NIECH TO WSZYSCY PRZECZYTAJÂĄ

Moderator: Łukasz
Ale surprise z tÂą dzisiejszÂą rozmowÂą :wesoly:
Black Jack pisze:Funcky, ja Ci siĂŞ chyba nigdy nie odpÂłacĂŞ za ten mecenat nad grafikiem Anity![]()
O! Lepper, to ju¿ wie jak zdobywaÌ wyborców, choÌby jednym komplementem w kierunku ulubionej pani redaktor, wie ilu fanów ma Anita i jak œlepo i niezmiennie s¹ w ni¹ zapatrzeni :evil2:Black Jack pisze: sypn¹³ b¹dŸ co b¹dŸ komplement: ''pani redaktor tego nie pamiêta, bo jest pani taka m³odziutka'' Szarmancki ten Lepper :hyhy:
A jak siê program ziœci? T³oczno dzisiaj by³o wokó³ Anity i przed i po rozmowie, Miecugow i jeszcze parê innych osób krêci³o siê wokó³ Anitykamuii pisze:Hehe Funcky zmien sobie podpis bo i tak siê nie doczekasz![]()
Ten serdeczny, promienny uœmiech nie mo¿e mi wyjœÌ z pamiêci, towarzyszy³ ca³y dzieù, czyni¹c go niezwyle udanym, owocnym i s³onecznym :wesoly:Funckyrella pisze:(...)uwieùczeniem i kropk¹ nad i by³ koniec programu, kiedy Lepper przekonywa³, ¿e gdyby porozmawiali jeszcze z dwadzieœcia minut to s³upki ogl¹dalnoœci by im wzros³y, na co Anita odpar³a, ¿eby on martwi³ siê raczej o swoje s³upki, a nie o ich To by³o powalaj¹ce, lekka z³oœliwoœÌ plus s³odka mina Anity
¯artujesz ¿e Anita zdoby³a siê na z³osliwoœÌ ? Czy¿by siê uczy³a od Styœkina co Anita odpar³a, ¿eby on martwi³ siê raczej o swoje s³upki, a nie o ich To by³o powalaj¹ce, lekka z³oœliwoœÌ plus s³odka mina Anity
udaÂło siĂŞ przofrosowac ? czyÂżby AnitÂą tak jak naszym nowym premierem ktoÂś rzÂądziÂł z tylnego fotela :evil2: ???ZaskoczyÂło mnie teÂż jedno pytanie, ktĂłre Anicie udaÂło siĂŞ przeforsowaĂŚ. Mianowicie, pytaÂła Leppera o to, dlaczego jego Âżona odmĂłwiÂła wizyty w ich studio. Nie wiedziaÂłem, Âże w tvn24 goszczÂą teÂż kandydatki na pierwsze damy
WÂłaÂśnie czekaÂłam aÂż tĂŞ jednÂą zaÂłoÂży, to teraz juÂż jestem w stu procentach przekonana, Âże Anita ostatnimi czasy straciÂła mocno na wadzeBiaÂła marynarka Anity
Spodnie zwĂŞÂżane ku doÂłowi wyglÂądaÂły jak dresy
Ohh. Lepiej nie :? Ale to chyba nieuniknione, kto z kim przestaje, takim siê staje :? Ale jeszcze jesteœmy daleko, daleko, daleko i niech tak pozostaniekamuii pisze: ¯artujesz ¿e Anita zdoby³a siê na z³osliwoœÌ ? Czy¿by siê uczy³a od Styœki![]()
?
Szuka kolejnej damy? To bardzo, bardzo mo¿liwe. Wskazywa³oby na to kilka faktów: najistotniejszy to ten, ¿e programu ni ma :dobani: straszne zamieszanie wokó³ osoby Anity wczoraj przed i po rozmowie z Lepperem :evil2: dos³ownie jakby coœ komuœ zginê³o i tego szukali :evil2: A ja i tak jestem optymistk¹ i nadal czekam na ,,Damê Pik''hehe a mo¿e mamy wyjaœnienie braku obecnosci "dany Pik" ktoœ zgubi³ /zjad³ kasety i Anitka szuka kolejnej damy do programu
Użytkownicy przeglądający to forum: beznicku, Meteor i 28 gości