"Fakty" dziÂś ciekawsze i fajniejsze niÂż wczorajsze najlepszy oczywiÂście Tomasza Sianeckiego. :p Ja tam juz dawno choinki nie mam...

Moderator: Łukasz
Na odpoczynek Grzesia nie liczciepawell pisze:Taak Grzeœ powinien sobie odpocz¹Ì. To bedzie ju¿ 5 wydanie "Faktów" z nim z rzêdu. :? Jak dla mnie trochê za du¿o - ba du¿o za du¿o.![]()
![]()
Tak, to byÂła miÂła niespodzianka, jakby na zÂłoÂśc temu co napisaÂłam wyÂżej, Âże Seki czĂŞsto w Âśrody odpoczywa.Marcin pisze:Live i materiaÂł Kasi Kolendy-Zaleskiej i... Tomka Sekielskiego.
Tak !! MateriaÂł Mazura byÂł rewelacyjny, oprĂłcz tego juÂż tradycyjnie sejm i materiaÂł o zimie w Moskwie.Marcin pisze:Maciek Mazur to jedno z najwiĂŞkszych odkryĂŚ FaktĂłw ostatniego roku.Jego materiaÂły sÂą Âświetne, a dzisiejszy to wiadomo czemu muszĂŞ pochwaliĂŚ. Ja jako pasjonat komunikacji miejskiej, muszĂŞ powiedzieĂŚ, Âże materiaÂł z Solarisa linii 117 byÂł fantastyczny. Dla tych, ktĂłrzy nie widzieli:
DotyczyÂł linii "117" - we wtorek w TVN podczas programu "Teraz my" Rokita powiedziaÂł, Âże regularnie jeÂździ tÂą liniÂą do domu (ta, jasne) i wysÂłuchuje ludzi w autobusie.
No i Mazur przejechaÂł siĂŞ stosiedemnastkÂą, przedstawiÂł trasĂŞ linii, widoki zza okna autobusu, opiniĂŞ kierowcy na temat linii i pasaÂżerĂłw na temat polityki. W koĂącu po godzinie jezdy 117 dojechaÂła na GocÂław i tam fantastyczny stand-up Mazura. Autobus (Solaris Urbino 12) zarzymuje siĂŞ, otwierajÂą siĂŞ drzwi, Mazur wychodzi, mĂłwi koĂącowy komentarz i tym przyjemnym koĂącem koĂączy materiaÂł o stosiedemnastce w Warszawie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości