Materiały w głównym wydaniu "Faktów"
Moderator: Łukasz
W ogĂłle, ¿e Katarzyna S³awiñska to jedna z najlepszych reporterek TVN. Jej materia³y nigdy nie s¹ nudne, z prawdzi¹ przyjemnoœci¹ je siêogl¹da, s¹ dynamiczne i... fajne. Pamiêtam, ¿e gdy Mariusza Maxa Kolonkê wywalili z TVP, to pomyœla³em sobie, ¿e bêdzie go chcia³ TVN i wywal¹ S³awiñsk¹ i przydziel¹ jej coœinnego, a jego wyœl¹ do USA. Mia³em wtedy w g³owie wielkie "o nie!", ale na szczêœcie TVN nie przygarn¹³ Kolonki, a œwietna S³awiñska ci¹gle jest w USA.
Marcin powiedz mi jak to jest,mieĂŚ w gÂłowie wielkie o nie!!Marcin pisze:MiaÂłem wtedy w gÂłowie wielkie "o nie!"

A teraz tak na serio,chciaÂłbym zeby Katatrzyna SÂławiĂąska awansowaÂła, i nie chciaÂłbym jednoczeÂśnie.Awans siĂŞ jej naleÂży bo jest wg. mnie bezsprzecznie najlepszÂą reporterkÂą w polsce,ale jednoczeÂśnie gdyby na przykÂład dostaÂła miejsce we Faktach,to tvn "straciÂłby" najlepszÂą reporterkĂŞ.WiĂŞc sam nie wiem.
Dalej jednak nie daje mi spokoju jak to jest mieĂŚ w gÂłowie wielkie O NIE!

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
poprostu czasem Marcin chce 'upiĂŞkszyĂŚ' swoje wywody do tego stopnia Âże mu to porostu nie wychodzi.. w ostatnim czasie nachalnie kaÂże nam siĂŞ nie ÂłudziĂŚsalladyn pisze:Marcin powiedz mi jak to jest,mieĂŚ w gÂłowie wielkie o nie!!Marcin pisze:MiaÂłem wtedy w gÂłowie wielkie "o nie!"Czy to boli
:evil2: (...)

wiĂŞc lepiej gdyby juÂż przestaÂł siĂŞ tÂą swojÂą mÂądroÂściÂą podniecaĂŚ :?
Dajcie juÂż mu spokĂłj. PrzecieÂż to siĂŞ kaÂżemu zdarza. DziĂŞki temu przynajmniej jest zabawnie i wesoÂło.
Ja do dziÂś pamiĂŞtam wiele takich Âśmiesznych sytuacji z forum sprzed kilku miesiĂŞcy.
Czasami mi siĂŞ przypomnÂą gdzieÂś poza netem, poza domem i teÂż siĂŞ z tego ÂśmiejĂŞ.
A wielkie "O nie" w g³owie Marcina przejdzie do forumowej historii tak jak inne fajne teksty arrowa, Blacka, czy Faustusa. Ten ostatni to siê g³ównie specjalizuje w wytykaniu mi œmiesznych stwierdzieù i nielogicznych zdaù.
MoÂże byÂłoby warto gdzieÂś to wszystko spisaĂŚ? Np. na tvn.tivi.pl/fan? 
od moderatora: proszĂŞ nie pisaĂŚ postĂłw nie na temat!!!

od moderatora: proszĂŞ nie pisaĂŚ postĂłw nie na temat!!!
To nie by³by g³upi pomys³£ukasz pisze: Mo¿e by³oby warto gdzieœ to wszystko spisaÌ? Np. na tvn.tivi.pl/fan?![]()

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
wczoraj w faktach byl nawet ajny material sianeckiego opisany przez ml:
to bylo nawet fajnemedialink.pl pisze: Telewizja TVN zorganizowa³a nietypow¹ akcjê skierowan¹ do kandydatów na parlamentarzystów. Kana³ informacyjny TVN24, w jednym ze swoich popo³udniowych serwisów wyst¹pi³ do nich z niecodziennym apelem. Stacja zaproponowa³a mo¿liwoœÌ prezentacji w g³ównym wydaniu Faktów, w zamian za stanie na g³owie przed jej kamerami.
Zainteresowanie "projektem" przeros³o oczekiwania autora pomys³u Tomasza Sianeckiego, reportera kana³u. -Po up³ywie 5 minut musieliœmy wy³¹czyÌ nasz telefon, nie zd¹¿ylibyœmy pokazaÌ wszystkich chêtnych sk³onnych podjêcia siê wyzwania- komentuje dziennikarz. Ostatecznie swoje zdolnoœci przed widzami stacji zaprezentowa³o trzech œmia³ków.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

pawell pisze:medialink.pl pisze: Telewizja TVN zorganizowa³a nietypow¹ akcjê skierowan¹ do kandydatów na parlamentarzystów. Kana³ informacyjny TVN24, w jednym ze swoich popo³udniowych serwisów wyst¹pi³ do nich z niecodziennym apelem. Stacja zaproponowa³a mo¿liwoœÌ prezentacji w g³ównym wydaniu Faktów, w zamian za stanie na g³owie przed jej kamerami.
Zainteresowanie "projektem" przeros³o oczekiwania autora pomys³u Tomasza Sianeckiego, reportera kana³u. -Po up³ywie 5 minut musieliœmy wy³¹czyÌ nasz telefon, nie zd¹¿ylibyœmy pokazaÌ wszystkich chêtnych sk³onnych podjêcia siê wyzwania- komentuje dziennikarz. Ostatecznie swoje zdolnoœci przed widzami stacji zaprezentowa³o trzech œmia³ków.
o ile mnie pamiêc nie myli(choÌ ta ulotna jest), tam autorowi nie chodzi³o o stanie na g³owie tylko na rêkach. A tylko jeden Pan kandydat na parlamentarzystê stan¹³ na g³owie bo mu chyba coœ na rêkach nie wychodzi³o

A co do tego materia³u...có¿...niestety s¹ ludzie, którzy dla kariery i s³awy potrafi¹ zrobiÌ dos³ownie wszystko !!
ZIMA
Bardzo mi siĂŞ podobaÂł ten pomysÂł
TytuÂł materiaÂłu "ZA WSZELKÂĄ CENĂ" i komentarz Sianeckiego - coÂś w stylu: "SÂądziliÂśmy, Âże nikt nie zadzwoni, lecz myliliÂśmy siĂŞ... telefon trzeba byÂło wy³¹czyĂŚ po 5 min...." itp. Genialne
Ma facet pomysÂły

"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)