Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Chyba na stronie tvn24.pl coÂś siĂŞ popieprzyÂło :arrow:
Obrazek
W "Poranku TVN24" serwisy
informacyjne co kwadrans.
Poza tym, co pó³ godziny
prognozy pogody i
przeglÂądy prasy a taÂże
informacje gospodarcze i
sportowe. ZapraszajÂą Anita
Werneri Jakub Porada.
Wydaje mi siĂŞ Âże zrobili to dlatego bo nie wiedzÂą kto bĂŞdzie w poranku :( :( :(
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Jutro sobota. Na tvn24.pl planujÂą jutro poranek :?: :evil2:
Yotomasz, nie warto psuĂŚ sobie tÂą stronÂą nerwĂłw :!:
Funckyrella pisze:(o! i awatarek zacz¹³ siê krêciÌ :D )
A zacz¹³ siê krêciÌ, bo ¿eby siê krêci³ trzeba non stop peda³owaÌ, Funcky :evil2: :lol:
No i tak wÂłaÂśnie byÂło. SkoĂączyÂł siĂŞ dzieĂą z AnitÂą na serwisie, a wÂłaÂściwie skrĂłcie informacji o siedemnastej ;/
Tak ;/ Dla mnie zakoĂączeniem dnia z AnitÂą, byÂł ostatni serwis (nie skrĂłt) o 16-stej i poÂżegnanie Anity, w ktĂłrym siĂŞ zajÂąknĂŞÂła, bo chciaÂła powiedzieĂŚ, Âże nastĂŞpny serwis o ''szĂłs... , o 16.30 oczywiÂście'', i piĂŞknie... uroczo siĂŞ uÂśmiechnĂŞÂła :D WidaĂŚ jakie piĂŞtno wycisnĂŞÂły na jej psychice poranki, ktĂłre prowadzi od 6.30 wÂłaÂśnie :?
Kto by pomyÂślaÂł, Âże taki kalejdoskop humoru u mnie dziÂś wystÂąpi :lol:
Rano miaÂłem ochotĂŞ rzuciĂŚ czymÂś ciĂŞÂżkim w telewizor, albo go w ogĂłle wyrzuciĂŚ!!!
Po jakiejœ pó³godzinie, bo sprawdza³em, czy przypadkiem póŸniej Anita siê nie pojawi w poranku, wyszed³em z domu, wróci³em oko³o 9, by z kolei sprawdziÌ kto ma rozmowê. I nic, po Anicie ani œladu.
Do 11-stej!!!!! BoÂże przecudnie wyglÂądaÂła, ta fryzura, ten bÂłysk w oczach, power, uÂśmiechy....
W jej zachowaniu i oczach na pewno nie byÂło dzisiaj widaĂŚ smutku - to bardzo dobrze. Wiele bym daÂł, Âżeby poznaĂŚ jej myÂśli, dowiedzieĂŚ siĂŞ, jak siĂŞ majÂą jej sprawy uczuciowe. Bo byÂła momentami nawet, oÂśmielĂŞ siĂŞ napisaĂŚ radosna! Jej oczy promieniaÂły, zwÂłaszcza podczas rozmĂłw telefonicznych. ByÂła tak czarujÂąca i swobodna, aÂż olÂśniewajÂąca... i to nieziemsko wykonane przez AnitĂŞ wspieranie siĂŞ Âłokciem o biurko... i podpieranie siĂŞ dÂłoniÂą pod podbrĂłdkiem :P ona chyba ĂŚwiczyÂła to przed lustrem :D :wink:

A za zadanie jednego pytania mia³bym ochotê uhonorowaÌ j¹ moj¹ prywatn¹ nagrod¹. O czym piszê? A o rozmowie telefonicznej z wicemarsza³kiem, re¿yserem Kutzem! A dok³adniej o ostatnim pytaniu o ''czystoœÌ sumienia'' Kutza, na które on siê tak powo³ywa³!!! Cholera za ka¿dym razem prze¿ywam szok, kiedy jakiœ komuch mówi o prawach wiary, któr¹ tak prze 50 lat niszczyli! Paranoja i tupet! Anitê najwyraŸniej równie¿ zirytowa³o to, co ten komuch mówi³ i zada³a po prostu rewelacyjne pytanie, za które mia³em ochotê wskoczyÌ do telewizora i uca³owaÌ z wdziêcznoœci jej piêkne d³onie!!!!! :D

