Moderator: Łukasz
dobrze Âże od 6. Hartuje siĂŞ na Âśrodowy Poranek...tak podobno lekarze polecajÂąMarcin pisze: I to od 6 rano.A Âże ja przegapiÂłem, to moja strata.
A wiêc tak: piêtnaœcie minut Fakty, Uwaga ok. dziesiêÌ, wiêc to daje prawie ca³e pó³ godziny na zakupyMarcin pisze:Zaraz po Faktach popo³udniowych bêdzie Uwaga. Rozmowy w toku bêd¹ po niej, o 17:15.
Zapomnia³eœ jeszcze dodaÌ: ''widzisz (...), z Anit¹ to jest tak, ¿e mo¿na z jej powodu popaœÌ w skrajn¹ euforiê, ale jej szefowie i parê innych osób, nie pozwalaj¹ popaœÌ w skrajny optymizm''Black Jack pisze: Z Anit¹ tak w³aœnie jest, ¿e nies³usznie skazana, tonie w telewizyjnych czeluœciach
Taaa... postulowaliÂśmy za zmniejszeniem iloÂści, i oczywiÂście staÂło siĂŞ na odwrĂłtFunckyrella pisze:za duÂżo nam byÂło przeglÂądĂłw prasy? - mamy ich jeszcze wiĂŞcej! Za duÂżo prognoz pogody? - mamy ich jeszcze wiĂŞcej!
A gdzie ta reklamatobi pisze:a teraz jest reklama Poranka zapowiedÂż na jutro i kto....
w³och pisze:Ja dziœ specjalnie wsta³em o 6.00, bo dziœ mam zamiar œledziÌ ca³¹ ramówkê TVN24. Od 6.00 do 00.00. Mam nadziejê, ¿e to siê uda. Ale mia³em szczêœcie, ¿e akurat dziœ wsta³em na poranek (z regu³y wstajê zbyt póŸno) i zobaczy³em Anitê.
jak widzia³em mo¿e ze 2 Poranki z Kub¹ to zasn¹³emw³och pisze: Nie wiem, czy mi siê zdaje, ale poranek prowadzony przez Poradê jest mniej ciekawy i bardziej siê roz³azi.
Fakt w Poranku nie byÂło, ale nadal dajÂą jÂą w Dniu na ÂżywoBlack Jack pisze: Anity dziÂś i byĂŚ moÂże jutro, a po drugie to dlaczego ani razu przez czas trwania poranka nie wyemitowali reklamy tego Âśrodowego ze StoczniZaczynam siĂŞ baĂŚ, Âże poprowadzi go Porada... oby ten absurd nie zaistniaÂł
![]()
:placze: ...znowu rozstaniekamuii pisze:Heh... niestety dzisiaj koñczy sie mĂłj pobyt w cywilizacji
£ukasz pisze:Ja chyba niestety te¿. Jak nie zaœpiêBlack Jack pisze:PS Ju¿ odliczam godziny do jutrzejszego poranka ze Stoczni![]()
Black Jack pisze: Wklejasz zdjêcie £ukasika w w¹tku Anity![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], marcin3usb i 29 gości