[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
"Taniec z gwiazdami" znalazÂł siĂŞ w TOP20 "OnetSzukaj". a ostatni odcinek nie oglÂądaÂło ponad 4,8 mln, tylko prawie 4,9 mln (bez 3 tysiĂŞcy). 
A Skrzynecka teÂż jusÂż siĂŞ trochĂŞ wyrobiÂła.
Ale szczerze mĂłwiÂąc nie specjalnie widzĂŞ jÂą w III edycji. :? MoÂże Martyna Wojciechowska. Ona ma doswiadczenie w robieniu show (Big Brother, no i ew. Dzieciaki z klasÂą). SÂądzĂŞ, Âże nadaÂłaby siĂŞ idealnie.
No i szkoda, Âże odleciaÂł GÂąsowski. MyÂślaÂłem, Âż Rylik odleci, a jak nie ona to WesoÂłowski.

A Skrzynecka teÂż jusÂż siĂŞ trochĂŞ wyrobiÂła.

No i szkoda, Âże odleciaÂł GÂąsowski. MyÂślaÂłem, Âż Rylik odleci, a jak nie ona to WesoÂłowski.
I znowu ta Twoja dos³ownoœÌ. A ja - i nie tylko ja - potrafi³em te 'role' dostrzec, ka¿dy je tam po trochu gra. Skoro wiêc mówisz ju¿, ¿e oni s¹ tam tacy dos³owni, i "s¹ sob¹", to czy oznacza to, ¿e wszystkie wystêpuj¹ce w programie pary siê kochaj¹ i ³¹czy ich gor¹ca namiêtnoœÌ? Szczerze w¹tpiê.zadra pisze:to Ty nie widzisz róznicy miêdzy rol w filmie czy serialu a udzia³em w programie telewizyjnym. W pierwszym sie gra, w drugim siê jest soba - to taka subtelna róznica.

MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
-
- Początkujący
Z wielu rzeczy oststnio zrezygnowali i zastapili je czyms innym. I dla mnie te zmiany sa na + podobaja mi sie.
A Martyna wtedy moze nie miec czasu,bo moze bedzie nagrywac odcinki do III edycji "Misja Martyna" o ile bedzie ta III edycja. 

To juz chyba 3 raz. Pierwszy raz w 1 edycji , drugi po wyemitowaniu odcinka z 6 listopada no i trzeci dzis.Marcin pisze:"Taniec z gwiazdami" znalazÂł siĂŞ w TOP20 "OnetSzukaj".

A moze Claudia Carlos? ona tez byla typowana do poprowadzenia "Tanca z gwiazdami".Marcin pisze:A Skrzynecka teÂż jusÂż siĂŞ trochĂŞ wyrobiÂła.Ale szczerze mĂłwiÂąc nie specjalnie widzĂŞ jÂą w III edycji. :? MoÂże Martyna Wojciechowska. Ona ma doswiadczenie w robieniu show (Big Brother, no i ew. Dzieciaki z klasÂą). SÂądzĂŞ, Âże nadaÂłaby siĂŞ idealnie.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

a ktoœ tam jest zakochany i okazuje namiêtnoœÌMaciek pisze:I znowu ta Twoja dos³ownoœÌ. A ja - i nie tylko ja - potrafi³em te 'role' dostrzec, ka¿dy je tam po trochu gra. Skoro wiêc mówisz ju¿, ¿e oni s¹ tam tacy dos³owni, i "s¹ sob¹", to czy oznacza to, ¿e wszystkie wystêpuj¹ce w programie pary siê kochaj¹ i ³¹czy ich gor¹ca namiêtnoœÌ? Szczerze w¹tpiê.zadra pisze:to Ty nie widzisz róznicy miêdzy rol w filmie czy serialu a udzia³em w programie telewizyjnym. W pierwszym sie gra, w drugim siê jest soba - to taka subtelna róznica.

Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Najlepsza jest Kazimiera
Do tej pory nie bardzo interesowaÂłem siĂŞ "TaĂącem z Gwiazdami" ale wczoraj caÂłkiem przypadkiem trafiÂłem na program i zastanawiam siĂŞ kto to gÂłosowaÂł tak, ze odpadÂła Agnieszka...Co gÂłosujÂący widzÂą w WesoÂłowskim, ze jeszcze do tej pory jest w programie :? PrzecieÂż z tej trĂłjki jaka zostaÂła to dwie pozostaÂłe pary o lata Âświetlne wyprzedzajÂą KubĂŞ WesoÂłowskiego i jego partnerkĂŞ.
ZIMA
Cos mi tu nie pasuje. :| Jak to jest z przyznawaniem punktow za sms-y widzow
Tak samo jak z przyznawaniem za punkty od jury
Bo jak tak to powinien odpasc Wesolowski, poniewaz mial o ponad 10 puntkow mniej niz 3 para. Wiec jakby nawet dostal najwiecej sms-ow od widzow i za to 4 punkty to i tak nie wyprzedil by 3 pary! Cos tu chyba TVN kreci. :?

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Oj, niezbyt uwaÂżnie oglÂądasz ten program... Jakie 10 pkt ?? Po zsumowaniu punktacji za obydwa taĂące tak ukÂładaÂła siĂŞ tablica wynikĂłw:pawell pisze:Cos mi tu nie pasuje. :| Jak to jest z przyznawaniem punktow za sms-y widzowTak samo jak z przyznawaniem za punkty od jury
Bo jak tak to powinien odpasc Wesolowski, poniewaz mial o ponad 10 puntkow mniej niz 3 para. Wiec jakby nawet dostal najwiecej sms-ow od widzow i za to 4 punkty to i tak nie wyprzedil by 3 pary! Cos tu chyba TVN kreci. :?
Kasia i Marcin - 4 pkt
MaÂłgosia i RafaÂł - 3 pkt
Agnieszka i Marcin - 2 pkt
Kuba i Edyta - 1 pkt
No i po gÂłosowaniu widzĂłw Agnieszka i KUba mieli remis - po 3 pkt, a Âże w sytuacji remisu odpada para, ktĂłra otrzymaÂła mniej gÂłosĂłw od widzĂłw, odpadli Agnieszka Rylik i Marcin Olszewski...