Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Funckyrella pisze:Fotel, na ktĂłrym przygotowywa³a siê do serwisĂłw Anita œwieci ju¿ niestety pustk¹ :placze: A wiêc to oznacza, ¿e koniec dy¿uru Anity nast¹pi³.

w serwisie Danki o 16.30 za jej plecami fotel...mo¿e tren Anity Funcky przeci¹ga³a na drug¹ strone boksu Anna Jêdrzejowska. Mo¿e nie siada na fotele te na ktĂłych Anita pracowa³a :lol:
Choæ ten g³Ăłwny przy biurku wspĂłlnym TVN24 i TVN siadaj¹ wszyscy prowadz¹cy.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Cholera, co za ¿ycie :zalamany: ledwo przed pĂł³torej godziny wpad³em do domu, obejrza³em co mi podano :wink: a tu ju¿ muszê lecieæ. Ale coœ niecoœ napiszê:
- dziœ ledwo ponad 1h z Anit¹ ;/ dobrze, ¿e chocia¿ mia³a magazyn o 11-stej;
- marynara koszmar, ca³e wakacje Anita nie mia³a jej na sobie i by³o piêknie. Cholera o co chodzi z tymi serwisami, dlaczego Anita nie mo¿e zak³adaæ na siebie strojĂłw z poranka :?: :!: ;
- nastrĂłj Anity: powaga, ale czy tylko spowodowana tematyk¹ jak¹ przysz³o jej siê zajmowaæ :?: A mo¿e samotnoœæ jej doskwiera :?: odpowiedŸ zna tylko ona ;/ Ale jeœli to drugie, to czekam tylko na znak, a rzucê to wszystko i ... :lol: ;
-
Funckyrella pisze:(...)a po konferencji Tusk - Religa dok³adniej, na twarzach pracownic TVN24 w relacji i po niej, pojawi³y siê uœmiechy i wyraŸny dobry nastrĂłj u Agaty Ademek i Anity, ktĂłre nie wiem co mia³y oznaczaæ, a ktĂłre wyraŸnie zniknê³y u tej ostatniej, gdy zaczê³a mĂłwiæ o ,,oczyszczeniu'' z zarzutĂłw Cimocha :evil2: ?
Funcky, czy¿byœ w swojej apolitycznoœci stawa³a siê stronnicza :?: Fakt uœmieszki by³y co najmniej wymowne :wink: :D
- rozmowy prowadzi³a ciekawie i komentowanie sz³o jej wspaniale;
- przez te cholerne konferencje straciliœmy 2 serwisy :twisted:
- niestety nie wiem, co Anita robi³a w po³Ăłwkach godzin, bo Funcky uzna³a, ¿e mi opowie, niestety pĂłki co nie ma jej w domu i nie wiem, kiedy bêdzie :[

Do polkilkania w przysz³ym tygodniu, wtedy ju¿ chyba wszystko bêdzie jasne :niepewny: Wszystko tzn. grafik Anity w tym ''roku szkolno-medialnym'' :?: :evil2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Black Jack '62 pisze:- niestety nie wiem, co Anita robi³a w po³Ăłwkach godzin, bo Funcky uzna³a, ¿e mi opowie, niestety pĂłki co nie ma jej w domu i nie wiem, kiedy bêdzie :[
w po³Ăłwkach Danusi Kondratowicz :jupi: Anita wyraznie widoczna za plecami Danki siedzia³a na telefonie, albo czyta³a coœ z kompa, b¹d¿ dyskutowa³a o czymœ z Panem z brod¹. To tak w skrĂłcie, bo widzia³em serwisy o XX.30 z Dank¹ Kondratowicz o 11.30, 14.30 15,30 i 16.30( w tym za plecami Danki Jêdrzejowska przesuwa³a fotel, chyba ze stanowiska na ktĂłrym wczeœniejsze godzxiny siedzia³a Anita, bo w tym samym miejscu). Stara³em siê wyczerpuj¹co odpowiedzieæ na postawione wy¿ej pytanie

