkaÂła jakiegoÂś ciekawego handlarza, na tym warzywnym bazarze w Kazimierzu Dolnym (:evil2: ), albo :idea: pamiĂŞtacie tego bajarza z Zakopanego :?: :lol: Jak on patrzyÂł Anicie yyyy... Anetce (:lol: ) w oczy :lol:

PS DziĂŞki YoTomasz za sÂłowa otuchy :cool:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Black :jupi:
jak mogÂłeÂś nie zauwaÂżyc newsa dnia wczeÂśniej :D ???
A na fotce ponizej jesteÂś nawet podobny do siebie na tej fotce z AnitÂą w bibliotece :D:D :evil2:
- to nie pierwsze ich rozstanie, byÂło juÂż kilka powrotĂłw, wiĂŞc czemu nie i tym razem
- nie wiadomo ile w tym co napisali jest prawdy (patrzcie na b³êdy rzeczowe: wiek Anity, nazwisko Eryka) , z drugiej strony ktoœ musia³ zasponsorowaÌ ten ''artyku³'', bo Anita i Eryk a¿ tak medialn¹ par¹ nie s¹... nie byli
ehh czÂłowieku maÂłej wiary :D
Eryk na pewno byÂł cholernie zazdrosny o ... mnie, w skromnej osobie Black Jacka Nie wytrzymywaÂł juÂż, kiedy Anita podczas kaÂżdej randki opowiadaÂła mu o mnie w samych superlatywach, o tym jaki to ten Black Jack waleczny, jak broni jej praw do bycia gwiazdÂą telewizyjnÂą, itp.
WiĂŞc uwaÂżaj bo ja Cie Eryk dorwie to.... nawet te 2 bestie o ktĂłrych mĂłwiÂła Funcky Ci nie pomogÂą :D
Mo¿esz mi wierzyÌ, ¿e gdy (-bym) (bêdê ) bra³ œlub z Anit¹ Ty o tym dowiesz (-dzia³abyœ) jako jedna z pierwszych, dostaniesz (-a³abyœ) zaproszenie (z autografem i panny m³odej i pana m³odego ) a na samym cichym œlubie, bo chcielibyœmy z pewnoœci¹ unikn¹Ì tabloidowego szumu, mog³abyœ nawet sfotografowaÌ siê z nami A bukiet panny m³odej masz jak w banku
Ohh dziĂŞkujĂŞ czujĂŞ siĂŞ zaszczycona :D szczegĂłnie moÂżliwoÂściÂą osobistej audiencji ze zdjeciem :D :evil2: oprawiĂŞ sobie je potem w ramkĂŞ :D
A tak - moÂże i tak byÂło. Teraz mi siĂŞ przypomniaÂło, Âże jak CiĂŞ nie byÂło w domu, to jakaÂś ,,laska'' wyglÂądajÂąca zupeÂłnie jak Anita, podjechaÂła pod nasz dom czarnÂą chyba AlfÂą Romeo i wypytywaÂła paniÂą KaziĂŞ i paniÂą TeresĂŞ (nasze sÂąsiadki) o niejakiego Jacka Chyba o Ciebie jej chodziÂło?
To byÂłam ja ... :D a popatrz te sÂąsiady miaÂły nic nie mĂłwiĂŚ... nastepnym razem siĂŞ przebiorĂŞ za MleczarkĂŞ :D
btw... fany byÂł dzisiejszy poranek... :D szkoda Âże widziaÂłam tylko 10 minut :D:D
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Kamuii jesteÂś podobna do Anity? :D
aha - zrĂłb co w Twojej mocy, Âżeby zobaczyĂŚ jutrzejszy Poranek, bo Ty zawsze wychwycisz coÂś ciekawego, czasem nieuczciwego, etc. :wink:

