ps. osobiÂście wolĂŞ GW

Moderator: Łukasz
polska publiczna przez p£ukasz pisze:Taka marna telewizja...
press.pl pisze:Pawe³ Gadomski, dziennikarz TVN 24 i "Faktów" TVN-u, od listopada do³¹czy do zespo³u "Wiadomoœci" TVP 1.
- "Fakty" to kuÂźnia, w ktĂłrej ludzie szlifujÂą dziennikarski kunszt. ZÂłoÂżyÂłem wypowiedzenie z przyczyn osobistych. W pewnym momencie czÂłowiek dochodzi do wniosku, Âże trzeba coÂś zmieniĂŚ i podejmuje tĂŞ trudnÂą, mĂŞskÂą decyzjĂŞ o odejÂściu - mĂłwi Gadomski. Dodaje, Âże 31 paÂździernika koĂączy mu siĂŞ okres wypowiedzenia w TVN-ie i nie ma zakazu konkurencji. W TVN-ie pracowaÂł od 1999 roku. WczeÂśniej byÂł w warszawskim Radiu Kolor.
Gadomski jest kolejnym dziennikarzem, który zasili zespó³ "Wiadomoœci". Ostatnio do³¹czyli tam: Miko³aj Kunica (TVN), Jacek Cholewiùski (Program III Polskiego Radia - pracuje w obu firmach), Jacek Karnowski (Sekcja Polska BBC w Londynie) i Tomasz Lipko (freelancer).
No wlasnie widzialem znaczy sie slyszalem i to tylko ja na koncu powiedzial "Pawel Gadomski Wiadomosci". Moze jutro go zobacze jak nie zapomne.terraX pisze:PaweÂł Gadomski miaÂł dziÂś swĂłj pierwszy materiaÂł w WiadomoÂściach.
Nie za pomoca TVN-u tylko kosztem TVN-u jednak mam nadzieje ze ci najlepsi zostana na zawsze w TVN.terraX pisze:Mo¿e nareszcie stworz¹ tam jakiœ przyzwoity zespó³ reporterów (z pomoc¹ tvnu :evil2: )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości