[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

sumeryjczyk
Początkujący
Początkujący

Post autor: sumeryjczyk »

Moim zdaniem to kolejny bzurny program TVN :evil:
Niezrzeszony
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

sumeryjczyk pisze:Moim zdaniem to kolejny bzurny program TVN :evil:
Twoim zdaniem bzurny moim nie. :P Poza tym jest najpopularniejszym programem w TVN. :D Ostatni odcinek ogladalo ponad 4,8 mln widzow.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

"Taniec z gwiazdami" znalazÂł siĂŞ w TOP20 "OnetSzukaj". a ostatni odcinek nie oglÂądaÂło ponad 4,8 mln, tylko prawie 4,9 mln (bez 3 tysiĂŞcy). :D

A Skrzynecka teÂż jusÂż siĂŞ trochĂŞ wyrobiÂła. :D Ale szczerze mĂłwiÂąc nie specjalnie widzĂŞ jÂą w III edycji. :? MoÂże Martyna Wojciechowska. Ona ma doswiadczenie w robieniu show (Big Brother, no i ew. Dzieciaki z klasÂą). SÂądzĂŞ, Âże nadaÂłaby siĂŞ idealnie.

No i szkoda, Âże odleciaÂł GÂąsowski. MyÂślaÂłem, Âż Rylik odleci, a jak nie ona to WesoÂłowski.
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

zadra pisze:to Ty nie widzisz rĂłznicy miĂŞdzy rol w filmie czy serialu a udziaÂłem w programie telewizyjnym. W pierwszym sie gra, w drugim siĂŞ jest soba - to taka subtelna rĂłznica.
I znowu ta Twoja dos³ownoœÌ. A ja - i nie tylko ja - potrafi³em te 'role' dostrzec, ka¿dy je tam po trochu gra. Skoro wiêc mówisz ju¿, ¿e oni s¹ tam tacy dos³owni, i "s¹ sob¹", to czy oznacza to, ¿e wszystkie wystêpuj¹ce w programie pary siê kochaj¹ i ³¹czy ich gor¹ca namiêtnoœÌ? Szczerze w¹tpiê. :neutral:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
galantos
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: galantos »

a zauwazyliscie, ze lektor (kiedy pary wychodza zza kulis, aby zatanczyc) nie mowi juz "zapraszamy na parkiet"? ;) dla mnie to dobrze, bo bylo to denerwujace wg mne :roll: i jestem ciekaw dlaczego z tego zrezygnowali.
sumeryjczyk
Początkujący
Początkujący

Post autor: sumeryjczyk »

Oczywiscie to tylko moje zdanie dla mnie jest zbyt plytki pozbawiony glebszej tresci a to ze oglada go tak duzo ludzi o niczym nie swiadczy wiekszosc nie zawsze ma racje
Niezrzeszony
pawell

Z wielu rzeczy oststnio zrezygnowali i zastapili je czyms innym. I dla mnie te zmiany sa na + podobaja mi sie. :D
Marcin pisze:"Taniec z gwiazdami" znalazÂł siĂŞ w TOP20 "OnetSzukaj".
To juz chyba 3 raz. Pierwszy raz w 1 edycji , drugi po wyemitowaniu odcinka z 6 listopada no i trzeci dzis. :D
Marcin pisze:A Skrzynecka teÂż jusÂż siĂŞ trochĂŞ wyrobiÂła. :D Ale szczerze mĂłwiÂąc nie specjalnie widzĂŞ jÂą w III edycji. :? MoÂże Martyna Wojciechowska. Ona ma doswiadczenie w robieniu show (Big Brother, no i ew. Dzieciaki z klasÂą). SÂądzĂŞ, Âże nadaÂłaby siĂŞ idealnie.
A moze Claudia Carlos? ona tez byla typowana do poprowadzenia "Tanca z gwiazdami". :wink: A Martyna wtedy moze nie miec czasu,bo moze bedzie nagrywac odcinki do III edycji "Misja Martyna" o ile bedzie ta III edycja. :D
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

