POLSAT

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

pawell pisze:W piÂątek zauwaÂżyÂłem ze na polszmacie pojawiÂł siĂŞ nowy (i chyba jedyny w tej stacji) teleturniej interaktywny. "Dziewczyny w bikini". :lol: :lol: :lol:
ooo :shock: :D no i czyÂż terraX nie miaÂła racji nazywajÂąc CiĂŞ chodzÂącÂą encyklopediÂą google :P Co byÂśmy bez Ciebie zrobili - o poÂłowie rzeczy niektĂłrzy nie mieliby pojĂŞcia :D :D

A tak na powa¿nie...có¿...kolejne œci¹gniêcie pomys³u z TVN. Bowiem to dopiero TVN odniós³ sukces na interaktywnych teleturniejach. I co ?? Najpierw TV4 a teraz jak siê okazuje (bo sam tego teleturnieju nie widzia³em) tak¿e POLSAT. Có¿...
ZIMA
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

TVN_FAN pisze:
pawell pisze:W piÂątek zauwaÂżyÂłem ze na polszmacie pojawiÂł siĂŞ nowy (i chyba jedyny w tej stacji) teleturniej interaktywny. "Dziewczyny w bikini". :lol: :lol: :lol:
ooo :shock: :D no i czyÂż terraX nie miaÂła racji nazywajÂąc CiĂŞ chodzÂącÂą encyklopediÂą google :P Co byÂśmy bez Ciebie zrobili - o poÂłowie rzeczy niektĂłrzy nie mieliby pojĂŞcia :D :D
Hehe - jasne Âże terraX miaÂła racjĂŞ... :cool2: :twisted: :D :D

TVN_FAN pisze:A tak na powa¿nie...có¿...kolejne œci¹gniêcie pomys³u z TVN. Bowiem to dopiero TVN odniós³ sukces na interaktywnych teleturniejach. I co ?? Najpierw TV4 a teraz jak siê okazuje (bo sam tego teleturnieju nie widzia³em) tak¿e POLSAT. Có¿...

Jeszcze wczeÂśniej byÂł jakiÂś interaktywny teleturniej na TVP 1. :roll: No ale znikÂł widocznie nie zdobyÂł popularnoÂści. :roll: Ciekawe jak dÂługo utrzymajÂą siĂŞ na TV 4 i polszmacie ?? :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

pawell pisze:Jeszcze wczeÂśniej byÂł jakiÂś interaktywny teleturniej na TVP 1. :roll: No ale znikÂł widocznie nie zdobyÂł popularnoÂści. :roll: Ciekawe jak dÂługo utrzymajÂą siĂŞ na TV 4 i polszmacie ?? :roll:
No wÂłaÂśnie !! I oto chodzi. ByÂły teleturnieje interaktywne w TVP ale co z tego ?? Kariery nie zrobiÂły...Dopiero jak TVN odniĂłsÂł sukces to inne stacje teÂż zaczĂŞÂły nadawaĂŚ swoje teleturnieje.
ZIMA
tomu19
Początkujący
Początkujący

Post autor: tomu19 »

w najnowszym wydaniu miesiĂŞcznika press jest ciekawy, ale kontrowersyjny artykuÂł Mateusza Sosnowskiego na temat wydarzeĂą polsatu i jego twĂłrcy tomasza lisa pt. "ÂŚcigacz"
autor skupi³ siê przede wszystkim na tym jaki to Lis jest niedobry w tym sensie, ¿e na ka¿dego krzyczy bez umiaru; informatorami dziennikarza pressu byli: by³y pracownik polsatu i obecnym oczywiœcie zachowuj¹c anonimowoœÌ
zdecydowanie artykuÂł pokazaÂł tylko jednÂą stronĂŞ, bo brak w nim byÂło aktualnych wypowiedzi Lisa lub jak mĂłwi "grupy trzymajÂącej wÂładzĂŞ" w polsatowskich wydarzeniach
a myÂślaÂłem Âże press to obiektywne i rzetelne czasopismo
PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

