Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Press to pismo branÂżowe, dla kogoÂś kto interesuje siĂŞ dziennikarstwem, na pewno rzecz niezbĂŞdna. O to zapewne Piotrkowi chodziÂło. Ale jego post zostaÂł usuniĂŞty bo nic nie wnosiÂł do tematu, a znowu byÂł zaczepny w stosunku do piszÂących, bo posypaÂły siĂŞ odpowiedzi. Jak zwykle. Rozmawiajmy o Justynie a nie o cenie Pressa i o tym czy jest siĂŞ prawdziwym fanem StyÂśki jeÂśli siĂŞ tego Pressa nie posiada. Wywiad niech juÂż zostanie. Lepszy dlugi wywiad niÂż tysiÂąc capsĂłw pod rzÂąd, potem siĂŞ strona dÂługo Âładuje. Tyle od moderatorki. :lol:
--------------------------

Justyna naduÂżywa przymiotnika "polityczny". DziÂś co prawda tylko 2 razy, ale wczoraj zdecydowanie za czĂŞsto byÂło sÂłychaĂŚ: polityczny pat, polityczny znak zapytania, polityczny misz-masz, etc. Wczoraj byÂło gorÂąco, wiĂŞc do wybaczenia :wink:
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
Monster

Post autor: Monster »

No to jeszcze dwa zdjĂŞcia Justyny Pochanke :lol:
Obrazek
Obrazek
A to Justyna i Turski.
bwacławski
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: bwacławski »

ZapomniaÂłem napisaĂŚ, ale sobie przypomniaÂłem. Justyna w czasie FaktĂłw, przez caÂły czas Âżuje gumĂŞ! :-) Czy ktoÂś to zauwaÂżyÂł? Bo ja dopiero w przerwie gdy lecÂą materiaÂły.
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

:D :D Ja tego w ogĂłle nie zauwaÂżyÂłem nawet mi przez myÂśl nie przeszÂło Âże mogÂłaby ÂżuĂŚ gumĂŞ podczas "FaktĂłw". :roll: :D :P
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

bwacÂławski pisze:ZapomniaÂłem napisaĂŚ, ale sobie przypomniaÂłem. Justyna w czasie FaktĂłw, przez caÂły czas Âżuje gumĂŞ! :-) Czy ktoÂś to zauwaÂżyÂł? Bo ja dopiero w przerwie gdy lecÂą materiaÂły.
Samo Âżucie gumy przez palacza papierosĂłw jest normalne... ale podczas FaktĂłw :roll: Ciekawe gdzie tÂą gumĂŞ chowa jak musi coÂś zapowiadzieĂŚ :roll:
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

hehe...dobre :D ale tego wogĂłle nie widaĂŚ przecieÂż.Moze mam juz takÂą wprawĂŞ ze gdy zapowiada chowa gume np. pod jezykiem.
Ale w zyciu bym sie nie spodziewaÂła tego....
Inni prowadzacy tez tak robiÂą?
....w świecie Faktów....
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Gumê...e..znaczy,co ??? :lol: No có¿...Justyna mnie nie przestaje zadziwiaÌ... :lol:
emi pisze:Inni prowadzacy tez tak robiÂą?
MyÂślĂŞ, Âże to Âżucie gumy to efekt palenia...czyli moÂżliwe, ze wszyscy palacze tak robiÂą :roll: No ale tak naprawdĂŞ to tylko moje domysÂły :wink:
ZIMA
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

TVN_FAN pisze:MyÂślĂŞ, Âże to Âżucie gumy to efekt palenia
Dobrze myÂślisz :) SpotkaÂłem bardzo wiele ludzi palÂących i do tego ÂżujÂących gumĂŞ Âżeby (chyba) odÂświeÂżyĂŚ sobie ten "tytoniowy" oddech.
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

