Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

kamuii pisze: Hehehe a ja juÂż w cywilizacji i od rana miÂła niespodzianka - Anita za plecami Porady co oznacza ze dzisiaj siĂŞ gdzies pojawi :D
;/ Ja nie oglÂądaÂłem, ale mam nadziejĂŞ, Âże nie miaÂłaÂś przywidzeĂą Kamuii i Anita bĂŞdzie w Dniu na Âżywo :D Oby nie w faktach :twisted:
Marcin pisze:Co? Nie bĂŞdziesz oglÂądaÂł FaktĂłw z udziaÂłem Anity? Wydaje mi siĂŞ, Âże tym sposobem wojnĂŞ wypowiesz takÂże albo przede wszystkim samej Anicie. :? (...) A Anity w poranku dziÂś nie ma. I jak tak dalej pĂłjdziesz to bĂŞdziesz mĂłgÂł jÂą oglÂądaĂŚ raz na 2 tygodnie zamiast 2, czy 3 razy tygodniowo.
MĂłwi siĂŞ: trudno!, kocha siĂŞ dalej :cool2: :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Hehe no nie wiem mogÂłam mieĂŚ przywidzenia po 7 h w PKS
ale ale byÂła bym zaponiaÂła odbyÂłam CiekawÂą wycieczkĂŞ Âśladami Anity ostatnio :D
[img][img]http://img297.imageshack.us/img297/7926 ... 8px.th.jpg[/img][/img]
[img][img]http://img297.imageshack.us/img297/6192 ... 2ii.th.jpg[/img][/img]
HEHE btw Black tam jest na dole taka tabliczka "zakaz wchodzenia do fontanny " :evil2:

iiiiii

[img][img]http://img297.imageshack.us/img297/2568 ... 3kw.th.jpg[/img][/img][/quote]
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

NiezÂły pomysÂł :idea: ''ÂŚladami Anity'' - teraz to juÂżchyba to nam pozostaÂło :sad:
Niestety w dniu na Âżywo jej nie ma ;/ Na stanowisku faktowym takÂże ;/ wiĂŞc Kamuii, chyba te 7 godzin w PKS-ie zrobiÂły swoje :lol: :wink:

A jeÂśli to fucktycznie byÂła Anita, to ja nie mam pojĂŞcia co ona mogÂła tam robiĂŚ :? W te dni, kiedy nie ma jej na wizji przesiaduje w komnatach Waltera :?: Parzy mu kawĂŞ, masuje plecy :?: :evil2: :wink:

Inna sprawa, ciekawe dlaczego nie byÂło jej w poranku :roll:

A moÂże po prostu tak zapiekle poszukuje nowego obiektu westchnieĂą, Âże poprosiÂła o urlop :?: :wink:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Awatar użytkownika
Sylwinka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sylwinka »

Anita mo¿e wyjechala kontynuowac swój program...Serial z najwiêksz¹ ogl¹dalnoœci¹ mia³ zakoùczyÌ siê na 20 odcinkach i ile ich ju¿ do tej pory jest? Du¿o, du¿o wiêcej...,wiêc mo¿e Anity program równie¿ mie³ du¿¹ ogl¹dalnoœÌ i...bêdzie go du¿o wiêcej...:?:

PorĂłwnanie "Damy Pik" do tego serialu moÂże nie jest zbyt fortunne, ale...
W poniedziałek, o godz.21:45 w telewizji TVN wystapi oficjalnie Ossama bin Laden w programie "Wybacz mi". Czy Busch junior przyjmie kwiaty? Juz wkrotce na TVN...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Kamuii przesz³aœ historycznym szlakiem :D Stworzy³aœ ³adn¹ galeriê. Poranek z Wroc³awia chyba jest moim zdecydowanym faworytem - jeœli wzi¹Ì pod uwagê plenerowe edycje :spoko: A propo tej tabliczki na fontannie, wiadomo kiedy siê pojawi³a? :lol: Aaa, i nie bardzo wiem o co chodzi z tym, i jak siê ma do Poranka z Wroc³awia, jeœli dobrze kojarzê, Porsche :niepewny:
Marcin pisze:Zapowiedzi nie trwajÂą 4 sekundy,