TO JU¯ PRZEGIÊCIE ! Dzi¶ ogl±dam sobie gazetê i widzê :
"Wydarzenia 2005 najwaÂżniejsze wydarzenia 2005 roku na pÂłycie VCD - bezpÂłatny dodatek" :mad: to juÂż nie lekkie do duÂże przegiĂŞcie ! :evil: :evil: :evil:
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
pawell

Dlaczego przegiĂŞcie ?? :? DomyÂślam siĂŞ Âże o podobieĂąstwo do "FaktĂłw XXI wieku". :> Ja nie widzĂŞ w tym nic zÂłego TVN nie pomyÂślaÂł Âże mĂłgÂłby zrobiĂŚ "Fakty 2005 roku" wiĂŞc to wykorzystaÂła inna redakcja... :roll:

PabloOoOo_90 pisze:DziÂś oglÂądam sobie gazetĂŞ i widzĂŞ :

To ty oglÂądasz gazety ?? :> No ja czytam, a oglÂądam zdjĂŞcia ktĂłre sÂą w niej zamieszczone. :]
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: chandler »

NiesÂądzicie Âże polsat powiniem=n zmieniÂż ramĂłwkĂŞ nie nadawaĂŚ teleturnieje, gdy "latajÂąc" po kanaÂłach oczywiÂście byÂło czarne sÂłoneczko ale leciaÂł jakiÂś teleturbniej moÂże siĂŞ myle nmiaÂłem jakieÂś zwidy
Monster

Post autor: Monster »

Nie nie miaÂłeÂś zwidĂłw. Ja widziaÂłem przed Wydarzeniami, Âże Polsat
nadawaÂł teleturniej na podstawie DzieciakĂłw z klasÂą, Eureko, ja to wiem!
pawell

Od wczoraj telewizja polszmat wznowiÂła nadawanie reklam, tak samo TV4. Ale jednak przed i po kaÂżdym bloku reklamowym pojawia siĂŞ informacja:

polszmat pisze:Telewizja Polsat S.A. przeznaczy 0,5 mln PLN z dochodu reklam od 31.01 do 01.02 2006 na pomoc ofiarom tragedii w Katowicach

TV4 pisze:Telewizja TV4 przeznaczy czêœÌ dochodu z reklam od 31.01 do 01.02. 2006 na pomoc ofiarom tragedii w Katowicach.

* w niektĂłrym momentach mogÂłem pomyliĂŚ...
Monster

Post autor: Monster »

Wiedzê, ¿e pan Solorz-¯ak nawet nie potrafi zachowaÌ siê w trakcie ¿a³oby! Pieni¹dze s¹ dla niego najwa¿niejsze, bo tak naprawde te 0.5 mln z³otych to tylko tyle aby nic nie straci³... szkoda s³ów :?
pawell

Ju¿ wiemy ¿e jedn¹ nowoœci¹ w wiosennej ramówce polszmatu bêdzie kolejny serial - "Kochaj mnie, kochaj!". Szczegó³y TU
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Tak s³ysza³em o tym, widiza³em materia³ w "Wydarzeniach" jednak mi siê wydaje, ¿e to niebedzie spory sukces, ogl¹dalnoœÌ i zyski moga byc podobne do "Tanga z aniolem" czy jak tam to siê nazywa. Ja nadal czekam na nowe odcinki "Gotowych na wszystko" Ktoœ moze wie kiedy mo¿emy sie spodziewaÌ drugiej seri??
Wróciłem!!
pawell

NadchodzÂą zmiany w polszmacie:

Obrazek

z press...

Narazie tylko logo zobaczymy jaka bĂŞdzie oprawa graficzna pewnie tez w tych kolorach co logo. :roll:
a-j-p
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: a-j-p »

no ciekawe czy oprawe wkoncu zlecili profesjonalnym firma czy bedzie to znowu jakies krajowy bubel - polsat nigdy nie mial pozadnej oprawy graficznej NIGDY.
tomu19
Początkujący
Początkujący

Post autor: tomu19 »

press w koĂącu nie podaÂła ktĂłra firma wygraÂł aczy to byÂł velvet czy via
takie mam przeczucie Âże jest to projekt tej pierwszej
a co do loga to Âładne kolory, ale zobaczymy na koĂącowy efect
ODPOWIEDZ