Black Jack '62 pisze: Wszystko tzn. grafik Anity w tym ''roku szkolno-medialnym'' :?: :evil2:

ja obstawiam ¿e bêdzie mia³a w ka¿dym tygodnie dzieñ, dwa w Dniu i jeden, dwa Poranki ( czêœciej jeden), plus Fakty popo³udniowe, jedno , dwa wydania. Tak pracowite dn w TVN24 i TVN by³yby 4, b¹d¿ 3.
Podobnie jak u Pati. Anita œwietnie pasuje do Dnia, zreszto, do czego nie pasuje :wink: Czemu nikt tu nie zauwa¿y³ o tym , jak w ka¿dy wrêcz serwis zaczyna³a od promocji stacji mĂłwi¹c jak fajny jest TVN24 i co to jest Dzieñ Na ¯ywo i co w nim siê znajduje i co znajdzie. Momentami nie wiedzia³em o co chodzi :wink: Œwietnie przechodzi³a od teamtu do tematu, p³ynnie i ...co by tu nie mĂłwiæ, FAKTOWO, tzn. nie jak w serwisie a jak w wiêkszym dzienniku. Œwietne wra¿enia, ¿ycze sobie wiêcej takich serwisĂłw g³Ăłwnych, w wydaniu Pani Anity :brawo:
A w serwisie po 13 pomiêdzy materia³ami by³ dodatkowy zjazd kamery, ktĂłrych nigdy wczeœniej nie widzia³em ani w po³Ăłwkach ani w g³Ăłwnych serwisach, tj. pe³nych.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

hehe z tego co s³ysza³am to dzisiaj zajmowa³a siê g³Ăłwnie zapowiadaiem konferencji prasowych Walternii...
Co do tragedii to ona udowodni³a ju¿ w Bies³anie ze nie ma lepszej od niehj osoby w takich momentach
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Tak Tobi mniej wiêcej tyle mia³am opowiedzieæ Blackowi, faktycznie ten facio z brod¹ kr¹¿y³ nad Anit¹ doœæ ,,intensywnie'' :lol: I jeszcze o piêtnastej, kiedy serwis Danki przeci¹gn¹³ siê do godziny piêtnastej, widaæ by³o jak Anita zerwa³a siê z fotela, szybkim krokiem podesz³a do komputera przy tym wielkim oknie z boku studia i ju¿ chcia³a wchodziæ na podest, na ktĂłrym stio biurko, ale zatrzyma³a siê, kiedy zorientowa³a siê, ¿e Danka jeszcze jest na wizji :lol:
Black Jack pisze:nie wiem, co Anita robi³a w po³Ăłwkach godzin, bo Funcky uzna³a, ¿e mi opowie, niestety pĂłki co nie ma jej w domu i nie wiem, kiedy bêdzie :[
Powinieneœ siê cieszyæ, ¿e nagra³am Ci wszystkie serwisy z Anit¹ - niewdziêczniku :twisted:
tobi pisze:Czemu nikt tu nie zauwa¿y³ o tym , jak w ka¿dy wrêcz serwis zaczyna³a od promocji stacji mĂłwi¹c jak fajny jest TVN24 i co to jest Dzieñ Na ¯ywo i co w nim siê znajduje i co znajdzie
Faktycznie, to by³o inne - coœ nowego u prowadz¹cego serwis :D Myœlê, ¿e wziê³o siê to z tego, ¿e Anita zbyt czêsto nie mia³a dy¿urĂłw w Dniu na ¿ywo i po prostu uzna³a, ¿e nale¿y go popromowaæ. Myœlê rĂłwnie¿, ¿e gdyby pojawia³a siê w tym paœmie tak czêsto jak np. Kalczyñska, znudzi³o by jej siê w kĂł³ko i tak szczegĂł³owo powtarzaæ co prowadzi i co przedstawi :wink:
Black Jack pisze:Funcky, czy¿byœ w swojej apolitycznoœci stawa³a siê stronnicza :?:
Nie! Nic podobnego! Po prostu w obliczu aktualnych wydarzeñ, mimo i¿ nie widzê idealnego kandydata na prezydenta, na ktĂłrego mog³abym oddaæ swĂłj g³os, rozwa¿am opcjê zag³osowania ,,przeciw'' :D
tobi pisze:Œwietnie przechodzi³a od teamtu do tematu, p³ynnie i ...co by tu nie mĂłwiæ, FAKTOWO, tzn. nie jak w serwisie a jak w wiêkszym dzienniku.
Tak, tego mia³a okazjê wyuczyæ siê w Faktach g³Ăłwnych :sad: i widaæ, ¿e jej to zosta³o. Poza tym idealnie moduluje g³osem, dopasowuj¹c jego brzmienie do sytuacji :D
tobi pisze:ja obstawiam ¿e bêdzie mia³a w ka¿dym tygodnie dzieñ, dwa w Dniu i jeden, dwa Poranki ( czêœciej jeden), plus Fakty popo³udniowe, jedno , dwa wydania. Tak pracowite dn w TVN24 i TVN by³yby 4, b¹d¿ 3.
Czyli - je¿eli dobrze liczê - dajesz Anicie maksymalnie przynajmniej piêæ dni pracy w tygodniu?! Zapomnia³eœ chyba, ¿e ona teraz, to ju¿ zaledwie trzema dniami siê przepracowuje, a co tu mĂłwiæ o piêciu :shock: :?
tobi pisze:Œwietne wra¿enia, ¿ycze sobie wiêcej takich serwisĂłw g³Ăłwnych, w wydaniu Pani Anity :brawo:
Szara marynara do kosza i jest git :lol: A teraz ju¿ powa¿nie: Anita potrafi dodaæ - nawet zwyk³ym serwisom! - duszy, daje siê wyczuæ g³êbiê w jej s³owach :brawo: W cz³owieku zostaje na d³ugo, to co ona mĂłwi, a o to przecie¿ nie tak ³atwo!
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nied³ugo bêdzie wiêcej :) :) :)
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Czasami dziwiê siê, ¿e Ci siêtak chce przerabiaæ te fotografie? :lol: :wink: Ale najwyraŸniej masz duszê artysty :D Albo po prostu z braku nowych informacji i sesji zdjêciowych :?
Bardzo ³adnie: Anita i samochody :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Awatar użytkownika
Sylwinka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sylwinka »

