Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Jeœli mia³bym pracowac u boku Pochanke to wola³bym ju¿ rowy kopac. Te fotomonta¿e nie by³y w ¿adnym stopniu robieniem sobie jaj, tym bardziej wyszydzenia i zdepresjonowania rzeczy z Anit¹ zwi¹zanych. Wrêcz przeciwnie, mia³y by form¹ mi³ej zabawy , podczas gdy na forum nie by³o o czym pisac bo Anity w telewizji nie widzieliœmy. Jeœli ktoœ myœli, ¿e robie sobie jaj z tego watku jest w b³êdzie. Prosze sobie sprawdzi, ¿e wszystki moje wypowiedzi by³y tylko i wy³¹cznie w tym w¹tku(nie licz¹c zabrania g³osu w ankietach). Pomys³ na fotomonta¿e podda³a mi Sylwinka wk³adaj¹c Anitê do Wydarzeù. Innych w¹tków praktycznie nie ogl¹dam. Jeœli te fotomonta¿e Wam siê nie e podobaj¹ to ju¿ ¿dany ode mnie nie wyjdzie. Bêdê siê natomiast bawi³ w obróbkê zdjêc rzeczywistych.
NIECH TO WSZYSCY PRZECZYTAJÂĄ
Obrazek
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Dobra dobra dobra - bawcie siĂŞ dalej :wink:

Anita siedzi (stan na godz. 8.06) na stanowisku i przygotowuje siĂŞ chyba do wywiadu :D A dziÂś rozmowa z Lepperem :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Hehe Funcky zmien sobie podpis bo i tak siĂŞ nie doczekasz :D chyba ze na fotomontaÂżach :D

A na zaczepki fanĂłw Pochanke o tandetnych fotomontarzach nie reaguje ;)
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Taa, Funcky zrobi³a b³¹d, ¿e zajrza³a tam, gdzie nie powinna :? Ale czasem trudno jest milczeÌ, kiedy czyta siê takie aroganckie i nies³uszne uwagi :twisted:

Ale surprise z tÂą dzisiejszÂą rozmowÂą :wesoly: Funcky, ja Ci siĂŞ chyba nigdy nie odpÂłacĂŞ za ten mecenat nad grafikiem Anity :D
No :!: Dzisiaj by³o super :D Jeœli chodzi o Anitê, bo Miecugow mnie trochê zawiód³ - ewidentnie nie kry³ swojej niechêci do Leppera. Có¿ Lepper jaki jest ka¿dy widzi, ale Anicie nie przeszkadza³o to wcale by traktowaÌ go jak normalnego cz³owieka :wink: A on jej siê tak odwdziêczy³ i sypn¹³ b¹dŸ co b¹dŸ komplement: ''pani redaktor tego nie pamiêta, bo jest pani taka m³odziutka'' :lol: Szarmancki ten Lepper :hyhy:
Ale jak Anita wypali³a realistycznie bardzo, z pytaniem kogo poprze Lepper w drugiej turze, trochê siê zawidó³ na Anicie, ¿e jego szanse tak szybko przekreœli³a :lol: Lepper sta³ym sposobem najpierw zgani³ stacjê za nagonkê na jego osobê, póŸniej chwali³ za zaproszenie- ca³y on :D Anita próbowa³a powa¿nie porozmawiaÌ z przewodnicz¹cym Samoobrony, pyta³a, jak w poprzednich rozmowach, o formê proponowanych podatków - chyba trochê w tym posiedzia³a, bo widaÌ, ¿e jest zorientowana :D
WyglÂądaÂła oczywiÂście piĂŞknie :cool:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
Sylwinka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sylwinka »

Dlaczego to jest tak, ¿e jeœli ktoœ lubi Anitê Wener, to musi byÌ wrogiem Justyny Pochanke??? Anita, pamiêtam w jednym z wywiadów chwali³a Justynê i kilku innych dziennikarzy. Z drugiej strony Justyna Pochanke te¿ nigdy nie powiedzia³a niczego z³ego o Anicie. Jak to kiedyœ J.Pochanke napisa³a jeszcze wszystko przed Anit¹. Ona dopieru zaczyna swoj¹ telewizyjn¹ karierê. A ja pisz¹c posty w tym w¹tku nigdy nie mia³am zamiaru niszczyÌ Anitê, jako prezenterkê. nie pamiêtacie jak po serii przeróbek kolegi napisa³am: Ah, z³¹ modê na to forum przynios³am... Nie rozbawi³y mnie te ¿arty...
To chyba jeden z moich ostatnich postĂłw w tym wÂątku. Nie ufacie mi, a szkoda.
[..] kto wie...moÂże kiedyÂś zobaczycie mnie w TVN...??? :D

