Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Obrazek

Fajny ma zegarek.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Te¿ zwrĂłci³em dziœ uwagê na ten zegarek. :lol:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Zegarek :D Chyba nowy :D

:jupi: Anita w Dniu na ¿ywo :D Wprawdzie dosta³a tylko po³Ăłwki serwisĂłw i skrĂłty, ale mimo to porozmawia³a sobie z Aumillerem i Dyrektorem od drĂłg krajowych i nie tylko - facet wszed³ do studia z g³upawym uœmieszkiem, ale po rozmowie z Anit¹ uœmieszek mu znikn¹³ z twarzy, myœla³ ¿e tak jak zwykle bêdzie mĂłg³ ludziom pomydliæ oczy - Anita mu na to nie pozwoli³a, by³a bojowa jak muzyczka ze skrĂłtĂłw :D :brawo:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

W³aœnie fajnie, ¿e w po³Ăłwkach. Dziêki temu mogliœmy jaw nowych skrĂłtach podziwiaæ. Chocia¿ z drugiej strony mia³aby "24 godziny" o 11:00.

A teraz mam do Was pytanie: Jaki uk³ad wolicie? Taki jak ma Patrcyja Redo (tj. 3 x Fakty), czy taki jak ma Anita Werner (2 x Fakty i 1 x Poranek)?
Gdybym mia³ wybieraæ to ciê¿ko by³oby mi siê zdecydowaæ. Zalet¹ pierwszego uk³adu jest to, ¿e czêœciej pojawia³aby siê w ogĂłlnym TVN. Jednak wybra³bym wariant drugi, czyli taki jak ma Anita. Dlaczego? OtĂł¿ ma 2 x Fakty po 15 minut i Poranek 4 godziny, czyli ³¹cznie 4,5 godziny Anity. W tamtym wypadku mia³aby jedynie 45 minut. To jest 6 razy wiêcej Anity, ni¿ w pierwszym uk³adzie.

DOPISANE: Ale numer! Jak twierdzi TVN24.pl Anita Werner poprowadzi godzinny magazyn "24 godziny" o 17:30. Przecie¿ zawsze ma go prezenter zmiany wieczornej... Mo¿e dzisiaj jakaœ wyjatkowa zmiana i serwisy wieczorne bêdzie mia³ prezenter magazynu o 21. Ale by³oby fajnie, jeœli Anita znĂł by³aby w magazynie. :) Oby to nei by³a pomy³ka. :)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

:shock:
Eeehhh w¹tpiê, ¿e poprowadzi go Anita - widzia³am ju¿ jakiœ czas temu Grassa w studio! :dobani:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