Maciek pisze:
zadra pisze:to Ty nie widzisz rĂłznicy miĂŞdzy rol w filmie czy serialu a udziaÂłem w programie telewizyjnym. W pierwszym sie gra, w drugim siĂŞ jest soba - to taka subtelna rĂłznica.
I znowu ta Twoja dos³ownoœÌ. A ja - i nie tylko ja - potrafi³em te 'role' dostrzec, ka¿dy je tam po trochu gra. Skoro wiêc mówisz ju¿, ¿e oni s¹ tam tacy dos³owni, i "s¹ sob¹", to czy oznacza to, ¿e wszystkie wystêpuj¹ce w programie pary siê kochaj¹ i ³¹czy ich gor¹ca namiêtnoœÌ? Szczerze w¹tpiê. :neutral:
a ktoœ tam jest zakochany i okazuje namiêtnoœÌ :shock: no prosze, a mi sie zdwa³o, ¿e po prostu taùcz¹ 8)
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Sam sobie zaprzeczasz. Wybacz, Âże to stwierdzĂŞ, ale chyba jesteÂś ograniczony.
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
zadra
Bywalec
Bywalec

Maciek pisze:Sam sobie zaprzeczasz. Wybacz, Âże to stwierdzĂŞ, ale chyba jesteÂś ograniczony.
jesli Twoje argumenty to chamstwo to wybacz, ale koĂączĂŞ rozmowy.
ciekawe gdzie sÂą moderatorzy, Âże nie interweniuja 8)
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
zadra
Bywalec
Bywalec

Kelly pisze:Program jest super .Nie rozumiem tylko co tam jeszcze robi Kuba WesoÂłowski. :mlotek:
a kto odpadÂł tym razem? jakim cudem nnie KUba?????? :shock:
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

zadra pisze:a kto odpadÂł tym razem? jakim cudem nnie KUba?????? :shock:
OdpadÂła Agnieszka Rylik, mimo, Âże taĂączyÂła o niebo lepiej od WesoÂłowskiego... Wczoraj padÂła teÂż pierwsza 40 - jurorzy ocenili tam rumbĂŞ Kasi Cichopek i Marcina Hekiela.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Do tej pory nie bardzo interesowaÂłem siĂŞ "TaĂącem z Gwiazdami" ale wczoraj caÂłkiem przypadkiem trafiÂłem na program i zastanawiam siĂŞ kto to gÂłosowaÂł tak, ze odpadÂła Agnieszka...Co gÂłosujÂący widzÂą w WesoÂłowskim, ze jeszcze do tej pory jest w programie :? PrzecieÂż z tej trĂłjki jaka zostaÂła to dwie pozostaÂłe pary o lata Âświetlne wyprzedzajÂą KubĂŞ WesoÂłowskiego i jego partnerkĂŞ.
ZIMA
pawell

Cos mi tu nie pasuje. :| Jak to jest z przyznawaniem punktow za sms-y widzow :?: Tak samo jak z przyznawaniem za punkty od jury :?: Bo jak tak to powinien odpasc Wesolowski, poniewaz mial o ponad 10 puntkow mniej niz 3 para. Wiec jakby nawet dostal najwiecej sms-ow od widzow i za to 4 punkty to i tak nie wyprzedil by 3 pary! Cos tu chyba TVN kreci. :?
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

pawell pisze:Cos mi tu nie pasuje. :| Jak to jest z przyznawaniem punktow za sms-y widzow :?: Tak samo jak z przyznawaniem za punkty od jury :?: Bo jak tak to powinien odpasc Wesolowski, poniewaz mial o ponad 10 puntkow mniej niz 3 para. Wiec jakby nawet dostal najwiecej sms-ow od widzow i za to 4 punkty to i tak nie wyprzedil by 3 pary! Cos tu chyba TVN kreci. :?
Oj, niezbyt uwaÂżnie oglÂądasz ten program... Jakie 10 pkt ?? Po zsumowaniu punktacji za obydwa taĂące tak ukÂładaÂła siĂŞ tablica wynikĂłw:
Kasia i Marcin - 4 pkt
MaÂłgosia i RafaÂł - 3 pkt
Agnieszka i Marcin - 2 pkt
Kuba i Edyta - 1 pkt

No i po gÂłosowaniu widzĂłw Agnieszka i KUba mieli remis - po 3 pkt, a Âże w sytuacji remisu odpada para, ktĂłra otrzymaÂła mniej gÂłosĂłw od widzĂłw, odpadli Agnieszka Rylik i Marcin Olszewski...
ODPOWIEDZ