I kolejna sprawa: zrobi³am Anicie kiedyœ test na wra¿liwoœÌ - I co, jak myœlicie - zda³a, czy te¿ nie??
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja na miejscu co niektĂłrych userĂłw juÂż bym siĂŞ obraziÂła i wiĂŞcej nie pisaÂła w tym wÂątku :wink:
Ale surprise z tÂą dzisiejszÂą rozmowÂą :wesoly:

Tym wiĂŞksze zaskoczenie, Âże dzisiaj wtorek - dzieĂą ktĂłry figuruje w kalendarzu Anity jako WOLNE :shock: Nie prowadziÂła teÂż popoÂłudniowych, wiĂŞc byÂła w pracy tylko po to, aby przeprowadziĂŚ rozmowĂŞ!
Black Jack pisze:Funcky, ja Ci siĂŞ chyba nigdy nie odpÂłacĂŞ za ten mecenat nad grafikiem Anity :D

AleÂż, aleÂż przecieÂż wiesz, Âże to i tamto zawsze jest do zrobienia :D :D
To ju¿ chyba przyzwyczajenie, ¿e kiedy w³¹czam rano na TVN24 za plecami serwisanta, szukam Anity :lol: Zawsze interesowa³y mnie rzeczy drugoplanowe - taka dygresja :wink: A dzisiaj zobaczy³am, jak Anita tradycyjnie siedz¹c na swoim stanowisku, przerzuca gazety, szpera w komputerze i popija sok pomaraùczowy :D :D
Kiedy okaza³o siê, ¿e goœciem bêdzie Lepper pomyœla³am - mo¿e byÌ zabawnie :D Troszkê siê przeliczy³am, ale tylko troszkê :wink: W pierwszej po³owie rozmowy dominowa³a Anita. Tak jak Miecugow by³ od pocz¹tku uprzedzony do rozmówcy, tak Anita robi³a dobr¹ minê do ... nie koniecznie z³ej gry :D To jest w niej ewenementem, ¿e ma zawsze szacunek do rozmówcy, ale nie pozwala mu wejœÌ sobie na g³owê :D Zadawa³a pytania delikatnie, ale konsekwentnie dr¹¿y³a i d¹¿y³a do uzyskania na nie odpowiedzi!
Ale - jak dla mnie - uwieùczeniem i kropk¹ nad i by³ koniec programu, kiedy Lepper przekonywa³, ¿e gdyby porozmawiali jeszcze z dwadzieœcia minut to s³upki ogl¹dalnoœci by im wzros³y, na co Anita odpar³a, ¿eby on martwi³ siê raczej o swoje s³upki, a nie o ich :lol: To by³o powalaj¹ce, lekka z³oœliwoœÌ plus s³odka mina Anity :evil2:
Black Jack pisze: sypn¹³ b¹dŸ co b¹dŸ komplement: ''pani redaktor tego nie pamiêta, bo jest pani taka m³odziutka'' Szarmancki ten Lepper :hyhy:
O! Lepper, to juÂż wie jak zdobywaĂŚ wyborcĂłw, choĂŚby jednym komplementem w kierunku ulubionej pani redaktor, wie ilu fanĂłw ma Anita i jak Âślepo i niezmiennie sÂą w niÂą zapatrzeni :evil2:
kamuii pisze:Hehe Funcky zmien sobie podpis bo i tak siĂŞ nie doczekasz :D
A jak siê program ziœci? T³oczno dzisiaj by³o wokó³ Anity i przed i po rozmowie, Miecugow i jeszcze parê innych osób krêci³o siê wokó³ Anity :D Rozbawi³o mnie, kiedy w kilka sekund po wywiadzie Anita ,,wskoczy³a'' na komputer, pomyœla³am, ¿e mo¿e wspólnie z Miecugowem sprawdza komentarze po rozmowie :evil2: :wink: Kto wie, mo¿e ta dzisiejsza obecnoœÌ Anity nie by³a tylko uwarunkowana jednym wyst¹pieniem? Mo¿e jak¹œ reklamówkê krêcili :roll: Pamiêtacie, jak kiedyœ, ju¿ grubo po Poranku, krêci³a siê w okolicach dwunastej w po³udnie, po studio? PóŸniej okaza³o siê, ¿e nagrywali w tym czasie reklamê Poranka ze Stoczni!
Optymistyczna interpretacja zdarzeĂą na koniec :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Oby by³o choÌ troszkê prawdy w Twoich przypuszczeniach. Faktycznie t³oczno by³o momentami wokó³ Anity :D Mo¿e coœjeszcze planuj¹ :?: Ale nas rozbestwili, rozochocili w kwestii najbli¿szej przysz³oœci Anity. Trzeba przyznaÌ, ¿e nasze najczarniejsze scenariusze nie sprawdzi³y siê i Anita, choÌ skromny, ale bra³a udzia³ w gor¹cej kampanii wyborczej. Oczywiœcie, ¿eby nie by³o piêknie i sielankowo, musia³o siê to odbyÌ kosztem jej autorskiego programu :twisted: który ca³y czas nie mo¿e ujrzeÌ œwiat³a dziennego :!:
Dobrze, Âże nastÂąpiÂł taki zwrot akcju i sytuacji i mamy w archiwach te 3 wywiady.
ZapomnieliÂśmy wspomnieĂŚ o jednej, jakÂże waÂżnej sprawie, moÂżna rzec z rzĂŞdu technicznych. Przed 9-tÂą czekaÂłem na zapowiedÂź rozmowy, spodziewajÂąc siĂŞ oczywiÂście Anity, a tu na naszych ekranach zagoÂściÂł w charakterze nieproszonego goÂścia (:wink:) Grzegorz :/
ZaskoczyÂło mnie teÂż jedno pytanie, ktĂłre Anicie udaÂło siĂŞ przeforsowaĂŚ. Mianowicie, pytaÂła Leppera o to, dlaczego jego Âżona odmĂłwiÂła wizyty w ich studio. Nie wiedziaÂłem, Âże w tvn24 goszczÂą teÂż kandydatki na pierwsze damy :zdziwko:
Funckyrella pisze:(...)uwieùczeniem i kropk¹ nad i by³ koniec programu, kiedy Lepper przekonywa³, ¿e gdyby porozmawiali jeszcze z dwadzieœcia minut to s³upki ogl¹dalnoœci by im wzros³y, na co Anita odpar³a, ¿eby on martwi³ siê raczej o swoje s³upki, a nie o ich To by³o powalaj¹ce, lekka z³oœliwoœÌ plus s³odka mina Anity
Ten serdeczny, promienny uœmiech nie mo¿e mi wyjœÌ z pamiêci, towarzyszy³ ca³y dzieù, czyni¹c go niezwyle udanym, owocnym i s³onecznym :wesoly:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Awatar użytkownika
Sylwinka
Początkujący
Początkujący

