aaa tak o paradach manifach itp.... moÂżemy zapomnieĂŚ witamy w kaczyÂźmie...
Moderator: Łukasz
Bardzo dziĂŞkujĂŞ:: Kamil pisze:WrzuĂŚ go na jakiÂś serwer (np. http://www.imageshack.us) a potem wpisz jego adres w edycji profilu:Aleksandra pisze:((((((((((
OT- jak moge dodaĂŚ Avatara do mojego profilu??? Cos mi siĂŞ chyba porobiÂło, bo nie jestem w stanie tego zrobiĂŚ((((
Pierdolony dzieĂą ogĂłlnie. Pociesza mnie jedynie fakt ponownego znalezienia siĂŞ na stronach ********** mojej recenzji. Pod AgÂą Graff. Marne pocieszenie((
To jakaœ bzdura.Kiedy Kazia powiedzia³a ¿e nie jest g³upim pomys³em wprowadzenie osobnych autobusów dla kobiet i mê¿czyzn to napisa³em ¿e jest to poroniony pomys³.Popieram wiêkszoœÌ dzia³aù feministek maj¹cych na celu zrównanie praw z mê¿czyznami ale kiedy coœ jest sprzeczne z moimi przekonaniami to nawet Kazia któr¹ bardzo lubiê,nie jest w stanie tego zmieniÌ.Mocne_ogniwo pisze:Kazimiere Szczuke niesamowicie cenie, nie mniej jednak takie bezgraniczne i slepe uwielbienie jakie tutaj obserwuje przyprawia mnie o delikatne konwulsje...
Ja np. poznaÂłam KaziĂŞ wczesniej dziĂŞki feminizmowi. Ale znacznie bardziej ceniĂŞ jÂą za niesamowite zrozumienie dla ludzi, inteligencjĂŞ... ZresztÂą nie wiem, czy zauwaÂżyÂłeÂś. ale byÂły tu rozmowy o literaturze, kulturze, a nawet o modzieMocne_ogniwo pisze:Moze faktycznie wyrazilem sie nie precyzyjnie. Bezgraniczne uwielbienie daje sie zauwazyc w znacznej czesci wpisĂłw, jednak nie we wszystkich. Ja rowniez popieram dzialania feministek. Chodzilo mi jedank o to ze ten temat byl kiedys jak jeszcze zcesciej tutaj bywalem miejscem rozmow faktycznie o kazi, teraz wydaje mi sie ze zrobilo sie tutaj male pod forum feministyczne...a przeciez kazia to nie tylko feministka:P![]()
![]()
heheh, Mysle ze syndrom pis-u jest mi zdecydowanie daleki.Zwrocilem tylko uwage na to iz troche sie na tym forum pozmienialo od czasu kiedy bylem tutaj aktywnym "dzialaczem".Wszystko to o czym piszesz zauwazylem i doceniam. Mowienie o dyskryminacji i feminizmie nigdy nie bylo poczytywane przeze mnie za przesade, chodzi tylko o sposob i forme w jakiej sie o tym mowi...Aleksandra pisze:
Ja np. poznaÂłam KaziĂŞ wczesniej dziĂŞki feminizmowi. Ale znacznie bardziej ceniĂŞ jÂą za niesamowite zrozumienie dla ludzi, inteligencjĂŞ... ZresztÂą nie wiem, czy zauwaÂżyÂłeÂś. ale byÂły tu rozmowy o literaturze, kulturze, a nawet o modzieTak wiĂŞc to, co teraz mĂłwisz jest takim syndromem PiS. Nic na Ciebie nie dziaÂła, ale jak pojawi siĂŞ sÂłowo dyskryminacja, feminizm to od razu jest przesada i nie mĂłwimy o niczym innym. Ech...
forma Kazi jest zawse œwietna..to ewenement na rynku tv osoby, która wyró¿nia siê b³yskotliwoœci¹ przy wysokim poziomie inteligencji. Oosba, któa jednoczeœnie pracuj¹c na wizji, aktywnie wspiera alternatywne ruchy spo³eczne i partyjne w Polsce.Mocne_ogniwo pisze:Aleksandra pisze:
Ja np. poznaÂłam KaziĂŞ wczesniej dziĂŞki feminizmowi. Ale znacznie bardziej ceniĂŞ jÂą za niesamowite zrozumienie dla ludzi, inteligencjĂŞ... ZresztÂą nie wiem, czy zauwaÂżyÂłeÂś. ale byÂły tu rozmowy o literaturze, kulturze, a nawet o modzieTak wiĂŞc to, co teraz mĂłwisz jest takim syndromem PiS. Nic na Ciebie nie dziaÂła, ale jak pojawi siĂŞ sÂłowo dyskryminacja, feminizm to od razu jest przesada i nie mĂłwimy o niczym innym. Ech...
chodzi tylko o sposob i forme w jakiej sie o tym mowi...![]()
![]()
![]()
Mimo,z e na listach dyskusyjnych pojawia³y siê g³osy o tym, aby wcale nie pójœÌ na wybory, wiele feministek apelowa³o na wybranie 'alternatywy' (hahahapawell pisze:A ciekawe na kogo w II turze wyborow prezydenckich zaglosowala Kazimiera :>Wiem ze w I zaglosowala na Borowskiego bo jej partia go popierala no i odpadl i on poparl o ile dobrze pamietam Tuska cziekawe czy tak samo zrobila Kazia
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], lavazza86, TommyC i 7 gości