Strona o ozdobach do włosów

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Strona o ozdobach do wÂłosĂłw

Post autor: Łukasz »

Mam pewien problem. Od kilku dni robiê dla wujka stronê http://www.ozdobydowlosow.com . Z za³o¿enia ma byÌ prosta w obs³udze i przyjazna dla niezbyt inteligentynych kobiet, które chcia³yby we w³osy wpi¹Ì sobie jakieœ pióra, czy koraliki...

Nom i zrobi³em ju¿ ca³y layout, czêœÌ podstron i mam k³opot z dzia³em "zamawiam". Z za³o¿enia mia³ tam byÌ formularz, w którym kobieta wybiera³aby sobie ozdoby, które kupuje (np. zaznacz¹c pola z odpowiednimi kodami produktów), wpisywa³a adres na który ozdoby maj¹ byÌ wys³ane, mail i klika³a "zamawiam". Wie ktoœ jak to zrobiÌ?
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Generator formularzy ==> http://aurefos.net/scripts/forms.php .
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Do tych, ktĂłrz znajÂą siĂŞ na robieniu stron

Post autor: salladyn »

£ukasz pisze:Z za³o¿enia ma byÌ prosta w obs³udze i przyjazna dla niezbyt inteligentynych kobiet, które chcia³yby we w³osy wpi¹Ì sobie jakieœ pióra, czy koraliki...
Tylko czekam aÂż zjawi siĂŞ tu Zadra :evil2:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
terraX
Bywalec
Bywalec

Re: Do tych, ktĂłrz znajÂą siĂŞ na robieniu stron

Post autor: terraX »

£ukasz pisze:Z za³o¿enia ma byÌ prosta w obs³udze i przyjazna dla niezbyt inteligentynych kobiet, które chcia³yby we w³osy wpi¹Ì sobie jakieœ pióra, czy koraliki...
No dajcie spokĂłj, site admin ÂŁukasz takim szowinistÂą... :wink:
Panienki od dziÂś zaczynamy siĂŞ czesaĂŚ "na Âłyso", bez piĂłrek i koralikĂłw. :evil2:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

W domyœle to chodzi³o o g³upiutkie 13-latki i jakieœ studentki, co maj¹ zbyt wysokie mniemanie o sobie i zamiast siê uczyÌ codziennie ³az¹ na imprezy w ró¿owych ubraniach. Zadro, nie czarujmy siê, wiêkszoœÌ dziewczyn uwa¿a, ¿e jest naj³adniejsza i najm¹drzejsza na œwiecie. :D
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Nie jestem ZadrÂą, ale mogĂŞ jÂą w tym temacie chwilowo zastÂąpiĂŚ. :wink:
Przeprosiny w domyÂśle przyjĂŞte, peace :wesoly:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

ÂŁukaszu widac ze siĂŞ na dziewczynach zupeÂłnie nie znasz :evil2:
Wie¿ mi ¿e akurat te które uwa¿aj¹ ze ró¿owy kolor jest niezwykle modny :lol: to takie które maj¹ najwiêksze komlpeksy i wcale nie uwarzaj¹ siê za m¹dre i ³adne ;) wrêcz przeciwnie patrz¹ tylko gdzie im jakiœ wa³ek wystaje i czy przy wzroscie 170 zm wa¿¹c 50 kg nie s¹ za grube :D

a Âże gÂłupie sÂą :D to fakt ;)
ZnaÂłam kiedyÂś z takÂą ktĂłra uwaÂżaÂła ze Newton wynalazÂł rower a z koleji inna ze tory robi siĂŞ z drewna :D

aha moja drobna rada :D to drugie zdjĂŞcie wyglÂąda nie jaky miaÂła piĂłrko a jakby byÂła po trepanacji czaszki :? ja bym je zmieniÂła ;)
Android <3
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

I zrobiÂłeÂś ÂŁukaszu ten formularz??
O czym Wy tu gadacie :?
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Dzisiaj niespodziewanie wypadÂły mi trochĂŞ inne obowiÂązki i nie mogÂłem siĂŞ na tym skupiĂŚ, ale bardzo dziĂŞkujĂŞ za link. Jutro siĂŞ tym zajmĂŞ i na pewno bĂŞdzie duÂżo Âłatwiej, niÂż gdybym miaÂł szukaĂŚ i sam pisaĂŚ jakiÂś kod.

DziĂŞki. :D
ODPOWIEDZ