Niestety - dobiegÂł koĂąca mĂłj pobyt na tym forum
MĂłwiĂŞ "do widzenia".
Cyba siĂŞ tu niestety juÂż nie spotkamy..:( Nie odchodzĂŞ obraÂżona na Fanky [ktĂłra niesÂłusznie mnie ochrzaniÂła, bo tam(wiecie gdzie) krytykowali AnitĂŞ na desce i chyba w kosmosie - a wiĂŞc nie moje dzieÂła] MiÂło byÂło, ale siĂŞ skoĂączyÂło. Mam teraz niestety zbyt duÂżo innych obowiÂązkĂłw. ZresztÂą, niewiele miaÂłabym tematĂłw do dyskusji, bo raptem oglÂądam max 30 min kaÂżdego Poranka, a FaktĂłw - tak jak Black - nie oglÂądam wcale, bo sÂą takie bezbarwne nawet w wykonaniu Anity.

JeÂśli jeszcze kiedykolwiek wrĂłcĂŞ, to najwyÂżej latem. A teraz biorĂŞ siĂŞ za naukĂŞ, telewizjĂŞ. Pa Pa

I chyba Dama Pik, pozostanie damÂą pik, czyli:
Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Taaa... pozostaje nam karciane wyobraÂżenie o ''Damie pik'' :x
A o poranku w telegraficznym skrĂłcie, bo mam cholernie maÂło czasu :dobani:
BiaÂła marynarka Anity, kiedyÂś obcisÂła dziÂś byÂła jej luÂźna stop Spodnie zwĂŞÂżane ku doÂłowi wyglÂądaÂły jak dresy stop Anita wyglÂądaÂła piĂŞknie i miaÂła dobry nastrĂłj stop byÂła dobrze przygotowana stop pan operator zaliczyÂł awariĂŞ kamery i jedno wejÂście awaryjnie podpiĂŞli pod innÂą kamerĂŞ stop mĂŞczyÂłem siĂŞ niemiÂłosiernie podczas prognoz pogody stop
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

