Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Al
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Al »

taak, nareszcie powĂłrciÂła do przebojowej fryzurki :brawo:, chyba przeczytaÂła nasze ostatnie komentarze :D

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

justyna pochanke

Post autor: salladyn »

Dla mnie Justyna Pochanke mogÂłaby prowadzic fakty w worku po ziemniakch a i tak by mi siĂŞ podobaÂła.Nie pytajcie dlaczego bo nie potrafiĂŞ tego wytÂłumaczyĂŚ.Jest po prostu cudowna.Ma przede wszystkim bogate wnĂŞtrze a to siĂŞ dla mnie liczy najbardziej.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Al
Nowicjusz
Nowicjusz

masz racjĂŞ Stysia jest tak cudnÂą osobÂą samÂą w sobie Âże jak mĂłwisz nawet z workiem na gÂłowie byÂłaby piĂŞkna. Ale jeÂśli moÂże sie upiĂŞkszaĂŚ zmieniaĂŚ fryzurki to czemu ma tego nie robiĂŚ ? a my mamy tego nie zauwaÂżaĂŚ ? :wink: a to Âże widzimy nawet najmniejszÂą zmianĂŞ u niej chyba Âświadczy Âże ma grono swoich wielbicieli, ktĂłrzy nie majÂą nic innego do roboty jak oglÂądaĂŚ fakty z JustysiÂą :D i na brak zainteresowania nie moÂże liczyĂŚ :mrgreen:
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

Nie widzia³am dzisiejszych FAKTÓW :cry: , ale po zdjêciach widzê, ze Justyna zmadrza³a. :brawo: :spoko: :] Nareszcie wygl±da doskonale, tak jak powinna, a wiêc drapie¿nie. Rar... :twisted:
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Justyna Pochanke

Al pisze:masz racjĂŞ Stysia jest tak cudnÂą osobÂą samÂą w sobie Âże jak mĂłwisz nawet z workiem na gÂłowie byÂłaby piĂŞkna. Ale jeÂśli moÂże sie upiĂŞkszaĂŚ zmieniaĂŚ fryzurki to czemu ma tego nie robiĂŚ ? a my mamy tego nie zauwaÂżaĂŚ ? :wink: a to Âże widzimy nawet najmniejszÂą zmianĂŞ u niej chyba Âświadczy Âże ma grono swoich wielbicieli, ktĂłrzy nie majÂą nic innego do roboty jak oglÂądaĂŚ fakty z JustysiÂą :D i na brak zainteresowania nie moÂże liczyĂŚ :mrgreen:
ÂŹle mnie zrozumiaÂłeÂś.Ja tylko chciaÂłem zauwaÂżyĂŚ Âże ma przedewszystkim piĂŞkne wnĂŞtrzne.A to ze jest piĂŞkna to jest fantastyczny dodatek o ktĂłrym takÂże warto mĂłwiĂŚ.Pozdrawiam.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Justyna niepowinna nosiĂŚ takich "okazaÂłych" kolczykĂłw bo to psuje efekt. Bardzo mi siĂŞ podobaÂła fryzura jaka miaÂła zaraz po tym jak wrĂłciÂła z urlopu powinna do niej wrĂłciĂŚ.
Wróciłem!!
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Justyna Pochanke urzekajÂący styl

Pomijaj¹c ¿e Justyna Pochanke wygl¹d¹³a œwietnie w dzisiejszych Faktach,to nie wiem czemu nie dziwi mnie fakt,¿e znowu by³a zabójczo profesjonalna i pokaza³a po raz kolejny klasê.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Dzisiejsze Fakty mi siĂŞ podobaÂły :D ZresztÂą to juÂż z wolna nudne te Fakty z JustynÂą :D Zero jakiÂś wiĂŞkszych wpadek, wiadomoÂści przekazane tak jak powinny byĂŚ przekazane, ogĂłlnie ok !!

