Kamuii przeszÂłaÂś historycznym szlakiem

Stworzy³aœ ³adn¹ galeriê. Poranek z Wroc³awia chyba jest moim zdecydowanym faworytem - jeœli wzi¹Ì pod uwagê plenerowe edycje :spoko: A propo tej tabliczki na fontannie, wiadomo kiedy siê pojawi³a?

Aaa, i nie bardzo wiem o co chodzi z tym, i jak siĂŞ ma do Poranka z WrocÂławia, jeÂśli dobrze kojarzĂŞ, Porsche :niepewny:
Marcin pisze:Zapowiedzi nie trwajÂą 4 sekundy,
Tak?! W³¹cz stoper przy najbli¿szej okazji
Marcin pisze:a prognoza pogody jest tam potrzebna.
Mo¿e i jest potrzebna, ale nie Anicie j¹ zapowiadaÌ :? Powa¿nej dziennikarce nie przystoi gadaÌ o chmurkach :? I! powa¿na, licz¹ca siê dziennikarka nie powinna znikaÌ z w³asnej woli (chyba, ¿e ma usprawiedliwienie na sw¹ nieobecnoœÌ) w momencie, gdy rozpêta³a siê taka ,,burza'' w kraju! Dzisiaj nie by³o jej w Poranku, wiemy ju¿, ¿e jutro Anita nie pojawi siê w Faktach i je¿eli nie zobaczymy jej jutro w Poranku, to bêdziemy siê z³oœciÌ :?
Black Jack pisze: A jeÂśli to fucktycznie byÂła Anita, to ja nie mam pojĂŞcia, co ona mogÂła tam robiĂŚ

W te dni, kiedy nie ma jej na wizji przesiaduje w komnatach Waltera

Parzy mu kawĂŞ, masuje plecy

:evil2:
Ehh NIE! Ja wiem! PamiĂŞtacie? W jednym ze starszych wywiadĂłw z AnitÂą - w kontekÂście jej dÂługich nĂłg - byÂła mowa o tym, Âże stary Walter ÂżaÂłuje, Âże nie ma w TVN wysokich schodĂłw, po ktĂłrych Anita mogÂłaby wiecznie schodziĂŚ? Schody sÂą, wiĂŞc.........