piszÂąc teraz juz wiadomo Âże nie bĂŞdĂŞ pierwszy na 100-tnej stronie ... ale gdyby nie czystka na forum ono byÂło moje i bedzie :mrgreen: , pamiĂŞtaÂł o tym bĂŞdĂŞ tylko ja
znalaz³em takie zdjêcia, ¿e musze wam je daÌ dziœ ... có¿ wiec gratuluje temu kto napisze po mnie , chyba ze pomylilem siê w liczeniu ...
... nie lubiĂŞ zdjĂŞĂŚ w takim stylu, z ukrycia ... dajĂŞ narazie 2, ocencie czy chcecie wiĂŞcej, czy wypada itd,itp ... to zamieszczĂŞ :
pochanke-fanie ZDJĂCIA NIESAMOWITE !! JesteÂś wielki, wielki, wielki !! NajwiĂŞkszy fan dziennikarki na tym forum - nikt nie ma do Ciebie startu GratulujĂŞ !!!
Co do zdjêÌ...có¿...ja bym chcia³ inne zobaczyÌ. To tyle. A miejsce na 100 stronie w 100% Tobie siê nale¿y !!
No pewnie Âże siĂŞ nie liczy
Obwieszczam, Âże Pochanke fan zasÂłuÂżyÂł Âżeby byĂŚ pierwszy na tej stronie
ChciaÂł siĂŞ podzieliĂŚ z nami zdjĂŞciami i pozbawiÂł siĂŞ przyjemnoÂści bycia 1.
Co do zdjĂŞĂŚ, to moÂże lepiej na maila wysyÂłaĂŚ zainteresowanym?
jaki tam kolor widaĂŚ na tych zdjĂŞciach? ...taki twarzowy, ale nie plaÂżowy :?
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"
terraX pisze:Obwieszczam, Âże Pochanke fan zasÂłuÂżyÂł Âżeby byĂŚ pierwszy na tej stronie
ChciaÂł siĂŞ podzieliĂŚ z nami zdjĂŞciami i pozbawiÂł siĂŞ przyjemnoÂści bycia 1.
Tak Masz racjĂŞ terraX :brawo: dla pochanke - fan'a najwiĂŞkszego fana Justyny Pochanke.