Funckyrella pisze:Nie wierzĂŞ Black, Âże przeszedÂłeÂś przez wszystkie serwisy

Mnie siĂŞ to nigdy jeszcze nie udaÂło
UdaÂło siĂŞ, udaÂło

Kiedy masz motywacjĂŞ jest to Âłatwiejsze w realizacji, a ja motywacjĂŞ posiadam :tak: :] I jak to zwykÂło siĂŞ mĂłwiĂŚ w takich sytuacjach

Potrzebna jest siÂła konsekwencji i uporu
No có¿, kiedy serwisy mia³a Jêdrzejowska, patrzy³em wy³¹cznie na to, co dzieje siê za jej plecami, po 2,3 serwisie w³¹czy³em ''mute'' i sz³o jak po maœle :ewil2:
Serwisy z AniÂą KalczyĂąskÂą oglÂądaÂłem z przyjemnoÂściÂą (zwÂłaszcza rozmowĂŞ z J.M. Nowakowskim :ewil2: ), a najbardziej interesowaÂł mnie zjazd kamer w trakcie skrĂłtĂłw, kiedy to miaÂłem niemal panoramiczny widok na stanowisko Anity i na niÂą - w rzeczy samej :p
Funckyrella pisze:Ja nie zromumiem nigdy, po co, Âżeby przygotowaĂŚ taki krĂłtki program, siedzieĂŚ w pracy od rana?
Pewnie, ze tego nie rozumiemy, bo zarówno ja, jak i z pewnoœci¹ Ty, bylibyœmy w stanie taki program przygotowaÌ w 15 minut + wizyta w garderobie i u stylisty, to jakieœ 20 minut, co ³¹cznie daje 35 minut na przygotowanie programu
KrĂłcej to juÂż chyba nie daÂłoby siĂŞ tych faktĂłw przedstawiĂŚ :?
Niestety, to zawsze mnie najbardziej wkurzaÂło :/
Marynarkê te¿ Anita mog³a jak¹œ lepsz¹, czyt. ³adniejsz¹ wynieœÌ z szafy.
MyÂślĂŞ, Âże marynarka nie byÂła zÂła, moÂże ta koszula po niÂą nie najlepiej pasowaÂła
Na poczÂątku faktĂłw takie, smutne wieÂści: tu utopienie, tam morderstwo
Ale póŸniej ju¿ sportowo - Formu³a 1, i w koùcu œwi¹tecznie
Hmmm... ciekawe, czy, a jeÂśli tak, to kiedy polecÂą jakieÂś Âżyczenia w tvn24. W tamtym roku Anita miaÂła spory udziaÂł w tych Âżyczeniach ÂświÂąteczno - noworocznych. Ciekawe, czy moÂżemy marzyĂŚ o podobnym, w tym roku
MiaÂłem nadziejĂŞ, ze dzisiaj moÂże jakiÂś splot upolujĂŞ, a tu nic :/
Michaek pisze: Nie wiem Black jak ty choinkĂŞ zamierzasz ubraĂŚ z tÂą rÂączkÂą, a chyba coÂś takiego Funky obiecaÂłeÂś kilka dni temu
Widzisz, nawet nie zareagowaÂłem na Twoje pytanie, jakbym chciaÂł siĂŞ wykrĂŞciĂŚ nawet od tego :?

A to nie prawda

Bo choinkê ubiorê, choÌbym mia³ zwichn¹Ì drug¹ rêkê :/
W tym roku nasza choinka (Âżywa

) bĂŞdzie niewysoka, przystrojona okolicznoÂściowymi bombkami

Na ka¿d¹ bêdzie naklejona poszczególna postaÌ z tvn24 :evil2: Anita bêdzie anio³kiem :p Ju¿ zaj¹³em siê realizacj¹ projektu
Tylko kto bĂŞdzie ''czubkiem''
DziĂŞki za capsy

Tak uroczej miny, to jeszcze u Anity chyba nigdy nie widziaÂłem :p