Wiem...zabrzmi to conajmniej Âśmiesznie :lol: ale nie ma to jak Fakty prowadzi GrzeÂś K. CoÂś zawsze siĂŞ dzieje ciekawego i zawsze jest siĂŞ z czego poÂśmiaĂŚ :D Dobra...to byÂły Âżarty !! Ale to juÂż zartem niestety nie jest :

:evil: JUTRO ZAUTOMATYZOWANE FAKTY :twisted:
ZIMA
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Justyna Pochanke na okr¹g³o Faktów prowdziÌ nie mo¿e.(nie mówiê ¿e mi nie ¿al z tego powodu :) ) Mam nadziejê ¿e któregoœ dnia Grzegorz Kajdanowicz usi¹dzie za biurkiem prowadz¹cego i nie bêdzie na si³e wymyœla³ œmiesznych komentarzy do materia³ów,tylko po prostu wniesie cos swojego.Nie wiem co to ma byÌ.Mo¿e na przyk³ad wiêksza iloœÌ informacjii z ostatniej :?: W ka¿dym razie niech zacznie byÌ sob¹ a przestanie udawaÌ kogoœ kim nie jest.
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

TVN_FAN pisze:Dzisiejsze Fakty mi siĂŞ podobaÂły :D ZresztÂą to juÂż z wolna nudne te Fakty z JustynÂą :D Zero jakiÂś wiĂŞkszych wpadek, wiadomoÂści przekazane tak jak powinny byĂŚ przekazane, ogĂłlnie ok !!
tak ale dziÂś mi sie wydawaÂło ze raz sie powtĂłrzyÂła :roll: ale moze siĂŞ tylko przesÂłyszaÂłem no i StyÂśka dziÂś bardzo piĂŞknie wyglÂądaÂła jak zwykle :p :p
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Justyna Pochanke urzekajÂący styl

Post autor: TVN_FAN »

salladyn pisze:Justyna Pochanke na okrÂągÂło FaktĂłw prowdziĂŚ nie moÂże.(nie mĂłwiĂŞ Âże mi nie Âżal z tego powodu :) ).
No i moÂże to dobrze !! Tylko dlaczego FaktĂłw nie prowadzÂą inni prezenterzy TVN tylko takie a*tomaty :? . Ale mam jeden warunko-postulat do TVN24 i TVN :lol: :D :wink: . Skoro Justyna nie prowadzi w tygodniu FaktĂłw to proszĂŞ JÂą kierowaĂŚ do Magazynu 24 godziny !! :P :D
ZIMA
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

WÂłasnie...brakuje mi Âświetnych rozmĂłw jakie justyna przeprowadza w TVN24, mam nadzieje, Âże przyszÂły tydzieĂą spĂŞdzi wÂł;asnie w tej stacji. chociaz trzeba przyznaĂŚ, Âże ÂŁukasz Grass tez jest bardzo dobry.
Wróciłem!!
Al
Nowicjusz
Nowicjusz

z dziÂś ...

Obrazek

nie mam niestety tvn24, mam proÂśbĂŞ o fotkĂŞ Stysi w tvn24 plizzzz ... :prosze:
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

SÂłuchajcie a teraz coÂś zupeÂłnie z innej beczki.Czy nie uwaÂżacie Âże tamat powinien zmienic nazwĂŞ.KtoÂś kto to pisaÂł nazwĂŞ tematu potraktowaÂł z przekÂąsem,myÂśle Âże teraz ta osoba rĂłwnieÂż by byÂła za zmianÂą nazwy.Ja proponujĂŞ kilka przykÂładĂłw:
Justyna Pochanke-urzekajÂący styl(kosmetyczna zmiana,brak buÂźki a jednak szalenie waÂżna)
Justyna Pochanke-gwiazda faktĂłw
Justyna Pochanke-gwiazda tvn (ale ona przecieÂż jest teÂż gwiazdÂą tvn24)

GorÂąco proszĂŞ o zmianĂŞ tego tematu bo nie jest on adekwatny do postĂłw w nim zamieszczanych.MyÂślĂŞ Âże zmiana tematu z AnnÂą KalczyĂąskÂą byÂła udana i chciaÂłbym aby ten temat rĂłwnieÂż ulegÂł zmianie.Pozdrawiam.
Rashida
Nowicjusz
Nowicjusz

:)

Post autor: Rashida »

Zgadzam siê z autorem tego tematu. Moim zdaniem jest przeciêtna, bez rewelacji. Ani pod wzglêdem aparycji, ani stylu. Zwyczajna, dobra, ale ¿adna super.Fajna jest Werner, ma uœmiech Mony Lizy... Co do Pieùkowskiej - tamtej nie znoszê. Szkoda, ¿e Kajdanowicz nie jest ju¿ g³ównym prezenterem.
:)
ODPOWIEDZ