Wow jaki wspaniaÂły wÂątek, a ja go dopiero dziÂś zauwaÂżyÂłem. Mam dla Was najnowsze zdjĂŞcia Marty Grzywacz. JeÂśli bĂŞdziecie chcieli to zeskanuje caÂły artykuÂł.
Moderator: Łukasz
ArO pisze: Wow jaki wspaniaÂły wÂątek, a ja go dopiero dziÂś zauwaÂżyÂłem. Mam dla Was najnowsze zdjĂŞcia Marty Grzywacz. JeÂśli bĂŞdziecie chcieli to zeskanuje caÂły artykuÂł.![]()
Przperaszam, czy to miaÂła byĂŚ ironia?michos pisze:Jeneralski dobry he he he.![]()
![]()
Masz racje - wydaù o 8.00, 12.00. i 15.00 nie mo¿na porównywaÌ z wydaniem o 19.30, ale moim zdaniem gdyby jednak wiêkszoœÌ dziennikarzy by³a teraz w pracy a nie na urlopie, M. Adamczyk prowadzi³by poranne serwisy a D. Holecka prowadzi³aby w zastêpstiwe J. Pieùkowskiej wydania o 19.30. Nie ma innych programów i mieÌ nie bêdzie - nowy prezes wproawdza dawne zwyczaje TKM (t³umaczyÌ chyba nie muszê) i raczej zatrudni swoich zramola³ych kole¿ków ni¿ da nowy program komuœ kto pracowa³ w TVP za czasów Kwiatkowskiego (taki argument czêsto pada w dyskusji nad ramówk¹, programami, w taki sam sposób Rzeczpospolita oceni³a dorobek Durczoka i Pieùkowskiej etc.)kamuii pisze:A co do Danuty Holeckiej to sam widzisz prowadzi serwisy bo jak napisa³eœ reszta jest na urlopie:) Owszem ma wiêcej wydaù ni¿ inni ale a) nie ma innych programów b) prowadzenie porannych i popo³udniowych serwisów (z ca³ym szacunkiem dla Ma³gosi Prokopiuk) jest ni¿szym szczeblem kariery ni¿ prowadzenia wydania o 19.30 lub 23.10a popo³udniowe i poranne dy¿ury D.Holeckiej nie maj¹ nic wspolnego z sezonem urlopowym bo ona je prowadzi ju¿ od dawna
TeÂż tĂŞsknie za Monitorem, zresztÂą najprawdopodobniej od wrzeÂśnia monopol na rozmowy z politykami bedzie mieĂŚ jedynie M. Olejnik. Wszak wiadomo co juÂż zniknie z anteny, nie wiadomo natomiast nic o nowych programach. Ludwik XV mawiaÂł - PO NAS CHOĂBY POTOP!!! - ta sama dewiza przyÂświeca panu J. Dworakowi i jego prawej (w dosÂłownym znaczeniu rĂŞce) M. GrzywaczewskiemuTKM?kamuii pisze: ObejrzaÂłam teÂż wieczorne wydanie "wiadomosci" pewnie siĂŞ znowu komuÂś naraÂże ale mam nadzieje ze znajdÂą siĂŞ tacy ktĂłrzy zgodzÂą sie co do tego ze kolejnego serwis nie byÂł tak bardzo potrzebny jak monitor gdzie byÂły rozmowy z goœÌmi![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość