Materiały w głównym wydaniu "Faktów"
Moderator: Łukasz
W dzisiejszych bylo wiele fajnych materialow i polowa jak sie nie trudno domyslec byla o wyborach. Dzis duzo bylo A*tomata nie tylko dlatego ze prowadzil dzisiejsze wydanie ale takze byl jego material (nigdy wczesniej tego nie widzialem zeby w jednym wydaniu prowadzacy robil takze material
) ale jak zwykle material Kajdanowicza fajny ale najfajniejszy dzis ponownie byl Sianeckiego :p

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

gÂłupota czy zÂła wola?
dzisiejszy komentarz w gÂłownym wydaniu FaktĂłw na temat obecnoÂści kobiet w parlamencie i polityce to jak zwykle kompletna Âżenada! RobiÂł to Mazur, stronniczo i po prostu bez rozumienia o co w tym biega, a potem jeszcze jak zwykle beznadziejnie skomentowaÂła Pochanke, Âże w polityce nie ma kobiet i mĂŞÂżczyzn, a sÂą politycy :-O
Fakty jak zwykle obsuranckie
Fakty jak zwykle obsuranckie
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Najlepsza jest Kazimiera
takie nastawienie i rozumowanie chlopka roztropka zawsze znajdzie pokask u sporej grupy widzów. Bo sk³onnoœÌ na g³ebszego namys³u trzeba dopiero wyrobiÌ. Pochanke raczej tego nie dokonaKowal pisze:A zadra jak zwykle super obiektywna:):):) a mi materia³ siê poodoba³.

Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Najlepsza jest Kazimiera
Widzimy, ¿e niektórzy owej sk³onnoœci do g³êbszego namys³u maj¹ w nadmiarze :evil2: To ja dodam do tego tupanie nogami i walenie piêœci¹ stó³ (ups, za chwile no¿yce siê odezw¹).zadra pisze:
takie nastawienie i rozumowanie chlopka roztropka zawsze znajdzie pokask u sporej grupy widzów. Bo sk³onnoœÌ na g³ebszego namys³u trzeba dopiero wyrobiÌ. Pochanke raczej tego nie dokona![]()
MateriaÂł ÂŁapy- :/ coÂś siĂŞ nie popisaÂł, a babcia- denatka z kilkoma duÂżymi kawaÂłkami na koĂącie- bardzo dobry

MAKEPOVERTYHISTORY
Ale brakÂło wczoraj w Faktach materiaÂłu nt postawienia zarzutĂłw Jakubowskiej. WiadomoÂści o tym wspomniaÂły, chociaÂż Ziemiec troche zniÂżyÂł gÂłos jak podawaÂł nazwisko byÂłego prezesa TVP- Kwiatkowskiego.
Dobrze, ze ÂśledzÂą w Faktach ta sprawĂŞ z ciociÂą-denatkÂą, ten wÂątek wyraÂźnie siĂŞ rozwija

Dobrze, ze ÂśledzÂą w Faktach ta sprawĂŞ z ciociÂą-denatkÂą, ten wÂątek wyraÂźnie siĂŞ rozwija

WidziaÂłam ten materiaÂł o kobietach w rzÂądzie 
Zadra masz racjĂŞ to OBURZAJÂĄCE
zwolniĂŚ Mazura za ten materiaÂł sama widziaÂłam jak agitowaÂł po komisjami aby kobiety gÂłosowaÂły na mĂŞrzczyzn.. To wszystko jego wina i StyÂśki... 
Litoœci... zrobi³ materia³ i to dobry doskonale to spuentowa³ to same kobiety wybiera³y... no chyba ¿e Zadra uwa¿a ¿e u nas jak w Iraku czy Afganistanie kobiety ida do wyborów na smyczy i kieruj¹ siê wyborem mê¿ów

Zadra masz racjĂŞ to OBURZAJÂĄCE

Litoœci... zrobi³ materia³ i to dobry doskonale to spuentowa³ to same kobiety wybiera³y... no chyba ¿e Zadra uwa¿a ¿e u nas jak w Iraku czy Afganistanie kobiety ida do wyborów na smyczy i kieruj¹ siê wyborem mê¿ów

Android <3
dok³adnie o to chodzi, ¿e wybory kobiet w Iranie czy Afganistanie mo¿na tak samo "doskonale" spuentowac. Tam te¿ kobiety nie chodza na smyczy, wbrew temu co myslisz i te¿ same wybieraj¹. Dlaczego? takze dlatego, ¿e pos³uguj¹ce sie stereotypami cymba³y siedz¹ w mediach :? obu p³ci!kamuii pisze:Litoœci... zrobi³ materia³ i to dobry doskonale to spuentowa³ to same kobiety wybiera³y... no chyba ¿e Zadra uwa¿a ¿e u nas jak w Iraku czy Afganistanie kobiety ida do wyborów na smyczy i kieruj¹ siê wyborem mê¿ów

i jeszcze ten komentarz Pochanke, Âże Mazur dziÂś wyjÂątkowo kobiecy!

Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Najlepsza jest Kazimiera
Dlaczego Fakty dziÂś na pierwszym miejscu nie poinformowaÂły o wypadku naszej Mistrzyni ?? ?? ?? Kampanie wyborcze zaczynajÂą przypominaĂŚ szopkĂŞ ale oczywiÂście polityka jest na pierwszym miejscu.... :?
Otylia zrobiÂła wiĂŞcej (i jeszcze niejdnokrotnie zrobi !! ) dla Polski niÂż wszyscy politycy razem wziĂŞci !!
Wstyd Fakty !! !! !!

Otylia zrobiÂła wiĂŞcej (i jeszcze niejdnokrotnie zrobi !! ) dla Polski niÂż wszyscy politycy razem wziĂŞci !!

Wstyd Fakty !! !! !!
ZIMA
moze dlatego ze musieli przygotowac Marciniakowi tekst bo ta wiadomosc chyba przyszla pare minut przed faktami bo jednak w faktach ten tekst byl troche dlugiTVN_FAN pisze:Dlaczego Fakty dziÂś na pierwszym miejscu nie poinformowaÂły o wypadku naszej Mistrzyni ?? ?? ??
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

DÂługi, nie dÂługi...Tu nie o to chodzi...Na TVN24 informacja na czerwonym pasku byÂła juÂż o 18:40 - nie wierzĂŞ, Âżeby w takim programi jak Fakty nie byÂło kogoÂś kto potrafiÂłby skleciĂŚ parĂŞ zdan dla Piotrka przez te 20 minut !! :?pawell pisze:moze dlatego ze musieli przygotowac Marciniakowi tekst bo ta wiadomosc chyba przyszla pare minut przed faktami bo jednak w faktach ten tekst byl troche dlugi
A informacja taka wcale nie musiaÂłaby byĂŚ rozbudowana nie wiadomo jak - wystarczyÂła krĂłtka wzmianka !!
ZIMA