Justyna Pochanke
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
-
- Czasem tu wpada
nie mam programu
, kto pyta nie b³¹dzi 
p.s, zerkam na program w necie i nie widze ... by w niedziele byÂł na tvn, Âże w nastĂŞpnÂą to wiem ... ale czy w tÂą ?? ... debaty tez nie bedzie?, rozmĂłw teÂż ? kurcze ... cos dÂługo do nastepnej niedzieli :/

p.s, zerkam na program w necie i nie widze ... by w niedziele byÂł na tvn, Âże w nastĂŞpnÂą to wiem ... ale czy w tÂą ?? ... debaty tez nie bedzie?, rozmĂłw teÂż ? kurcze ... cos dÂługo do nastepnej niedzieli :/
Ostatnio zmieniony sobota 15 paź 2005, 01:08 przez pochanke - fan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Przecie¿ piszê wyraŸnie ¿e w nastêpn¹. Po co w t¹. Ca³y czas dudni¹ o II turze wyborów a Ty nie wiesz kiedy ona jest?pochanke - fan pisze:nie mam programu, kto pyta nie b³¹dzi
p.s, zerkam na program w necie i nie widze ... by w niedziele byÂł na tvn, Âże w nastĂŞpnÂą to wiem ... ale czy w tÂą ??
-
- Czasem tu wpada
-
- Czasem tu wpada
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Mnie siĂŞ wydaje Âże to nie byÂła krytyka capsĂłw kamrata. JeÂśli siĂŞ mylĂŞ to nakazujĂŞ kamuii wyjaÂśnienie co dokÂładniej nie pasuje jej w tych capsach?? :? :? :?terraX pisze:Bo pod kamratem ktoÂś napisaÂł krytykĂŞ, Âże capsy beznadziejne, czy coÂś takiego.Chyba o to chodzi. Ale capsy powinny byĂŚ tu dalej wrzucane.

ehhh nigdy bym nie pomyÂślaÂła Âże bĂŞdĂŞ musiaÂła to objaÂśniaĂŚ fanom StysÂławy... :?
S¹dzi³am ze fani Styœki s¹ równie bystrzy jak i ona sama :evil2: no có¿ bez z³oœliwoœci ale rozwali³y mnie powy¿sze posty i obra¿enie Kamrata ( bo chyba siê obrazi³)
Ja od siebie powiem tyle... nie chodzi³o mi wcale o capsy Kamrata (by³y bardzo ³adne) nazwa³am tak swój caps a czemu ??? no có¿ odsy³am zainteresowanych do w¹tku Anity Werer albo te¿ do waszego ulubionego watku tylko stronê wczeœniej...
JeÂśli ktoÂś jest na tyle inteligentny zeby obraÂżaĂŚ innych niech teÂż zrozumie ukrytÂą aluzjĂŞ... (trudne sÂłowo) i ironiĂŞ ( jeszcze trudniejsze sÂłowo) :evil2:
mam nadzieje ze jednak uda siĂŞ wam rozwiÂązaĂŚ tajemnice badziewnego capsa
btw... z reguÂły nie lubiĂŞ jak mi siĂŞ coÂś nakazuje ale odpowiem ze wzglĂŞdu na Kamrata bo opacznie to zrozumiaÂł i pewnie byÂło mu przykro a sama wiem jak bym siĂŞ w takiej sytuacji poczuÂła
S¹dzi³am ze fani Styœki s¹ równie bystrzy jak i ona sama :evil2: no có¿ bez z³oœliwoœci ale rozwali³y mnie powy¿sze posty i obra¿enie Kamrata ( bo chyba siê obrazi³)
:brawo: choĂŚ jeden zrozumiaÂł....!!!Mnie siĂŞ wydaje Âże to nie byÂła krytyka capsĂłw kamrata.
Ja od siebie powiem tyle... nie chodzi³o mi wcale o capsy Kamrata (by³y bardzo ³adne) nazwa³am tak swój caps a czemu ??? no có¿ odsy³am zainteresowanych do w¹tku Anity Werer albo te¿ do waszego ulubionego watku tylko stronê wczeœniej...
JeÂśli ktoÂś jest na tyle inteligentny zeby obraÂżaĂŚ innych niech teÂż zrozumie ukrytÂą aluzjĂŞ... (trudne sÂłowo) i ironiĂŞ ( jeszcze trudniejsze sÂłowo) :evil2:
mam nadzieje ze jednak uda siĂŞ wam rozwiÂązaĂŚ tajemnice badziewnego capsa

btw... z reguÂły nie lubiĂŞ jak mi siĂŞ coÂś nakazuje ale odpowiem ze wzglĂŞdu na Kamrata bo opacznie to zrozumiaÂł i pewnie byÂło mu przykro a sama wiem jak bym siĂŞ w takiej sytuacji poczuÂła