A wracajac do rozpadu zwiÂązku Anity, a biorÂąc pod uwagĂŞto, Âże ktoÂś wczeÂśniej napisaÂł, Âże koledzy z redakcji teraz pewnie ,,ustawiajÂą siĂŞ w kolejce'', to zakÂładajÂąc, Âże aktualnie Anita jest wolna, moÂże ktoÂś zdradziĂŚ jacy faceci w TVN mogÂą poszczyciĂŚ siĂŞ mianem SINGLE? :lol: :wink:
Black Jack pisze:pamiĂŞtacie tego bajarza z Zakopanego Jak on patrzyÂł Anicie yyyy... Anetce ( ) w oczy
Eureka! To jest po prostu klasyczny scenariusz romansid³a :D On i ona poznaj¹ siê, a ich poznaniu towarzysz¹ niezbyt optymistyczne na przysz³oœÌ okolicznoœci, tzn. zwykle ona za coœ na niego siê obra¿a (Anita za to, ¿e bajarz pomyli³ jej imiê :D ). PóŸniej jednak coœ miêdzy nimi zaczyna iskrzyÌ, okazuje siê, ¿e to mi³oœÌ :lol: Dalej jest k³ótnia, ewntualnie zdrada, jakiœ drobny wypadek, godzenie siê, œlub i ogólny happy end :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Kamuii jesteÂś podobna do Anity?
Nwet nie wisz jak bardzo :D szczegĂłlnie Âże mam 1.55 cm :evil2: ale byÂłam na szczudÂłach i nie poznaÂłaÂś :D
aha - zrĂłb co w Twojej mocy, Âżeby zobaczyĂŚ jutrzejszy Poranek, bo Ty zawsze wychwycisz coÂś ciekawego, czasem nieuczciwego, etc.
Tak tak wiem Kamuii tropiciel kÂłamstwa medialnego :D jestem dzisiaj tak zmĂŞczona ze idĂŞ spaĂŚ o 12 wiĂŞc moze sie obudze na 6.30 albo moze jak dzisiaj ktoÂś mnie obudzi ??? :D
Âże koledzy z redakcji teraz pewnie ,,ustawiajÂą siĂŞ w kolejce'',
Kamuii's idea :D ( a raczje ORANGE :evil2: ) of course :D
hehe nie wiem kto jest singlem ale wielu by pewnie teraz chciaÂło byĂŚ :D :lol:
Co do górala to niedobrze wró¿y na przysz³oœÌ jak ukochnay nie pamiêta imienia swej oblubienicy :P

aaa Funcky z Lisem to prawda chyba wszak Kinga przechodzi do TVN a zdrady sie nie wybacza :D
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

kamuii pisze:jak mogÂłeÂś nie zauwaÂżyc newsa dnia wczeÂśniej :D :?: ?
... jak tylko wróci³em do doma, to za³adowa³em poranek, a póŸniej speedem napisa³em coœ w rodzaju recenzji, doczepiaj¹c siê œlepo do dyskusji, nie zagl¹daj¹c przy tym na strony 200 i 201, dlatego te¿ taaaak zdziwi³y mnie s³owa YoTomasza :lol: Ale gdy Funcky raczy³a wszystko mi wyjaœniÌ, ma³o nie pad³em z nóg :D
Ale nadal mam taki mĂŞtlik w gÂłowie, natÂłok myÂśli i niedomĂłwieĂą, Âże nie wiem co o tym wszystkim myÂśleĂŚ :niepewny:
kamuii pisze:(...)popatrz te sÂąsiady miaÂły nic nie mĂłwiĂŚ...
Przepraszam.... nasze sÂąsadki obiecaÂły Ci, Âże bĂŞdÂą trzymaÂły jĂŞzyk za zĂŞbami :?: :smiech: :smiech: :evil2:

No to Kamuii trzymamy CiĂŞ za sÂłowo, obserwuj jÂą uwaÂżnie, moÂże Ty odnotujesz jakieÂś zmiany emocjonale u Anity :D no i ogĂłlnie jestem ciekaw, jaki popis da jutro Anita :?: :D

PS DziĂŞkujĂŞ Wam serdecznie za te wszystkie scany :D
Ostatnio zmieniony środa 24 sie 2005, 22:19 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

kamuii pisze:(...)jestem dzisiaj tak zmĂŞczona ze idĂŞ spaĂŚ o 12 wiĂŞc moze sie obudze na 6.30 albo moze jak dzisiaj ktoÂś mnie obudzi ??? :D
Ja prawie (oprucz weekendu) codziennie budze siĂŞ punkt 6.00 (choĂŚ idĂŞ spaĂŚ 1.00 - 2.00):D :D :D

Jutro w poranku :arrow: Obrazek wedÂług tvn24.pl
ODPOWIEDZ