Kazimiera Szczuka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

tylko pamiĂŞtaj o ograniczeniu co do wagi i wielkoÂści ;)

aaa tak o paradach manifach itp.... moÂżemy zapomnieĂŚ witamy w kaczyÂźmie...
Android <3
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: kazimiera szczuka

Post autor: Aleksandra »

:: Kamil pisze:
Aleksandra pisze::(((((((((((
OT- jak moge dodaĂŚ Avatara do mojego profilu??? Cos mi siĂŞ chyba porobiÂło, bo nie jestem w stanie tego zrobiĂŚ :(((((
Pierdolony dzieĂą ogĂłlnie. Pociesza mnie jedynie fakt ponownego znalezienia siĂŞ na stronach ********** mojej recenzji. Pod AgÂą Graff. Marne pocieszenie :(((
WrzuĂŚ go na jakiÂś serwer (np. http://www.imageshack.us) a potem wpisz jego adres w edycji profilu: Obrazek
Bardzo dziĂŞkujĂŞ :) UdaÂło siĂŞ jak widaĂŚ :)
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Mocne_ogniwo »

Mam dziwne wrazenie, ze w tym temaciue zaczyna sie wyodrebniac jakies feministyczne getto. Nie mam nic przeciwko feministkom.Kazimiere Szczuke niesamowicie cenie, nie mniej jednak takie bezgraniczne i slepe uwielbienie jakie tutaj obserwuje przyprawia mnie o delikatne konwulsje... :roll:
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

kazimiera szczuka

Post autor: salladyn »

Mocne_ogniwo pisze:Kazimiere Szczuke niesamowicie cenie, nie mniej jednak takie bezgraniczne i slepe uwielbienie jakie tutaj obserwuje przyprawia mnie o delikatne konwulsje... :roll:
To jakaœ bzdura.Kiedy Kazia powiedzia³a ¿e nie jest g³upim pomys³em wprowadzenie osobnych autobusów dla kobiet i mê¿czyzn to napisa³em ¿e jest to poroniony pomys³.Popieram wiêkszoœÌ dzia³aù feministek maj¹cych na celu zrównanie praw z mê¿czyznami ale kiedy coœ jest sprzeczne z moimi przekonaniami to nawet Kazia któr¹ bardzo lubiê,nie jest w stanie tego zmieniÌ.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Moze faktycznie wyrazilem sie nie precyzyjnie. Bezgraniczne uwielbienie daje sie zauwazyc w znacznej czesci wpisĂłw, jednak nie we wszystkich. Ja rowniez popieram dzialania feministek. Chodzilo mi jedank o to ze ten temat byl kiedys jak jeszcze zcesciej tutaj bywalem miejscem rozmow faktycznie o kazi, teraz wydaje mi sie ze zrobilo sie tutaj male pod forum feministyczne...a przeciez kazia to nie tylko feministka:P :D :D :wink:
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Mocne_ogniwo pisze:Moze faktycznie wyrazilem sie nie precyzyjnie. Bezgraniczne uwielbienie daje sie zauwazyc w znacznej czesci wpisĂłw, jednak nie we wszystkich. Ja rowniez popieram dzialania feministek. Chodzilo mi jedank o to ze ten temat byl kiedys jak jeszcze zcesciej tutaj bywalem miejscem rozmow faktycznie o kazi, teraz wydaje mi sie ze zrobilo sie tutaj male pod forum feministyczne...a przeciez kazia to nie tylko feministka:P :D :D :wink:
Ja np. poznaÂłam KaziĂŞ wczesniej dziĂŞki feminizmowi. Ale znacznie bardziej ceniĂŞ jÂą za niesamowite zrozumienie dla ludzi, inteligencjĂŞ... ZresztÂą nie wiem, czy zauwaÂżyÂłeÂś. ale byÂły tu rozmowy o literaturze, kulturze, a nawet o modzie ;) Tak wiĂŞc to, co teraz mĂłwisz jest takim syndromem PiS. Nic na Ciebie nie dziaÂła, ale jak pojawi siĂŞ sÂłowo dyskryminacja, feminizm to od razu jest przesada i nie mĂłwimy o niczym innym. Ech...
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