Android <3
W magazynie prĂłba odpowiedzi na pytanie: czy Polsce grozi ptasia grupa? Minister rolnictwa wydaÂł nakaz zamykania drobiu w kurnikach. Poza tym podsumowanie kolejnego dnia kampanii prezydenckiej.
GoœÌmi Justyny Pochanke bêd¹ m.in. Czes³aw Bielecki, prof. Waldemar Dziak i prof. Edward Hali¿ak.
za http://www.tvn24.pl
To juÂż niedÂługo. No i mamy znĂłw pewnie 3 dni z JustynÂą w Magazynie, pewnie potem w piÂątek debata a w niedzielĂŞ juÂż 3 WieczĂłr Wyborczy.
Oj ciĂŞÂżki tydzieĂą dla Justyny...ciĂŞÂżki. No bo po emocjach niedzielnych wyborĂłw w poniedziaÂłek pewnie w Faktach bĂŞdzie.
No a sam Magazyn...có¿...czarny ¿akiet...piêkny makija¿. Jak dla mnie dzisiaj wygl¹da³a i zachowywa³a siê bardzo "drapie¿nie" .
Dzisiaj naprawdĂŞ wyglÂądaÂła piĂŞknie - jakÂże inaczej niÂż w Faktach i nieszczĂŞsnym Wieczorze Wyborczym sprzed 8 dni
Wielkie Brawa dla Justyny za dzisiejszy Magazyn !!
jak ktoÂś ma capsy to baaaaaardzo proszĂŞ, Âżeby tutaj je rzuciÂł
GoœÌmi Justyny Pochanke bêd¹ m.in. Czes³aw Bielecki, prof. Waldemar Dziak i prof. Edward Hali¿ak.
za http://www.tvn24.pl
To juÂż niedÂługo. No i mamy znĂłw pewnie 3 dni z JustynÂą w Magazynie, pewnie potem w piÂątek debata a w niedzielĂŞ juÂż 3 WieczĂłr Wyborczy.
Oj ciĂŞÂżki tydzieĂą dla Justyny...ciĂŞÂżki. No bo po emocjach niedzielnych wyborĂłw w poniedziaÂłek pewnie w Faktach bĂŞdzie.
No a sam Magazyn...có¿...czarny ¿akiet...piêkny makija¿. Jak dla mnie dzisiaj wygl¹da³a i zachowywa³a siê bardzo "drapie¿nie" .
Dzisiaj naprawdĂŞ wyglÂądaÂła piĂŞknie - jakÂże inaczej niÂż w Faktach i nieszczĂŞsnym Wieczorze Wyborczym sprzed 8 dni

Wielkie Brawa dla Justyny za dzisiejszy Magazyn !!
jak ktoÂś ma capsy to baaaaaardzo proszĂŞ, Âżeby tutaj je rzuciÂł

ZIMA
Z niecierpliwoscia czekam na Pochanke w kolejnej debacie prezydenckiej
PĂłki co, zauwaÂżyÂłam, ze jej zdjĂŞcie jest w aktualnym TeleTygodniu w zwiÂązku z premierÂą "Olivera Twista".

"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
No i mamy po raz drugi w tym tygodniu - pewnie przed ostatni - JustynĂŞ w Magazynie. Znowu
czarny kubraczek (gdzie siĂŞ podziaÂło to piĂŞkne zÂłoto ?? ) ale jakby mniej wisiorkĂłw dziÂś ubraÂła
A co do merytoryki i rozmów w Magazynie. No wiêc jak zwykle. Rozmowy z Panem Marcinkiewiczem, z Panem Dyrektorem Szpitala w Warszawie oraz po przerwie z dwoma niepe³nosprawnymi pos³ami szybki, sprawne, Justyna potrafi³a wyci¹gn¹Ì od ka¿dego to co chcia³a

ZresztÂą przecieÂż Ona to potrafi najlepiej ??
bo jeÂżeli nie Justyna Pochanke to kto ?? ?? ??

A co do merytoryki i rozmów w Magazynie. No wiêc jak zwykle. Rozmowy z Panem Marcinkiewiczem, z Panem Dyrektorem Szpitala w Warszawie oraz po przerwie z dwoma niepe³nosprawnymi pos³ami szybki, sprawne, Justyna potrafi³a wyci¹gn¹Ì od ka¿dego to co chcia³a

ZresztÂą przecieÂż Ona to potrafi najlepiej ??

ZIMA