Tak?! W³¹cz stoper przy najbli¿szej okazji :lol:
Marcin pisze:a prognoza pogody jest tam potrzebna.
Mo¿e i jest potrzebna, ale nie Anicie j¹ zapowiadaÌ :? Powa¿nej dziennikarce nie przystoi gadaÌ o chmurkach :? I! powa¿na, licz¹ca siê dziennikarka nie powinna znikaÌ z w³asnej woli (chyba, ¿e ma usprawiedliwienie na sw¹ nieobecnoœÌ) w momencie, gdy rozpêta³a siê taka ,,burza'' w kraju! Dzisiaj nie by³o jej w Poranku, wiemy ju¿, ¿e jutro Anita nie pojawi siê w Faktach i je¿eli nie zobaczymy jej jutro w Poranku, to bêdziemy siê z³oœciÌ :?
Black Jack pisze: A jeÂśli to fucktycznie byÂła Anita, to ja nie mam pojĂŞcia, co ona mogÂła tam robiĂŚ :?: W te dni, kiedy nie ma jej na wizji przesiaduje w komnatach Waltera :?: Parzy mu kawĂŞ, masuje plecy :?: :evil2: :wink:
Ehh NIE! Ja wiem! PamiĂŞtacie? W jednym ze starszych wywiadĂłw z AnitÂą - w kontekÂście jej dÂługich nĂłg - byÂła mowa o tym, Âże stary Walter ÂżaÂłuje, Âże nie ma w TVN wysokich schodĂłw, po ktĂłrych Anita mogÂłaby wiecznie schodziĂŚ? Schody sÂą, wiĂŞc......... :lol: :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

O pogodzie dziennikarze mówi¹ te¿ w popo³udniowych Wiadomoœciach (np. Kamil Durczok), czy w Kurierze. Czy Durczokowi te¿ nie przystoi? Tak¿e w Teleexpressie na pocz¹tku mówi¹ o "chmurkach". A zapowiedzi 4 sekundy nie trwaj¹. Bêdê broni³ popo³duniowych, bo podoba mi siê ich nowa formu³a, co nie oznacza, ¿e bêdê broni³ obecnoœci Anity w tym programie. Dla niej miejsce powinno byÌ w wydaniu g³ównym, ale niestety go tam nie ma. Naprawdê nie wiem czemu wam siê tak bardzo nie podoba nowa formu³a 16:45. Mo¿e czêœciej powinni byÌ tam reporterzy z 19, ale np. dziœ by³ B³aszkowski.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Dobra, wy³o¿ê kawê na ³awê, choÌ ju¿ kiedyœ o tym pisa³em. Mi nie chodzi tylko o ''chmurki'', nie chodzi mi o formu³ê programu, ale o to, ¿e od czasu, kiedy usuniêto Anitê z g³ównych zapad³em na nieodwracaln¹ przypad³oœÌ zwan¹ ''faktowstrêtem'' :!: A obecnoœÌ reporterów z g³ównych mo¿e tylko j¹ pog³êbiaÌ - przykre skojarzenia i wspomnienia robi¹ swoje :!:
Funckyrella pisze:Aaa, i nie bardzo wiem o co chodzi z tym, i jak siĂŞ ma do Poranka z WrocÂławia, jeÂśli dobrze kojarzĂŞ, Porsche :niepewny:
Nie trudno siĂŞ domyÂśliĂŚ, Kamuii sfotografowaÂła swoje autko :D
Funckyrella pisze:PamiĂŞtacie? W jednym ze starszych wywiadĂłw z AnitÂą - w kontekÂście jej dÂługich nĂłg - byÂła mowa o tym, Âże stary Walter ÂżaÂłuje, Âże nie ma w TVN wysokich schodĂłw, po ktĂłrych Anita mogÂłaby wiecznie schodziĂŚ? Schody sÂą, wiĂŞc......... :lol: :lol:
MoÂże masz racjĂŞ :roll: :twisted:
PamiĂŞtam, to byÂło tak:
Press
- A propos widoku... Podobno prezes Mariusz Walter twierdzi, Âże w studiu naleÂżaÂłoby wybudowaĂŚ schody, po ktĂłrych mogÂłaby Pani dÂługo schodziĂŚ...
- RzeczywiÂście coÂś takiego powiedziaÂł.<i>