W takim razie miejmy nadziejê, ¿e Grass bêdzie w magazynie o 21. :]
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Niestety Grass w magazynie o 17.30 :dobani: :[ :( :( :( :( :(
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Trzeba normalnie wys³aæ jakiœ protest do TVN24, ¿e ok³amuj¹ na tych stronach.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Oni maj¹ to w d**** :evil:
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Marcin pisa³, ¿e wys³a³ protest o ¿Ăł³te trĂłjk¹ciki na lewym gĂłrnym rogu ekranu (Portfel od lat 16). Chyba podzia³a³o, bo teraz ten program jest od lat 12.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Jeœli tak to siê cieszê. :lol: I tak ignorujête oznaczenia, jak wszyscy chyba z reszt¹. A jeœli chodzi o sprawê ci¹g³ych b³edĂłw na tvn24.pl to nic nie pomo¿e, gdy¿ s¹ to zwyk³e b³êdy, a nie jakieœ celowe dzia³anie. No ale chocia¿ dobrze, ¿e Anitê w Dniu na ¿ywo mieliœmy i w nowych skrĂłtach. :) By³o fajnie. :)
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Anita zdaniem http://www.tvn24.pl prowadzi³a Magazyn o 17.30 i poprowadzi o 21 rĂłwnie¿. Zwyk³e b³êdy Marcinie :?: Ona nie by³a w tych magazynach NIGDY.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Nigdy nie by³a w magazynie o 17:30? A i by³a. Nawet w te wakacje. Po prostu w tvn24.pl pracuj¹ ludzie roztargnieni i nawet nie wiedz¹ kto w³aœnie w newsroomie siedzi. A te b³êdy dotycz¹ nie tylko Anity.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ciekawi mnie, czy Ci ludzie tworz¹cy tê stronê, wiedz¹ jak siê nazywaj¹ :?: :evil2:
To prawdziwa niespodzianka :D Anita by³a w dniu na ¿ywo, a myœmy rokowali, ¿e ju¿ siê w nim nie pojawi, ale myœlê, ¿e tym razem, to ju¿ raczej na pewno ostatni raz, bo kiedy wrĂłc¹ popo³udniowe, do serwisĂłw nikt ju¿ jej nie wpuœci :roll:
Tak samo jak nie wpuœcili jej do magazynu, by³o by piêknie, ale niestety...
Marcin pisze:A teraz mam do Was pytanie: Jaki uk³ad wolicie? Taki jak ma Patrcyja Redo (tj. 3 x Fakty), czy taki jak ma Anita Werner (2 x Fakty i 1 x Poranek)?
Poranek mo¿e zostaæ - to tak od biedy, bo mo¿na sobie na Anitê w ca³oœci popatrzeæ :wink: Fakty odpadaj¹, chcia³bym aby wrĂłci³a do nich Jêdzrzejowska i podzieli³a siê nimi z Parycj¹, tak jak tylko by im siê to podoba³o :evil2: A Anita do dnia na ¿ywo :D Mo¿e za ktĂłrymœ razem dosta³aby jakiœ magazyn, porozmawia³a z wiêksz¹ iloœci¹ goœci albo przydarzy³oby siê, ¿e mia³aby akurat dy¿ur, gdy coœ sensacyjnego siê wydarzy. Dzieñ na ¿ywo trochê jednak trwa, a fakty to ledwo 15 minut suchych informacji!!!!!!!!
Funckyrella pisze:(...)i Dyrektorem od drĂłg krajowych i nie tylko - facet wszed³ do studia z g³upawym uœmieszkiem, ale po rozmowie z Anit¹ uœmieszek mu znikn¹³ z twarzy, myœla³ ¿e tak jak zwykle bêdzie mĂłg³ ludziom pomydliæ oczy - Anita mu na to nie pozwoli³a, by³a bojowa jak muzyczka ze skrĂłtĂłw : :brawo:
A co PolakĂłw wkurza najbardziej :?: Dro¿ej¹ca ropa, brak autostrad i powiêkszaj¹ce siê dziury w asfalcie, a gdzie kasa :?: W kieszeniach takich dyrektorkĂłw w³aœnie :twisted: Anita czêsto jest ''w drodze'', wiêc na w³asnej skĂłrze doœwiadcza niewygĂłd :!: A w rozmowie by³a po prostu rewelacyjna :!: :!: Ciêta, pewna siebie i zdecydowana - momentami faceta by³o mi ¿al :evil2: i akurat w tym momencie nie chcia³bym byæ w jego skĂłrze :lol:
Przydarzy³a siê Anicie jeszcze jedna rozmowa na koniec dy¿uru z reporterem R. Zet, do ktĂłrego zwraca³a siê po imieniu : ''Jacku'' - ahhh chcia³bym tak sobie posiedzieæ z Anit¹ przy... mo¿e nie biurku, ale... stoliku w romantycznej w³oskiej restauracji, ¿eby mog³a zwracaæ siê do mnie: ''Jacku'' :D :wink: :lol:
Wracaj¹c na ziemiê :lol: Ciekawe co z jutrzejszym dniem :?:

PS £ukasz, ³adnie nazwa³eœ fotkê z dzisiejszego dnia ''moje_kochanie'' - to nawet ja tak nie tytu³ujê zasobĂłw mojego folderu ''Anita Werner'' :lol: :lol:

PS2 Kamuii, gratulujê cierpliwoœci, ja te¿ kiedyœ chcia³em skorzystaæ w banku z darmowego internetu i nie uda³o mi siê wytrwaæ :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Marcin pisze:Nigdy nie by³a w magazynie o 17:30? /color]

w wakacje, o 21 :?:
Anita W.....w te wakacje to szkoli³y siê 'a*tomaty' czyli Jêdrzejwoska i Grass, i zobacz. Oboje dziœ, jeden o 17.30 drugi o 21 siedz¹. Jeden siê wyrobi³, drugi wci¹¿ wrzuæ monete i demoniczny uœmiech :D
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
ODPOWIEDZ