Hubert Urbański

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

DÂżizys co on tam robi ! :P ? to on czy fotomonto :D ?
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Te¿ to widzia³em, ale tylko koùcówkê, i w³asnym oczom nie dowierza³em. :devil2: Dziêki za capsa, teraz mam ju¿ pewnoœÌ! :wesoly:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Grzesioo »

Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Jeszcze nie spotkaÂłem siĂŞ z tym, Âżeby argumentowaĂŚ nie lubienie Huberta UrbaĂąskiego tym, Âże w jednym programie pytaÂł "Czy jesteÂś pewny?". Ponadto przypominam, Âże nie byÂła to, wbrew pozorom, jego wola, a raczej konkretne zapisy w licencji teleturnieju. :devil2:

A jeœli chodzi o "Dzieciaki z klas¹", to za bezpodstawne uwa¿am oskarzanie TVN za nieuczciwoœÌ. Niedorzeczne dla mnie ju¿ jest wyœmiewanie statuetki, która rzekomo jest "niepraktyczna". Co to za argument? Z tego, co wiem, nagroda taka ma ³adnie wygl¹daÌ, i przypominaÌ o wyczynie, którym niew¹tpliwie jest wygrana w tym programie. Ciekawe, ¿e np. w "Taùcu z gwiazdami" nikt co do tego typu nagrody zastrze¿eù nie mia³, wrêcz przeciwnie - emocje towarzysz¹ce jej zdobyciu by³y ogromnne.

Myœlê, ¿e masz du¿y ¿a³ do TVN-u, i chyba mocno zazdroœcisz Twoim odpowiednikom z drugiej edycji. Nie masz przy tym podstaw, by oskarzaÌ - jak ju¿ napisa³em - stacjê Walterów o niesprawiedliwoœÌ. Sk¹d niby mia³a wiedzieÌ, ¿e format siê sprawdzi, a dopiero w drugiej edycji znajdzie siê sponsor na laptopy? Nie s¹dzisz chyba, ¿e TVN kupi³a je za w³asne pieni¹dze?! Radzê, na przysz³oœÌ, bardziej przemyœleÌ swoje wywody... :neutral:
wÂłoch pisze:Zwariowana Forsa (wyjÂątkowo obrzydliwy program, w ktĂłrym ludzie aby dostaĂŚ 100 zÂłotych jedzÂą robaki, oblewajÂą siĂŞ maziami i w ogĂłle bÂłe
Robaki uczestnicy tego programu jedali... chyba tylko w Twoich snach, mĂłj drogi. Albo w edycji, ktĂłra nigdy nie ujrzaÂła ÂświatÂła dziennego. :p
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Chyba Ÿle zrozumia³eœ mój post MaÌku. Ja broni³em Dzieciaków z Klas¹, a nie je atakowa³em. Z³ama³em stereotyp, ¿e sponsor programu nie rozdaje swoich produktów. Nawet nie chcia³bym dostaÌ ¿adnej Nutelli. I nie mam ¿alu do TVN, ¿e w drugiej edycji rozdawali laptopy ka¿demu, kto wygra³ odcinek. Nie mam po co, skoro nie wygra³em ¿adnego odcinka. Cieszê siê, ¿e mog³em wzi¹Ì w udzia³ w tym teleturnieju.
Co do statuetki: Sam przyznasz, Âże ta statuetka jest nie tylko niepraktyczna, ale teÂż nieÂładnie wyglÂąda. MoÂże siĂŞ roztrzaskaĂŚ i w ogĂłle. JuÂż puchary sportowe sÂą Âładniejsze, mniejsze i lepiej siĂŞ prezentujÂą w domu.

A Huberta nie lubiĂŞ takÂże za inne rzeczy np. za jego prĂłby bycia Âśmiesznym (nigdy nie pobije Majewskiego) i za inne beznadziejne komentarze typu "Moja ulubiona para".

PS. Ty pewnie sam zazdroœcisz tym dzieciakom, ¿e s¹ m³odsze i mog³y wzi¹Ì udzia³ w tym programie.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Maciek pisze: (...) A jeœli chodzi o "Dzieciaki z klas¹", to za bezpodstawne uwa¿am oskarzanie TVN za nieuczciwoœÌ. Niedorzeczne dla mnie ju¿ jest wyœmiewanie statuetki, która rzekomo jest "niepraktyczna". Co to za argument? Z tego, co wiem, nagroda taka ma ³adnie wygl¹daÌ, i przypominaÌ o wyczynie, którym niew¹tpliwie jest wygrana w tym programie. (...)
W peÂłni popieram. Nie wiem jakÂą Ty dokÂładnie statuetkĂŞ byÂś chciaÂł ale nie wyobraÂżam sobie czegoÂś w stylu TeleKamery czy jakiegoÂś pucharu :? PrzecieÂż to jest dla dziecka a nie dla jakiegoÂś aktora czy oldboya wiĂŞc musi byĂŚ atrakcyjne, w miarĂŞ 'nowoczesne' w wyglÂądzie i podobaĂŚ siĂŞ zwyciĂŞzcy..
a ta szklana statuetka jest caÂłkiem niezÂła byleby nie widaĂŚ byÂło tak ÂśladĂłw palcĂłw czy tam innych mazgai.
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Do szk³a nie mam zarzutu, ale jest zbyt du¿a i ma taki banalny kszta³t. Jeszcze jedno. Gdy dostawa³em dyplom to by³ on z b³êdem ortograficznym i pó³ godziny trzeba by³o czekaÌ. Co za analfabeci w tym TVNie. Oto hipotetyczny b³¹d: Jan Kabaczek = Dla Jana Kabaczeka, zamiast "Dla Jana Kabaczka" :lol: :lol: :lol: :lol: Nie wiem, kto tam pracuje, ale ¿eby taki prosty b³¹d pope³niÌ to trzeba byÌ normalnie dyslektykiem.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