To fakt, jakby zliczyĂŚ minuty, w ktĂłrych Anita byÂła na wizji to uzbiera siĂŞ trochĂŞ ponad godzina, ale jak ona rewelacyjnie ten czas potrafi wykorzystaĂŚ :super:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Black Jack '62 pisze: A zacz¹³ siê krêciÌ, bo ¿eby siê krêci³ trzeba non stop peda³owaÌ, Funcky :evil2: :lol:
kiepski lapsus sÂłowny Black :roll:

Black Jack '62 pisze: Jej oczy promieniaÂły, zwÂłaszcza podczas rozmĂłw telefonicznych. ByÂła tak czarujÂąca i swobodna, aÂż olÂśniewajÂąca... i to nieziemsko wykonane przez AnitĂŞ wspieranie siĂŞ Âłokciem o biurko... i podpieranie siĂŞ dÂłoniÂą pod podbrĂłdkiem :P ona chyba ĂŚwiczyÂła to przed lustrem :D :wink:
jak dla mnie byÂła zmarnowana, jakby senna
ale dobre i to
wreszcie byÂła o ludzkiej porze na natenie w tym co podobno lubi najbardziej i rzeczywiÂście w czym jest dobra :brawo:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
michaek
Bywalec
Bywalec

www.awerner.prv.pl

Post autor: michaek »

Strona http://www.awerner.prv.pl juÂż dziaÂła(ponownie) :) . Teraz juÂż wszystko powino byĂŚ OK 8) . JeÂśli nie to podaje zastĂŞpczy adres http://www.werner.friko.pl :!:
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Bardzo fajna stronka. Tylko nie ma podstawowych artyku³ów: z Twojego Stylu, Vivy, itp.
Pogadaj z Kamuii - moÂże Ci je udostĂŞpni :D
I jeszcze jedno. Jak wejdziesz na http://www.kapif.pl , wpiszesz w wyszukiwarkĂŞ ''Anita Werner'', to znajdziesz te fotki m.in z WiktorĂłw beze tych wielkich napisĂłw :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Hehe wczoraj Anitka oczywiscie w dniu na Âżywo :D byÂła jak zwykle rewelacyjna a rozmowa o ktĂłrej wspominasz Black szczegĂłlnie mnie rozÂłoÂżyÂła :D
WidaĂŚ byÂło Âże Anita mu nie popuÂści :D:D i bardzo dobrze :)
PrzejĂŞzyczenie teÂż Âśmieszne widaĂŚ Anicie myli siĂŞ dzieĂą z noca ;D wszak zazwyczaj nadaje w eter juÂż o 6.30 :D
A stronka michaek'a caÂłkiem fajna ;)
wieczorem popracuje nad moja powinnÂą byc juÂż w lepszym stanie na jutro :D
Android <3
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

kamuii pisze: A stronka michaek'a caÂłkiem fajna ;)
DziĂŞkuje bardzo. I mam proÂśbĂŞ. Black zasugerowaÂł, zeby poprosiĂŚ Cie o artykuÂły z Twojego Stylu, Vivy, Marie CLair itd., wiĂŞc prosze. JeÂśli siĂŞ zgodzisz to jak bĂŞdziesz chciaÂła albo wysÂłaĂŚ je na anita_werner@interia.pl albo ty zaproponuj jak.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

anita werner

Post autor: salladyn »

Czy moÂże mi ktoÂś powiedzieĂŚ kiedy bĂŞdzie pierwsza "Dama Pik".
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

SÂłyszaÂłem, Âże 31 sierpnia w 25 rocznice "SolidarnoÂści" poranek ma byĂŚ nadawany z mojego miasta czyli z GdaĂąska a poprowadzi go Anita:):):):)
Wróciłem!!
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