Yotomaszu, mozna prosic o 1 i 3 zdjêcie bez obrĂłbki?
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Funckyrella pisze:(...) Ale najwyraŸniej masz duszê artysty :D (...)
Po trochu tego ...
Funckyrella pisze:Albo po prostu z braku nowych informacji i sesji zdjêciowych :? (...)
i tego :)
Sylwinka pisze:Yotomaszu, mozna prosic o 1 i 3 zdjêcie bez obrĂłbki?
Proszê:arrow:

Obrazek
Obrazek

Nastêpne :arrow:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Sylwinka
Początkujący
Początkujący

Dzieki Yotomasz ca zdjecia.
Kiedys na tym forum poruszono kwestiê wiary Anity - jest katoliczk¹, widzia³am ja kiedyœ w koœciele z Me³gw¹
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Exstra k¹cik utworzy³eœ, Yotomasz :D Pami¹tkowe zdjêcie Anity z ''szerszeniem'' :D Anita w Fiacie Panda, uroczy widok :evil2: No i tryumfuj¹ca zwyciêstwo Anita - tak winno byæ zawsze :!: :D

...a jak jest :?: Mijaj¹ godziny, dni, a Anita od pi¹tku nie pojawi³a siê na wizji ;(
Dzisiaj fakty popo³udniowe, ale pewnie poprowadzi je Patrycja :? I tak trzeba sprawdziæ, czy zmienili coœ w formule tego programu :?: Mo¿e chocia¿ ''loty kamer'' :evil2:
Funckyrella pisze:Powinieneœ siê cieszyæ, ¿e nagra³am Ci wszystkie serwisy z Anit¹ - niewdziêczniku :twisted:
Ale¿ jestem Ci niezmiernie wdziêczny :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Inne 'przerĂłbki'

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek :arrow:
Awatar użytkownika
Sylwinka
Początkujący
Początkujący

Jak ktoœ chce, to moze miec "chyba pralke" pomalowana przez Anitê Werner, bo:
"Tu FUNDACJA TVN - Nie jestes sam. Jesli chcesz wygrac pralke poomalowana przez Anitê Werner i XXX to wyslij XXX SMS-Ăłw" - tak brzmiala relaja mojej siostrzyczki. Mnie jak zwykle w domu nie bylo, a ona poczatek "FaktĂłw popoludniowych" ogladala i ta, ze tak to nazwê "reklamĂłwka" byla w tych okolicach tych "FaktĂłw"
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

hmmm ja nie widzia³em tej reklamy :? e nie wa¿ne ciekawe jak bêd¹ wygl¹da³y fakty popo³udniowe z udzia³em Anity Werner mam nadziejê ze ju¿ jutro siê o tym przekonam :p
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Jutro to raczej nie. Najprawdopodobniej w czwartek, bo pewnie w kwestii dy¿ĂłrĂłw siênic nie zmienia, czyli od poniedzia³ku do œrody Patrycja Redo, a od czwartku do pi¹tku Anita Werner. Te¿ ju¿siê nie mogê doczekaæ. Wysoka Anita przed wielkim ekranem przy pulpicie. :) Patrycja Redo wydaje siê taka jakaœ ma³a. :)
ODPOWIEDZ