Tak Tobi mniej wiêcej tyle mia³am opowiedzieæ Blackowi, faktycznie ten facio z brod¹ kr¹¿y³ nad Anit¹ doœæ ,,intensywnie''

I jeszcze o piêtnastej, kiedy serwis Danki przeci¹gn¹³ siê do godziny piêtnastej, widaæ by³o jak Anita zerwa³a siê z fotela, szybkim krokiem podesz³a do komputera przy tym wielkim oknie z boku studia i ju¿ chcia³a wchodziæ na podest, na ktĂłrym stio biurko, ale zatrzyma³a siê, kiedy zorientowa³a siê, ¿e Danka jeszcze jest na wizji
Black Jack pisze:nie wiem, co Anita robi³a w po³Ăłwkach godzin, bo Funcky uzna³a, ¿e mi opowie, niestety pĂłki co nie ma jej w domu i nie wiem, kiedy bêdzie :[
Powinieneœ siê cieszyæ, ¿e nagra³am Ci wszystkie serwisy z Anit¹ - niewdziêczniku
tobi pisze:Czemu nikt tu nie zauwa¿y³ o tym , jak w ka¿dy wrêcz serwis zaczyna³a od promocji stacji mĂłwi¹c jak fajny jest TVN24 i co to jest Dzieñ Na ¯ywo i co w nim siê znajduje i co znajdzie
Faktycznie, to by³o inne - coœ nowego u prowadz¹cego serwis

Myœlê, ¿e wziê³o siê to z tego, ¿e Anita zbyt czêsto nie mia³a dy¿urĂłw w Dniu na ¿ywo i po prostu uzna³a, ¿e nale¿y go popromowaæ. Myœlê rĂłwnie¿, ¿e gdyby pojawia³a siê w tym paœmie tak czêsto jak np. Kalczyñska, znudzi³o by jej siê w kĂł³ko i tak szczegĂł³owo powtarzaæ co prowadzi i co przedstawi
Black Jack pisze:Funcky, czy¿byœ w swojej apolitycznoœci stawa³a siê stronnicza
Nie! Nic podobnego! Po prostu w obliczu aktualnych wydarzeñ, mimo i¿ nie widzê idealnego kandydata na prezydenta, na ktĂłrego mog³abym oddaæ swĂłj g³os, rozwa¿am opcjê zag³osowania ,,przeciw''
tobi pisze:Œwietnie przechodzi³a od teamtu do tematu, p³ynnie i ...co by tu nie mĂłwiæ, FAKTOWO, tzn. nie jak w serwisie a jak w wiêkszym dzienniku.
Tak, tego mia³a okazjê wyuczyæ siê w Faktach g³Ăłwnych :sad: i widaæ, ¿e jej to zosta³o. Poza tym idealnie moduluje g³osem, dopasowuj¹c jego brzmienie do sytuacji
tobi pisze:ja obstawiam ¿e bêdzie mia³a w ka¿dym tygodnie dzieñ, dwa w Dniu i jeden, dwa Poranki ( czêœciej jeden), plus Fakty popo³udniowe, jedno , dwa wydania. Tak pracowite dn w TVN24 i TVN by³yby 4, b¹d¿ 3.
Czyli - je¿eli dobrze liczê - dajesz Anicie maksymalnie przynajmniej piêæ dni pracy w tygodniu?! Zapomnia³eœ chyba, ¿e ona teraz, to ju¿ zaledwie trzema dniami siê przepracowuje, a co tu mĂłwiæ o piêciu

:?
tobi pisze:Œwietne wra¿enia, ¿ycze sobie wiêcej takich serwisĂłw g³Ăłwnych, w wydaniu Pani Anity :brawo:
Szara marynara do kosza i jest git

A teraz ju¿ powa¿nie: Anita potrafi dodaæ - nawet zwyk³ym serwisom! - duszy, daje siê wyczuæ g³êbiê w jej s³owach :brawo: W cz³owieku zostaje na d³ugo, to co ona mĂłwi, a o to przecie¿ nie tak ³atwo!