Viva
<i>- ...i nogi do nieba, jak je okreœli³ Mariusz Walter, ¿a³uj¹c, ¿e w TVN nie ma wysokich schodów, po których by Pani w nieskoùczonoœÌ schodzi³a.
- Bardzo miÂłe sÂłowa prezesa. Ale nigdy nie przejmowaÂłam siĂŞ bardzo moim wyglÂądem, a juÂż wcale wagÂą.
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

UWAGA!!! http://www.tvn24.pl: Na poranek zapraszajÂą: :shock: :shock: :shock: Anita Werner i Jakub Porada. Jestem ciekaw czy to tak ogĂłlnie czy chodzi o jutro(czwartek)
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

Zaprasza Anita Werner
-->
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

BUUU ale obciach :D a mnie siĂŞ wydawaÂło ze to Alfa Romeo jest :oops: ale tak bywa po 4 piwach :D;D ale niech zostanie fotka , Âładne autko :D

A co do tego poranka to jak oni piszÂą ze Porada i Werner znaczy Âże nie moga siĂŞ zdecydowac albo nie wiedza bo wiadomo ze obojga ich tam nie bedzie :D

Black mia³eœ racjê :lol: mam takie auto resoraka :D na pó³ce :D:D
Android <3
Dared00

Post autor: Dared00 »

WÂłaÂśnie, piszÂą tego i tego jak nie wiedzÂą, kto bĂŞdzie, albo chcÂą widzĂłw robiĂŚ w bambuko.

Dzisiaj byÂł Porada.
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Anita dziÂś w Faktach ...

Ps: I zapowiedziaÂła siĂŞ na jutro ...
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

No wÂłaÂśnie byÂła! WiĂŞc co Patrycja miaÂła wczoraj na myÂśli mĂłwiÂąc ,,do zobaczenia jutro o 16:45''? :niepewny: MoÂże miaÂła nadziejĂŞ, Âże Anita nie wrĂłci stamtÂąd, dokÂąd wyjechaÂła, czy jÂą posÂłali :?
I tym oto sposobem widzia³am Fakty dopiero od za dziesiêÌ pi¹ta :? Trzeba przyznaÌ, ¿e by³o ca³kiem nieŸle :D Marynarka wprawdzie stara, ale doœÌ ³adna :D Zapowiedzi trwa³y d³u¿ej ni¿ cztery sekundy :spoko: No i trzymam pogodynkê Anitê za s³owo i wierzê, ¿e ju¿ dziœ w nocy bêdzie la³o :D Przynajmniej grzyby urosn¹ :D
kamuii pisze:BUUU ale obciach :D a mnie siĂŞ wydawaÂło ze to Alfa Romeo jest

A myÂślaÂłam, Âże to ja kompletnie nie znam siĂŞ na motoryzacji :lol: :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Fakty - obiecaÂłem, Âże nie bĂŞdĂŞ oglÂądaÂł, nie oglÂądaÂłem i ÂżyjĂŞ, a nawet jest mi z tym dobrze :wesoly:
Kamuii, maÂła lekcja motoryzacji :lol: Btw. Porsche kosztuje ''nieco'' wiĂŞcej niÂż Alfa sÂądzĂŞ, Âże poczÂątkujÂąca dziennikarka nie mogÂłaby sobie pozwoliĂŚ na taki luksus :lol:
A tak mniej wiĂŞcej wyglÂąda Anity Alfa Romeo 147 :
Obrazek
Obrazek
Obrazek

PiĂŞkne auto :D

Hmmm... ciekawe, moÂże Anita ma juÂż nowe auto :roll: Ahhhh.... kiedyÂś wiedzieliÂśmy tyle o Anicie, teraz z aktualnoÂści nie wiemy nic :placze:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

kamuii pisze:ale tak bywa po 4 piwach :D;D
Kamuii, w swoim studenckim wieku powinnaÂś wiĂŞcej niÂż 4 piwa. Ja po czterech jeszcze rozpoznaje marki samochodĂłw, a co dopiero za kilka lat, gdy bĂŞdĂŞ studentem. :D

Taka maÂła dygresja, za ktĂłrÂą Black siĂŞ wkurzy. :D Ale lubiĂŞ siĂŞ tu Wam czasami wtrÂąciĂŚ nie na temat. :D
ODPOWIEDZ