Aleksandra pisze:POLSKA UMIERA.... [*]
KACZYZM, FASZYZM, NIENAWI¦Æ, HOMOFOBIA, SZOWINIZM I... DYKTATURA PRZEZ NAJBLI¯SZE 5 LAT...
mo¿e czasem trzeba siêgn¹Ì dna, ¿eby siê odbiÌ! :?:
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Awatar użytkownika
lilika
Początkujący
Początkujący

Post autor: lilika »

:( tylko,Âże wyglÂąda na to,Âże to dno jest ponad nami :cry:
"...powiedz mi o co ci w ogole chodzi..."
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Aleksandra pisze:
Ja np. poznaÂłam KaziĂŞ wczesniej dziĂŞki feminizmowi. Ale znacznie bardziej ceniĂŞ jÂą za niesamowite zrozumienie dla ludzi, inteligencjĂŞ... ZresztÂą nie wiem, czy zauwaÂżyÂłeÂś. ale byÂły tu rozmowy o literaturze, kulturze, a nawet o modzie ;) Tak wiĂŞc to, co teraz mĂłwisz jest takim syndromem PiS. Nic na Ciebie nie dziaÂła, ale jak pojawi siĂŞ sÂłowo dyskryminacja, feminizm to od razu jest przesada i nie mĂłwimy o niczym innym. Ech...
heheh, Mysle ze syndrom pis-u jest mi zdecydowanie daleki.Zwrocilem tylko uwage na to iz troche sie na tym forum pozmienialo od czasu kiedy bylem tutaj aktywnym "dzialaczem".Wszystko to o czym piszesz zauwazylem i doceniam. Mowienie o dyskryminacji i feminizmie nigdy nie bylo poczytywane przeze mnie za przesade, chodzi tylko o sposob i forme w jakiej sie o tym mowi... :wink: :wink: :) :)
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

lilika pisze::( tylko,Âże wyglÂąda na to,Âże to dno jest ponad nami :cry:
JakoÂś sobie damy radĂŞ... :(
Trzymcie siĂŞ siostry! Trzeba siĂŞ zsiostrzyĂŚ! :)
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Mocne_ogniwo pisze:
Aleksandra pisze:
chodzi tylko o sposob i forme w jakiej sie o tym mowi... :wink: :wink: :) :)
forma Kazi jest zawse œwietna..to ewenement na rynku tv osoby, która wyró¿nia siê b³yskotliwoœci¹ przy wysokim poziomie inteligencji. Oosba, któa jednoczeœnie pracuj¹c na wizji, aktywnie wspiera alternatywne ruchy spo³eczne i partyjne w Polsce.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Zle mnie zrozumiales. Ja nie neguje zachowania kazi. Mowie jedynie o tym, ze forma w jakiej sie dyskutuje w tym temacie, rozni sie delikatnie od dawnej formy:p, tylko tyle mialem na mysli, oczywiscie kazdy dorobil do tego cala ideologie :D :D
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

A ciekawe na kogo w II turze wyborow prezydenckich zaglosowala Kazimiera :> :?: Wiem ze w I zaglosowala na Borowskiego bo jej partia go popierala no i odpadl i on poparl o ile dobrze pamietam Tuska cziekawe czy tak samo zrobila Kazia :?: :)
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

pawell pisze:A ciekawe na kogo w II turze wyborow prezydenckich zaglosowala Kazimiera :> :?: Wiem ze w I zaglosowala na Borowskiego bo jej partia go popierala no i odpadl i on poparl o ile dobrze pamietam Tuska cziekawe czy tak samo zrobila Kazia :?: :)
Mimo,z e na listach dyskusyjnych pojawia³y siê g³osy o tym, aby wcale nie pójœÌ na wybory, wiele feministek apelowa³o na wybranie 'alternatywy' (hahaha :( )Myslê, ¿e na 95 % g³osowa³a na Tuska.
Ona nie jest samobĂłjczyniÂą ;)
Awatar użytkownika
lilika
Początkujący
Początkujący

Post autor: lilika »

Ja teÂż kierowaÂłam siĂŞ hasÂłem "mniejsze zÂło"-na nic siĂŞ to zdaÂło.
Witajcie w Kaczypospolitej; czekajmy na ptasiÂą grypĂŞ(to nie mĂłj tekst-w razie roszczeĂą :D ), ( i to wcale nie jest Âśmieszne :!: )
"...powiedz mi o co ci w ogole chodzi..."
ODPOWIEDZ