wÂłoch pisze:A Huberta nie lubiĂŞ takÂże za inne rzeczy np. za jego prĂłby bycia Âśmiesznym (nigdy nie pobije Majewskiego) i za inne beznadziejne komentarze typu "Moja ulubiona para".
Jeœli chcesz Huberta porównaÌ do Majewskiego, to - moim zdaniem - jest to porównanie doœÌ kulawe. Myœlê, ¿e to dwie zupe³nie ró¿ne osobowoœci, a ka¿dy z nich jest inny, choÌ oczywiœcie mo¿na któregoœ bardziej lub mniej lubiÌ.
w³och pisze:(...) Ty pewnie sam zazdroœcisz tym dzieciakom, ¿e s¹ m³odsze i mog³y wzi¹Ì udzia³ w tym programie.
Tak, bo przecieÂż jestem osobÂą niezwykle zakompleksionÂą, i to produkcja TVN-u musi mi udowadniaĂŚ o mojej wartoÂści oraz wiedzy. A tak w ogĂłle, to ja strasznie stary jestem, i mnie chyba do Âżadnego innego teleturnieju nie wezmÂą, wiesz...? :p
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Tak¿e nie zgadzam siê z teori¹ o rzekomej sztywnoœci Huberta Urbaùœkiego. Ten œwietny prezenter ma po prostu swój styl, a w "Taùcu z gwiazdami" nie mo¿e zachowywaÌ siêjak w Milionerach, WR, DCW, czy JJJ. Ka¿dy program to inne wyzwanie. I Hubert o tym wie, za co mu chwa³a. I s³ynie wrêcz ze stwierdzeù: "Czy jesteœ pewien?", "Na 100%?", "A mo¿e ko³o ratunkowe?". I pierwszy raz s³yszê, ¿eby komuœ siê to nie podoba³o. To by³ca³y styl jego i Milionerów, bez któego dziœ niekt chyba tego programu ju¿ sobie nie wyobra¿a³, ghdyby mia³ powróciÌ.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

A ja za UrbaĂąskim nie przepadam i od czasu "MilionerĂłw" nie oglÂądaÂłem Âżadnego kolejnego programu z nim. Nawet nie wiem dlaczego. Po prostu nie naleÂży do moich ulubionych prezenterĂłw. Nie podobaÂło mi siĂŞ takÂże to, co mĂłwiÂł o sobie i swojej pracy w prasowych wywiadach. Taki zarozumiaÂły trochĂŞ... ZeszliÂśmy z tematu, bĂŞdĂŞ to musiaÂł wydzieliĂŚ.
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

a ja tam go lubiĂŞ byÂł odpowiednim prowadzÂącym milionerĂłw DCW, JJJ i TZG ale nie pasowaÂł do WR troszke za stary przydaÂła by sie tam "mÂłodsza" nie znana jeszcze twarz :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

ÂŁukaszu - wydzieliÂłeÂś posty ale co mĂłj robi w tym temacie? przecieÂż mowa w nim jest tylko o statuetce DZK
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Oj pomyliÂł siĂŞ przy wydzielaniu... Chyba siĂŞ nie obrazisz z tego powodu. :D
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

O UrbaĂąskim http://www.forum.tvn.tivi.pl/viewtopic.php?t=113
Âśmieszne, bo topic zaÂłoÂżony nawet w tym samym okresie co ten teraz :wink:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

ÂŁukasz pisze:(...) Nie podobaÂło mi siĂŞ takÂże to, co mĂłwiÂł o sobie i swojej pracy w prasowych wywiadach. Taki zarozumiaÂły trochĂŞ...
To oczywiœcie Twoje zdanie, ja go nie zamierzam podwa¿aÌ. Pamiêtaj jednak, ¿e Hubert o TVN wypowiada siê zawsze pozytywnie, no i sam przyznaje, ¿e "s³u¿y do zarabiania pieniêdzy, tak jak telewizja komercyjna". Mówi, i¿ lubi popularnoœÌ, ale nie jest ona warunkiem jego bytu. Chocia¿ niewykluczone, ¿e odebra³eœ go tak dlatego, ¿e o swoim ¿yciu prywatnym nie chce nic mówiÌ, ¿e otacza je murem. Tak naprawdê to zarówno uprzejmy, serdeczny, jak i skromny cz³owiek. I tego ju¿ nie bêdê argumentowa³, bo trzeba go po prostu poznaÌ. :D
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
ODPOWIEDZ