Moderator: Łukasz
Robaki uczestnicy tego programu jedali... chyba tylko w Twoich snach, mĂłj drogi. Albo w edycji, ktĂłra nigdy nie ujrzaÂła ÂświatÂła dziennego. :pwÂłoch pisze:Zwariowana Forsa (wyjÂątkowo obrzydliwy program, w ktĂłrym ludzie aby dostaĂŚ 100 zÂłotych jedzÂą robaki, oblewajÂą siĂŞ maziami i w ogĂłle bÂłe
W pe³ni popieram. Nie wiem jak¹ Ty dok³adnie statuetkê byœ chcia³ ale nie wyobra¿am sobie czegoœ w stylu TeleKamery czy jakiegoœ pucharu :? Przecie¿ to jest dla dziecka a nie dla jakiegoœ aktora czy oldboya wiêc musi byÌ atrakcyjne, w miarê 'nowoczesne' w wygl¹dzie i podobaÌ siê zwyciêzcy..Maciek pisze: (...) A jeœli chodzi o "Dzieciaki z klas¹", to za bezpodstawne uwa¿am oskarzanie TVN za nieuczciwoœÌ. Niedorzeczne dla mnie ju¿ jest wyœmiewanie statuetki, która rzekomo jest "niepraktyczna". Co to za argument? Z tego, co wiem, nagroda taka ma ³adnie wygl¹daÌ, i przypominaÌ o wyczynie, którym niew¹tpliwie jest wygrana w tym programie. (...)
Jeœli chcesz Huberta porównaÌ do Majewskiego, to - moim zdaniem - jest to porównanie doœÌ kulawe. Myœlê, ¿e to dwie zupe³nie ró¿ne osobowoœci, a ka¿dy z nich jest inny, choÌ oczywiœcie mo¿na któregoœ bardziej lub mniej lubiÌ.w³och pisze:A Huberta nie lubiê tak¿e za inne rzeczy np. za jego próby bycia œmiesznym (nigdy nie pobije Majewskiego) i za inne beznadziejne komentarze typu "Moja ulubiona para".
Tak, bo przecie¿ jestem osob¹ niezwykle zakompleksion¹, i to produkcja TVN-u musi mi udowadniaÌ o mojej wartoœci oraz wiedzy. A tak w ogóle, to ja strasznie stary jestem, i mnie chyba do ¿adnego innego teleturnieju nie wezm¹, wiesz...? :pw³och pisze:(...) Ty pewnie sam zazdroœcisz tym dzieciakom, ¿e s¹ m³odsze i mog³y wzi¹Ì udzia³ w tym programie.
To oczywiœcie Twoje zdanie, ja go nie zamierzam podwa¿aÌ. Pamiêtaj jednak, ¿e Hubert o TVN wypowiada siê zawsze pozytywnie, no i sam przyznaje, ¿e "s³u¿y do zarabiania pieniêdzy, tak jak telewizja komercyjna". Mówi, i¿ lubi popularnoœÌ, ale nie jest ona warunkiem jego bytu. Chocia¿ niewykluczone, ¿e odebra³eœ go tak dlatego, ¿e o swoim ¿yciu prywatnym nie chce nic mówiÌ, ¿e otacza je murem. Tak naprawdê to zarówno uprzejmy, serdeczny, jak i skromny cz³owiek. I tego ju¿ nie bêdê argumentowa³, bo trzeba go po prostu poznaÌ.£ukasz pisze:(...) Nie podoba³o mi siê tak¿e to, co mówi³ o sobie i swojej pracy w prasowych wywiadach. Taki zarozumia³y trochê...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 12 gości