1. Poranek super ;)
SzczegĂłlnie rozmowy z prezenterem pogody :D "jakie to miasto potrzebuje pomocy ? " :D o Szczecin :D
Anita Âładnie teÂż wyglÂądaÂła :) i miaÂła fajnÂą fryzure ;)

2.
na co Anita odpar³a, ¿eby on martwi³ siê raczej o swoje s³upki, a nie o ich To by³o powalaj¹ce, lekka z³oœliwoœÌ plus s³odka mina Anity
¯artujesz ¿e Anita zdoby³a siê na z³osliwoœÌ ? Czy¿by siê uczy³a od Styœki :D ???
btw zauwaÂżyÂłam zĂŞ wiĂŞkszosĂŚ dziennikarzy reaguje z wÂściekÂłoÂściÂą i ÂświĂŞtym oburzeniem kiedy soÂś powie siĂŞ na ich stacje :D
ZaskoczyÂło mnie teÂż jedno pytanie, ktĂłre Anicie udaÂło siĂŞ przeforsowaĂŚ. Mianowicie, pytaÂła Leppera o to, dlaczego jego Âżona odmĂłwiÂła wizyty w ich studio. Nie wiedziaÂłem, Âże w tvn24 goszczÂą teÂż kandydatki na pierwsze damy
udaÂło siĂŞ przofrosowac ? czyÂżby AnitÂą tak jak naszym nowym premierem ktoÂś rzÂądziÂł z tylnego fotela :evil2: ???
hehe a moÂże mamy wyjaÂśnienie braku obecnosci "dany Pik" ktoÂś zgubiÂł /zjadÂł kasety i Anitka :D szuka kolejnej damy do programu :evil2:

3.O co chodzi z tym testem ???
Android <3
Awatar użytkownika
Sylwinka
Początkujący
Początkujący

No, có¿ napisa³am Anicie maila wcielaj¹c siê w postaÌ nieœmia³ej i niepewnej siebie dziewczynki, która nie ma kole¿anek i wyp³akuje siê w mailu do swojego autorytetu (Anity)
- Anita nawet nieodpisa³a. (ok - to szczegó³ - sorry, ale to moja dzienniarska, wœibska natura)

Podziekowania dla Anity za prezet urodzinowy w postaci jej obecnoÂści w Poranku, a zarazem brak Kubusia :D (wyjasniam, ze ja mam urodziny, o czy chyba juÂż pisaÂłam)

Ale wpadne jeszcze najwyzej kilka razu, bo dzis mnie korciÂło, widzialam wiecej Poranka
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

BiaÂła marynarka Anity
W³aœnie czeka³am a¿ tê jedn¹ za³o¿y, to teraz ju¿ jestem w stu procentach przekonana, ¿e Anita ostatnimi czasy straci³a mocno na wadze :( Z jednej strony to dobrze, bo widaÌ, ¿e dba o liniê :D z drugiej, co jeœli to z powodu rozterek mi³osnych :roll: Ale od¿ywia siê dobrze :D Z tego, co zd¹¿y³am zaobserwowaÌ, kiedy Anita spoczywa na swoim stanowisku, spo¿ywa od czasu do czasu napój pomaraùczowy - jak siê domyœlam pe³en witaminek :D
Spodnie zwĂŞÂżane ku doÂłowi wyglÂądaÂły jak dresy

