Ciekawi mnie, czy Ci ludzie tworz¹cy tê stronê, wiedz¹ jak siê nazywaj¹

:evil2:
To prawdziwa niespodzianka

Anita by³a w dniu na ¿ywo, a myœmy rokowali, ¿e ju¿ siê w nim nie pojawi, ale myœlê, ¿e tym razem, to ju¿ raczej na pewno ostatni raz, bo kiedy wrĂłc¹ popo³udniowe, do serwisĂłw nikt ju¿ jej nie wpuœci

Tak samo jak nie wpuœcili jej do magazynu, by³o by piêknie, ale niestety...
Marcin pisze:A teraz mam do Was pytanie: Jaki uk³ad wolicie? Taki jak ma Patrcyja Redo (tj. 3 x Fakty), czy taki jak ma Anita Werner (2 x Fakty i 1 x Poranek)?
Poranek mo¿e zostaæ - to tak od biedy, bo mo¿na sobie na Anitê w ca³oœci popatrzeæ

Fakty odpadaj¹, chcia³bym aby wrĂłci³a do nich Jêdzrzejowska i podzieli³a siê nimi z Parycj¹, tak jak tylko by im siê to podoba³o :evil2: A Anita do dnia na ¿ywo

Mo¿e za ktĂłrymœ razem dosta³aby jakiœ magazyn, porozmawia³a z wiêksz¹ iloœci¹ goœci albo przydarzy³oby siê, ¿e mia³aby akurat dy¿ur, gdy coœ sensacyjnego siê wydarzy. Dzieñ na ¿ywo trochê jednak trwa, a fakty to ledwo 15 minut suchych informacji!!!!!!!!
Funckyrella pisze:(...)i Dyrektorem od drĂłg krajowych i nie tylko - facet wszed³ do studia z g³upawym uœmieszkiem, ale po rozmowie z Anit¹ uœmieszek mu znikn¹³ z twarzy, myœla³ ¿e tak jak zwykle bêdzie mĂłg³ ludziom pomydliæ oczy - Anita mu na to nie pozwoli³a, by³a bojowa jak muzyczka ze skrĂłtĂłw : :brawo:
A co PolakĂłw wkurza najbardziej

Dro¿ej¹ca ropa, brak autostrad i powiêkszaj¹ce siê dziury w asfalcie, a gdzie kasa

W kieszeniach takich dyrektorkĂłw w³aœnie

Anita czêsto jest ''w drodze'', wiêc na w³asnej skĂłrze doœwiadcza niewygĂłd

A w rozmowie by³a po prostu rewelacyjna

Ciêta, pewna siebie i zdecydowana - momentami faceta by³o mi ¿al :evil2: i akurat w tym momencie nie chcia³bym byæ w jego skĂłrze
Przydarzy³a siê Anicie jeszcze jedna rozmowa na koniec dy¿uru z reporterem R. Zet, do ktĂłrego zwraca³a siê po imieniu : ''Jacku'' - ahhh chcia³bym tak sobie posiedzieæ z Anit¹ przy... mo¿e nie biurku, ale... stoliku w romantycznej w³oskiej restauracji, ¿eby mog³a zwracaæ siê do mnie: ''Jacku''
Wracaj¹c na ziemiê

Ciekawe co z jutrzejszym dniem
PS £ukasz, ³adnie nazwa³eœ fotkê z dzisiejszego dnia ''moje_kochanie'' - to nawet ja tak nie tytu³ujê zasobĂłw mojego folderu ''Anita Werner''
PS2 Kamuii, gratulujê cierpliwoœci, ja te¿ kiedyœ chcia³em skorzystaæ w banku z darmowego internetu i nie uda³o mi siê wytrwaæ