"Âżucie gumy stanowi w pewnym stopniu zachowanie substytucyjne do palenia papierosĂłw poprzez zaspokojenie potrzeb jamy ustnej"

jednym sÂłowem Justynie wtedy strasznie chce siĂŞ paliĂŚ :!: a nie moÂże w studiu :D ... teÂż mnie ciekawi gdzie ona jÂą moÂże chowaĂŚ :wink:
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Matko... o czym Wy tu rozprawiacie? :lol:
JeÂśli ma dziurĂŞ w zĂŞbie to pewnie tam jÂą chowa na czas FaktĂłw :evil2:

W tym materiale z 3000 wydania FaktĂłw, jak mĂłwiÂła tekst, ktĂłry Pochanke fan i Kamil majÂą w podpisie, teÂż se coÂś ÂżuÂła. :lol:
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
bwacławski
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: bwacławski »

Myœl, ¿e ¿ucioe gumy wynika z zupe³nie czegoœ innego ni¿ palenie. Chodzi o to, ¿e w czasie prowadzenia programów na ¿ywo podwy¿sza siê poziom stresu, nawet jeœli tego ne widaÌ (a Pani justyna przyznaje, ¿e ma codziennie tremê), a to z kolei powoduje zasychanie w ustach. Sami siê przekonajcie. Guma powoduje z kolei, ¿e œlinianki pracuj¹ ze zdwojon¹ si³¹, wtedu usta siê nie sklepjaj¹, nie ma takich chcarakterystycznych pacniêÌ na wizji. A Pani Justyna, jako jedyna prowadz¹ca serwisy nie ma przy sobie szklanki z wod¹ (to ju¿ musieliœcie zauwa¿yÌ!). Myœlê wiêc, ¿e guma jest w³aœnie po to. A chowa j¹ przy policzku.
pawell

Post autor: pawell »

ÂŁaÂł wywiad ze StyÂśkÂą z pressa jest na Onet.pl :D :D http://wiadomosci.onet.pl/1306513,720,kioskart.html

I tam jest jeszcze jedna fajna fotka:

Obrazek
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

pawell pisze:ÂŁaÂł wywiad ze StyÂśkÂą z pressa jest na Onet.pl :D :D http://wiadomosci.onet.pl/1306513,720,kioskart.html
Obrazek
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Super wywiad, super kobieta :)
No i có¿...chyba mamy znowu jakieœ zawirowania w grafiku Faktów bo dziœ 3 raz program prowadzi Grzeœ Kajdanowicz zamiast Rymana no i co wa¿niejsze o 21:00 w M24 bêdzie Anna Jêdrzejowska. :(

Szkoda, Âże M24 bez Justyny ale jakoÂś trzeba to przeÂżyĂŚ :)

UstosunkujÂąc siĂŞ do kolejnego juÂż ataku pewnego usera na JustynĂŞ mam proÂśbĂŞ do wszystkich fanĂłw Justyny Pochanke nie dajcie siĂŞ sprowokowaĂŚ i nie odpowiadajcie na te chore insynuacje bo on tylko okazji szuka, zeby JustynĂŞ obraziĂŚ ale kiedyÂś siĂŞ na tym przejedzie...jak po maÂśle... :P
ZIMA
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

No wÂłasnie! ZasiadajÂąc dzis przed TV o godzinie punkt dziewietnasta, jak to mwĂłi Justyna, miaÂłam nadzieje ujrzec Rymana. I ku mojemu zaskoczeniu wyskoczyÂł Grzechu....Na dodatek zapowiedziaÂł sie na jutro...bleh..

Drogi TVN_FANie my sie nie dajemy sprowokowaÌ jakims bezczelnym komentarza wobec Justyny. Jak ktoœ lubi sobie na ludzi ponarzekac i ich powyzywac to jego sprawa...byleby nie uzywa³ wulgarnych s³ów i mia³ swiadomosc tego co pisze. Bo jak sam mówisz moze sie to dla niego Ÿle skonczyc...
....w świecie Faktów....
ODPOWIEDZ