Masz na myÂśli ,,narciary''? :D Fatalna moda weszÂła :dobani: :wink: Ja nigdy w Âżyciu nie kupiĂŞ sobie takich spodni :D
A jak myÂślicie, dlaczego Anita z takÂą trudnoÂściÂą przyswajaÂła datĂŞ debaty prezydenckiej? MoÂże nie ma Âżadnej tego przyczyny, ale trochĂŞ nakrĂŞciÂła, gdy o niej informowaÂła :D
Jeszcze wtr¹cê - jak to mówi Anita - ,,odrobinê prywaty'' - ,,jeœli Paùstwo pozwol¹?'' :D Ogl¹daliœmy z wspólnie z Blackiem czêœÌ Poranka i podczas reklam trochê siê rozgadaliœmy na pewne tematy, oczywiœcie zamilknêliœmy, gdy tylko pojawi³a siê Anita. Black wtedy zdoby³ siê na ¿art i ,,zapyta³'' Anitê: A Ty chcia³abyœ coœ na ten temat powiedzieÌ?'', a Anita odpar³a: ,,Zapraszam na kolejny przegl¹d prasy'' :D :evil2: Ta sytuacja - przy odrobinie wyobraŸni - œwietnie oddawa³a poziom i rangê tego programu :wink:
kamuii pisze: ¯artujesz ¿e Anita zdoby³a siê na z³osliwoœÌ ? Czy¿by siê uczy³a od Styœki :D :?: ?
Ohh. Lepiej nie :? Ale to chyba nieuniknione, kto z kim przestaje, takim siĂŞ staje :? Ale jeszcze jesteÂśmy daleko, daleko, daleko i niech tak pozostanie :D
Co do tego, Âże niÂą sterujÂą - z tylnego, czy przedniego siedzenia, chyba nie moÂżna nie mieĂŚ zÂłudzeĂą :?
hehe a moÂże mamy wyjaÂśnienie braku obecnosci "dany Pik" ktoÂś zgubiÂł /zjadÂł kasety i Anitka szuka kolejnej damy do programu
Szuka kolejnej damy? To bardzo, bardzo mo¿liwe. Wskazywa³oby na to kilka faktów: najistotniejszy to ten, ¿e programu ni ma :dobani: straszne zamieszanie wokó³ osoby Anity wczoraj przed i po rozmowie z Lepperem :evil2: dos³ownie jakby coœ komuœ zginê³o i tego szukali :evil2: A ja i tak jestem optymistk¹ i nadal czekam na ,,Damê Pik'' :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Sylwinko wiĂŞc wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :)
I nie przejmuj siĂŞ nie tylko Tobie Anita nie odpisaÂła... :?
Szkoda ... powinna trochĂŞ bardziej szanowaĂŚ fanĂłw
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

:zdziwko: Anita i Seki w rozmowie z Tuskiem - kolejne pozytywne zaskoczenie tej kampanii :super:
Rozmowa niezwykle interesujÂąca. Najbardziej podobaÂło mi siĂŞ, Âże Anita tak trzymaÂła siĂŞ pytaĂą, bÂądÂź co bÂądÂź zwiÂązanych z godnoÂściÂą czÂłowieka, czyli kara Âśmierci, homoseksualizm.
Ale :!: Najlepsze by³o jedno z ostatnich pytaù, jakie Anita zada³a :!: Mianowicie, dotyczy³o ono ewentualnej przegranej Tuska w wyborach prezydenckich i jego dalszej kariery. Kompletnie siê takieg pytania nie spodziewa³ :evil2: Mamrota³ coœ pod nosem, dopiero póŸniej zacz¹³ tradycyjnie laÌ wodê :evil2: Brawo Anita :brawo:
A samego poczÂątku nie zrozumiaÂłem :? , Tusk mĂłwiÂł, w kontekÂście konfliktu fakty - Rydzyk, Âże czegoÂś po ich twarzach nie widaĂŚ, czy wÂłaÂśnie widaĂŚ :roll: - miaÂłem wtedy problemy techniczne :dobani:
A jutro, o czym poinformowaÂła Anita, rozmowa z Kwachem. Mam mimo wszystko nadziejĂŞ, Âże Anita nie ''dostÂąpi zaszczytu'' rozmowy z nim :twisted:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Ojej, sytuacja zaczyna mnie zadziwiaÌ. Najpierw Anita w wieczorze wyborczym, póŸniej w bardzo du¿ej iloœci porannych programów z cyklu "Wybory 2005". Dla porównania Patrycji Redo, czy dajmy na to Anny Jêdrzejowskiej, £uksasza Grassa, Marty Kuligowskiej, czy Anny Kalczyùskiej nie by³o nawet przez u³amek sekundy w ¿adnym z tych programów. Wczeœniej taka sytuacja by³a nie do pomyœlenia. Zaczyna mi siêto podobaÌ. :) Zaczynaj¹ doceniaÌ Anitê, a jeszcze dziœ poprowadzi "Fakty". Mam nadziejê, ¿e choÌ wieczó wyborczy tym razem bêdzie króciótki, to choÌ w TVN24 pojawi siê w nim Anita. :)
ODPOWIEDZ