Ja powiem tak na temat tego co pokazaÂł tym razem siĂŞ nie wypowiadam bo nie widziaÂłam... tzn jeÂśli on coÂś robiÂł w czasie wieczorĂłw wyborczych ??? bo podczas wydarzen widziaÂłam

Mam duÂży szacunek do Lisa z czasĂłw TVN... teraz mniejszy, bo wedÂług mnie jedzie na tym co byÂło kiedyÂś i uwaÂża ze mu siĂŞ wszystko naleÂży.
W wydarzeniach nie pokazaÂł wedÂług mnie nic ciekawego jak i samymi wydarzeniami nie pokazuje nic ciekawego. Wydarzenia pozostawiajÂą w tyle maÂło ciekawe WiadomoÂści o Faktach juÂż nie mĂłwiÂąc.
Jest to dla mnie ogromnie zmarnowany talent bo jest to jeden z najlepszych jeÂśli nie najlepszy polski dziennikarz i szkoda Âże stara siĂŞ teraz ze wszystkiego co robi robiĂŚ 1 wielki show...
I chyba Solorz to widzi bo czemuÂż to Polszmat nie miaÂł wieczoru wyborczego ??? odpowiedz jest prosta

Po wpadce z resztÂą potwornie ÂżenujÂącej z wyjÂściem Cimoszenki muszĂŞ przyznaĂŚ ze 1 i mam nadzieje ostatni raz siĂŞ zgodziÂłam z p**** PieczyĂąskim... atak Lisa byÂł ÂżaÂłosny (zainteresowanych odsyÂłam do Press)
Z drugiej jednak strony popieram kaÂżdy atak Lisa na TVN tyle tylko ze powinien byĂŚ lepiej przygotowany bo Lisa przecieÂż stac na to... Za to co TVN zrobiÂł powinien ich gonic po sÂądach i gnoiĂŚ gdzie siĂŞ da... ale gnoiĂŚ porzÂądnie a nie dawaĂŚ klapsa rĂŞkawiczkÂą.
ReasumujÂąc szkoda tak Âświetnego dziennikarza na Polsat i uwaÂżam ze powinien jeszcze pokazaĂŚ co potrafii