Strona o ozdobach do włosów
Moderator: Łukasz
Strona o ozdobach do wÂłosĂłw
Mam pewien problem. Od kilku dni robiê dla wujka stronê http://www.ozdobydowlosow.com . Z za³o¿enia ma byÌ prosta w obs³udze i przyjazna dla niezbyt inteligentynych kobiet, które chcia³yby we w³osy wpi¹Ì sobie jakieœ pióra, czy koraliki...
Nom i zrobi³em ju¿ ca³y layout, czêœÌ podstron i mam k³opot z dzia³em "zamawiam". Z za³o¿enia mia³ tam byÌ formularz, w którym kobieta wybiera³aby sobie ozdoby, które kupuje (np. zaznacz¹c pola z odpowiednimi kodami produktów), wpisywa³a adres na który ozdoby maj¹ byÌ wys³ane, mail i klika³a "zamawiam". Wie ktoœ jak to zrobiÌ?
Nom i zrobi³em ju¿ ca³y layout, czêœÌ podstron i mam k³opot z dzia³em "zamawiam". Z za³o¿enia mia³ tam byÌ formularz, w którym kobieta wybiera³aby sobie ozdoby, które kupuje (np. zaznacz¹c pola z odpowiednimi kodami produktów), wpisywa³a adres na który ozdoby maj¹ byÌ wys³ane, mail i klika³a "zamawiam". Wie ktoœ jak to zrobiÌ?
Re: Do tych, ktĂłrz znajÂą siĂŞ na robieniu stron
Tylko czekam a¿ zjawi siê tu Zadra :evil2:£ukasz pisze:Z za³o¿enia ma byÌ prosta w obs³udze i przyjazna dla niezbyt inteligentynych kobiet, które chcia³yby we w³osy wpi¹Ì sobie jakieœ pióra, czy koraliki...
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Re: Do tych, ktĂłrz znajÂą siĂŞ na robieniu stron
No dajcie spokój, site admin £ukasz takim szowinist¹...£ukasz pisze:Z za³o¿enia ma byÌ prosta w obs³udze i przyjazna dla niezbyt inteligentynych kobiet, które chcia³yby we w³osy wpi¹Ì sobie jakieœ pióra, czy koraliki...
Panienki od dziÂś zaczynamy siĂŞ czesaĂŚ "na Âłyso", bez piĂłrek i koralikĂłw. :evil2:
ÂŁukaszu widac ze siĂŞ na dziewczynach zupeÂłnie nie znasz :evil2:
Wie¿ mi ¿e akurat te które uwa¿aj¹ ze ró¿owy kolor jest niezwykle modny
to takie ktĂłre majÂą najwiĂŞksze komlpeksy i wcale nie uwarzajÂą siĂŞ za mÂądre i Âładne
wrêcz przeciwnie patrz¹ tylko gdzie im jakiœ wa³ek wystaje i czy przy wzroscie 170 zm wa¿¹c 50 kg nie s¹ za grube 
a Âże gÂłupie sÂą
to fakt 
ZnaÂłam kiedyÂś z takÂą ktĂłra uwaÂżaÂła ze Newton wynalazÂł rower a z koleji inna ze tory robi siĂŞ z drewna
aha moja drobna rada
to drugie zdjĂŞcie wyglÂąda nie jaky miaÂła piĂłrko a jakby byÂła po trepanacji czaszki :? ja bym je zmieniÂła 
Wie¿ mi ¿e akurat te które uwa¿aj¹ ze ró¿owy kolor jest niezwykle modny

a Âże gÂłupie sÂą

ZnaÂłam kiedyÂś z takÂą ktĂłra uwaÂżaÂła ze Newton wynalazÂł rower a z koleji inna ze tory robi siĂŞ z drewna

aha moja drobna rada

Android <3