WiĂŞc nie zmarnuj tej szansy i pĂŞdÂź po autograf! :D
salladyn pisze:Czy moÂże mi ktoÂś powiedzieĂŚ kiedy bĂŞdzie pierwsza "Dama Pik".
Tego nie wie nikt - nawet najstarsi Indianie :evil2:
Mnie ciekawi bardziej, kiedy wznawiajÂą emisjĂŞ popoÂłudniowych FaktĂłw i, czy Anita nadal je bĂŞdzie prowadziÂła.
Dzisiaj na przyk³ad (je¿eli dobrze pamiêtam) œni³o mi siê, ¿e w³¹czam telewizor o 16:45 a tam Maciej Knapik siedzi za biurkiem :? :lol: Wiêc przemknê³a mi myœl, ¿e mo¿e ktoœ inny zast¹pi Anitê? A jeœli bêdzie tak jak by³o przed wakacjami, to wczorajsza obecnoœÌ Anity w Dniu na ¿ywo, by³a jej ostatni¹ :sad: Przynajmniej w perspektywie najbli¿szych miesiêcy.
kamuii pisze: a rozmowa o ktĂłrej wspominasz Black szczegĂłlnie mnie rozÂłoÂżyÂła :D
WidaĂŚ byÂło Âże Anita mu nie popuÂści :D :D i bardzo dobrze :smile:
Kiedy s³ucham ludzi pokroju Kutza, zbiera mi siê na wymioty: bredz¹, krêc¹, matacz¹ i profanuj¹ wszystko co siê da :twisted: Dlatego Anita ma u mnie wielkiego + za to, ¿e przypomnia³a przesz³oœÌ czerwoniutkiego Cimosza, który ku mojemu zdumieniu, z dnia na dzieù coraz bardziej bieleje :twisted: Do szewskiej pasji wrêcz, doprowadzi³y mnie s³owa Kutza, który broni³ Cimosza i powiedzia³, ¿e: ,,Ka¿dy wtedy do CZEGOŒ nale¿a³'' - cholera, ju¿ nawet zapomnia³ o PZPR - teraz to siê nazywa COŒ !!!!! :twisted:
Okay, skoro ju¿ wspominam wczorajszy dzieù :D , to jeszcze przypomnia³o mi siê (o czym nikt nie wspomina³), ¿e chyba o trzynastej, kiedy mia³o siê zacz¹Ì losowanie numerów, Anita zamar³a na chwilê i nas³uchiwa³a co siê dzieje na konferencji i coœ mamrota³a pod nosem - to by³o s³odkie! A w ostatnim serwisie w studio by³ straszny rozgardiasz, ludzie krzyczeli, krêcili siê na bazarze - prawie jak na tym w Kazimierzu Dolnym :D Anita mia³a tam warunki zbli¿one do tych z warszawskiego studia :lol:
Ehhh, rozumiem, ¿e ona mo¿e naprawdê lubiÌ tê pracê, ale ja na jej miejscu powa¿nie bym siê zastanowi³a, czy taka wegetacja ma sens. Bo nie oszukujmy siê, praca w TVN24, telewizji z tak nisk¹ ogl¹dalnoœci¹, nie wró¿y jej œwietlanej kariery, a ona podobno taka ambitna dziewczyna? A je¿eli jej zwi¹zek rozpad³ siê w³aœnie przez to, ¿e wybra³a ,,karierê'', to w ogóle dziwiê siê jej decyzji :?
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Funckyrella pisze:Mnie ciekawi bardziej, kiedy wznawiajÂą emisjĂŞ popoÂłudniowych FaktĂłw i, czy Anita nadal je bĂŞdzie prowadziÂła.
nie wiem, ale na przyk³¹d specjalny program wyborczy startuje od tego tygodnia, tj od poniedzia³ku. Faustus wspomina³ ze pierwsa by³a TVP która podobno 25 coœ od 21.55 do 23 nadawa³a.NIe s³ysza³em, nie zauwa¿y³em. A Fkaty popo³udniowe mo¿e od 1szego wrzeœnia.

Funckyrella pisze:Dzisiaj na przyk³ad (je¿eli dobrze pamiêtam) œni³o mi siê, ¿e w³¹czam telewizor o 16:45 a tam Maciej Knapik siedzi za biurkiem :? :lol:

kiepska perspektywa :roll:
niby czemu akurat on.

