Dla mnie Justyna Pochanke mogÂłaby prowadzic fakty w worku po ziemniakch a i tak by mi siĂŞ podobaÂła.Nie pytajcie dlaczego bo nie potrafiĂŞ tego wytÂłumaczyĂŚ.Jest po prostu cudowna.Ma przede wszystkim bogate wnĂŞtrze a to siĂŞ dla mnie liczy najbardziej.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
masz racjĂŞ Stysia jest tak cudnÂą osobÂą samÂą w sobie Âże jak mĂłwisz nawet z workiem na gÂłowie byÂłaby piĂŞkna. Ale jeÂśli moÂże sie upiĂŞkszaĂŚ zmieniaĂŚ fryzurki to czemu ma tego nie robiĂŚ ? a my mamy tego nie zauwaÂżaĂŚ ? a to Âże widzimy nawet najmniejszÂą zmianĂŞ u niej chyba Âświadczy Âże ma grono swoich wielbicieli, ktĂłrzy nie majÂą nic innego do roboty jak oglÂądaĂŚ fakty z JustysiÂą i na brak zainteresowania nie moÂże liczyĂŚ :mrgreen:
Nie widziaÂłam dzisiejszych FAKTĂW , ale po zdjĂŞciach widzĂŞ, ze Justyna zmadrzaÂła. :brawo: :spoko: :] Nareszcie wyglÂąda doskonale, tak jak powinna, a wiĂŞc drapieÂżnie. Rar...
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Al pisze:masz racjĂŞ Stysia jest tak cudnÂą osobÂą samÂą w sobie Âże jak mĂłwisz nawet z workiem na gÂłowie byÂłaby piĂŞkna. Ale jeÂśli moÂże sie upiĂŞkszaĂŚ zmieniaĂŚ fryzurki to czemu ma tego nie robiĂŚ ? a my mamy tego nie zauwaÂżaĂŚ ? a to Âże widzimy nawet najmniejszÂą zmianĂŞ u niej chyba Âświadczy Âże ma grono swoich wielbicieli, ktĂłrzy nie majÂą nic innego do roboty jak oglÂądaĂŚ fakty z JustysiÂą i na brak zainteresowania nie moÂże liczyĂŚ :mrgreen:
ÂŹle mnie zrozumiaÂłeÂś.Ja tylko chciaÂłem zauwaÂżyĂŚ Âże ma przedewszystkim piĂŞkne wnĂŞtrzne.A to ze jest piĂŞkna to jest fantastyczny dodatek o ktĂłrym takÂże warto mĂłwiĂŚ.Pozdrawiam.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Justyna niepowinna nosiĂŚ takich "okazaÂłych" kolczykĂłw bo to psuje efekt. Bardzo mi siĂŞ podobaÂła fryzura jaka miaÂła zaraz po tym jak wrĂłciÂła z urlopu powinna do niej wrĂłciĂŚ.
Pomijaj¹c ¿e Justyna Pochanke wygl¹d¹³a œwietnie w dzisiejszych Faktach,to nie wiem czemu nie dziwi mnie fakt,¿e znowu by³a zabójczo profesjonalna i pokaza³a po raz kolejny klasê.
Dzisiejsze Fakty mi siĂŞ podobaÂły ZresztÂą to juÂż z wolna nudne te Fakty z JustynÂą Zero jakiÂś wiĂŞkszych wpadek, wiadomoÂści przekazane tak jak powinny byĂŚ przekazane, ogĂłlnie ok !!
Wiem...zabrzmi to conajmniej Âśmiesznie ale nie ma to jak Fakty prowadzi GrzeÂś K. CoÂś zawsze siĂŞ dzieje ciekawego i zawsze jest siĂŞ z czego poÂśmiaĂŚ Dobra...to byÂły Âżarty !! Ale to juÂż zartem niestety nie jest :
Justyna Pochanke na okr¹g³o Faktów prowdziÌ nie mo¿e.(nie mówiê ¿e mi nie ¿al z tego powodu ) Mam nadziejê ¿e któregoœ dnia Grzegorz Kajdanowicz usi¹dzie za biurkiem prowadz¹cego i nie bêdzie na si³e wymyœla³ œmiesznych komentarzy do materia³ów,tylko po prostu wniesie cos swojego.Nie wiem co to ma byÌ.Mo¿e na przyk³ad wiêksza iloœÌ informacjii z ostatniej W ka¿dym razie niech zacznie byÌ sob¹ a przestanie udawaÌ kogoœ kim nie jest.
TVN_FAN pisze:Dzisiejsze Fakty mi siĂŞ podobaÂły ZresztÂą to juÂż z wolna nudne te Fakty z JustynÂą Zero jakiÂś wiĂŞkszych wpadek, wiadomoÂści przekazane tak jak powinny byĂŚ przekazane, ogĂłlnie ok !!
tak ale dziÂś mi sie wydawaÂło ze raz sie powtĂłrzyÂła ale moze siĂŞ tylko przesÂłyszaÂłem no i StyÂśka dziÂś bardzo piĂŞknie wyglÂądaÂła jak zwykle :p :p
salladyn pisze:Justyna Pochanke na okrÂągÂło FaktĂłw prowdziĂŚ nie moÂże.(nie mĂłwiĂŞ Âże mi nie Âżal z tego powodu ).
No i moÂże to dobrze !! Tylko dlaczego FaktĂłw nie prowadzÂą inni prezenterzy TVN tylko takie a*tomaty :? . Ale mam jeden warunko-postulat do TVN24 i TVN . Skoro Justyna nie prowadzi w tygodniu FaktĂłw to proszĂŞ JÂą kierowaĂŚ do Magazynu 24 godziny !!
WÂłasnie...brakuje mi Âświetnych rozmĂłw jakie justyna przeprowadza w TVN24, mam nadzieje, Âże przyszÂły tydzieĂą spĂŞdzi wÂł;asnie w tej stacji. chociaz trzeba przyznaĂŚ, Âże ÂŁukasz Grass tez jest bardzo dobry.
SÂłuchajcie a teraz coÂś zupeÂłnie z innej beczki.Czy nie uwaÂżacie Âże tamat powinien zmienic nazwĂŞ.KtoÂś kto to pisaÂł nazwĂŞ tematu potraktowaÂł z przekÂąsem,myÂśle Âże teraz ta osoba rĂłwnieÂż by byÂła za zmianÂą nazwy.Ja proponujĂŞ kilka przykÂładĂłw:
Justyna Pochanke-urzekajÂący styl(kosmetyczna zmiana,brak buÂźki a jednak szalenie waÂżna)
Justyna Pochanke-gwiazda faktĂłw
Justyna Pochanke-gwiazda tvn (ale ona przecieÂż jest teÂż gwiazdÂą tvn24)
GorÂąco proszĂŞ o zmianĂŞ tego tematu bo nie jest on adekwatny do postĂłw w nim zamieszczanych.MyÂślĂŞ Âże zmiana tematu z AnnÂą KalczyĂąskÂą byÂła udana i chciaÂłbym aby ten temat rĂłwnieÂż ulegÂł zmianie.Pozdrawiam.
Zgadzam siê z autorem tego tematu. Moim zdaniem jest przeciêtna, bez rewelacji. Ani pod wzglêdem aparycji, ani stylu. Zwyczajna, dobra, ale ¿adna super.Fajna jest Werner, ma uœmiech Mony Lizy... Co do Pieùkowskiej - tamtej nie znoszê. Szkoda, ¿e Kajdanowicz nie jest ju¿ g³ównym prezenterem.