Funckyrella pisze: A jeœli bêdzie tak jak by³o przed wakacjami, to wczorajsza obecnoœÌ Anity w Dniu na ¿ywo, by³a jej ostatni¹ :sad: Przynajmniej w perspektywie najbli¿szych miesiêcy.
ale inwestujÂą nadal w AnitĂŞ, no moÂże mniej, artykuÂły w FAKTcie :roll: , ale jednak bywaÂła ona czĂŞsto na natenie i nie tylko w godzinach w ktĂłrych normalny czÂłowiek Âśpi

kamuii pisze: a rozmowa o ktĂłrej wspominasz Black szczegĂłlnie mnie rozÂłoÂżyÂła :D
WidaĂŚ byÂło Âże Anita mu nie popuÂści :D :D i bardzo dobrze :smile:
Âżeby TVN to wykorzystaÂł, to byÂła rozmowa w serwisie informacyjnym ktĂłry nie ukrywajmy maÂło kto miaÂł okazje ogladaĂŚ
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Specjalnie dla fanów okolicznoœciowy nag³ówek: http://www.tvn.tivi.pl/

(niektórym mo¿e siê odœwie¿yÌ z opóŸnieniem)
Awatar użytkownika
Sylwinka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sylwinka »

Black Jack '62 pisze:A za zadanie jednego pytania mia³bym ochotê uhonorowaÌ j¹ moj¹ prywatn¹ nagrod¹. O czym piszê? A o rozmowie telefonicznej z wicemarsza³kiem, re¿yserem Kutzem! A dok³adniej o ostatnim pytaniu o ''czystoœÌ sumienia'' Kutza, na które on siê tak powo³ywa³!
No wlasnie, tylko Âżeby sie jej po glowie za to nie oberwalo, bo moze pamietacie rozmowe Sakowskiej z naleczem? Bylo wyraznie widac, ze Magda pokazuje widzom jak #*&$%&#@%# nalecz lagodnie mowiac klamie, a dwa dnie pozniej rozmowa z tasamÂą osoba i slodkie light pytania.
Takze jej (Sakowskie) sie pewnie oberwalo, bo ostatnio cimoch podsypal TVNowi - ta afera z .... listem Anny Jaruckiej z prosbÂą o protekcje.

A ojciec cimocha mordowal PolakĂłw z Armi Krajowej, a nalĂŞcz , mowi z takim zalem w glosie, ze po ciezkiej chorobie umarl ojciec marszalka cimoszewicza. (i nalezalo sie cimoch-seniorowi)
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Obrazek
:D :D :D :D :D :D
tobi pisze:
Funckyrella pisze:Mnie ciekawi bardziej, kiedy wznawiajÂą emisjĂŞ popoÂłudniowych FaktĂłw i, czy Anita nadal je bĂŞdzie prowadziÂła.
nie wiem, ale na przyk³¹d specjalny program wyborczy startuje od tego tygodnia, tj od poniedzia³ku. Faustus wspomina³ ze pierwsa by³a TVP która podobno 25 coœ od 21.55 do 23 nadawa³a.NIe s³ysza³em, nie zauwa¿y³em. A Fakty popo³udniowe mo¿e od 1szego wrzeœnia.
Od pierwszego wrzeÂśnia napewno nie wystartujÂą :( :( :( :( :(

Obrazek Obrazek

Na tvn teÂż nie ma :( :( :(
Ostatnio zmieniony sobota 27 sie 2005, 21:50 przez LordTomas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

£ukasz pisze:Specjalnie dla fanów okolicznoœciowy nag³ówek: http://www.tvn.tivi.pl/
Mi³o z Twojej strony :D Mam jeszcze pytanko, £ukasz: masz mo¿e nagran¹ tê reklamê :?: Mó³byœ pos³aÌ na forum, albo capsy :?: Ja za cholerê nie mogê jej nagraÌ w ca³oœci, albo w³¹czê w po³owie, albo na koniec :sad:
Funckyrella pisze:nie oszukujmy siê, praca w TVN24, telewizji z tak nisk¹ ogl¹dalnoœci¹, nie wró¿y jej œwietlanej kariery, a ona podobno taka ambitna dziewczyna? A je¿eli jej zwi¹zek rozpad³ siê w³aœnie przez to, ¿e wybra³a ,,karierê'', to w ogóle dziwiê siê jej decyzji :?
Tak zgadzam siĂŞ. Zamast uprawiaĂŚ orkĂŞ na ugorze, ja na jej miejscu rodziÂłbym Erykowi dzieci i gotowaÂł mu obiadki :evil2: A na serio, moÂże Anita ma nadziejĂŞ na lepsze jutro :roll: Ja mimo wszystko mam...
tobi pisze:A Fkaty popoÂłudniowe moÂże od 1szego wrzeÂśnia.
W nastĂŞpnym tygodniu na pewno nie bĂŞdzie popoÂłudniowych, sprawdzaÂłem w gazecie :D
ODPOWIEDZ