[TVN] Detektywi
Moderator: Łukasz
jesli ktos nagrywa sobie niech przewinie do poczatku serialu gdzie byÂła akscja w restauracjii pierwsze spotkanie z klientka byÂłam tam Kelnerka i barmanka zadna wielllka rola ...maÂły epizod ...
mnie nie zalezaÂło na karierze tv czy cos podobnego ale zeby zobaczyc od kuchni i poznac komisarzy ..
na Pomorskiej nie byÂłam , ale spotkaÂłam Asie i Sebastiana na planie W11 dzien przed zdjeciami do DetektywĂłw
JESLI nie wierzycie odsyÂłam na bloga http://www.friedekireszta.blog.onet.pl
i uwierzycie ze JA to ja ...
jesli czyta ktoÂś nasze forum tam teÂż sa moje zdjecia wiec ...zreszta bez sensu nie jestem osoba ktĂłra kÂłamie !!! zreszta po co ..
czuje sie urazona troche wiecie ?
mnie nie zalezaÂło na karierze tv czy cos podobnego ale zeby zobaczyc od kuchni i poznac komisarzy ..
na Pomorskiej nie byÂłam , ale spotkaÂłam Asie i Sebastiana na planie W11 dzien przed zdjeciami do DetektywĂłw
JESLI nie wierzycie odsyÂłam na bloga http://www.friedekireszta.blog.onet.pl
i uwierzycie ze JA to ja ...
jesli czyta ktoÂś nasze forum tam teÂż sa moje zdjecia wiec ...zreszta bez sensu nie jestem osoba ktĂłra kÂłamie !!! zreszta po co ..
czuje sie urazona troche wiecie ?
Aha. A tu kaÂżdy chyba myÂślaÂł Âże to bĂŞdzie jakaÂś wiĂŞksza rola.
GdybyÂś nie powiedziaÂła to napewno nikt by Ciebie tam nie zauwaÂżyÂł.
No ja obejrzĂŞ powtĂłrkĂŞ w poniedziaÂłek, bo mam juÂż ferie wiĂŞc zobaczĂŞ.
P.S. sorry Âże napisaÂłem ze kÂłamiesz.

P.S. sorry Âże napisaÂłem ze kÂłamiesz.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

pawell pisze:Ale fajna wiadomoœÌ: od 6 lutego "Detektywi" bêd¹ nadawani od poniedzia³ku do pi¹tku o 18:25.![]()
ZastÂąpiÂą "W11 WydziaÂł ÂŚledczy", ktĂłry rĂłwnieÂż od 6 lutego bĂŞdzie nadawany od poniedziaÂłku do czwartku o 20:15.
![]()
![]()
uuu..no tak coÂś przecieÂż musiali wÂłoÂżyĂŚ w miejsce NO

ZIMA
Moim zdaniem i "Detektywi" mogliby mieÌ szansê na dobr¹ ogladalnoœÌ szczególnie w œrodê i czwartek.TVN_FAN pisze: Coœ co utrzyma widowniê. No i W11 ma na to szansê, Detektywi mogliby mieÌ problem.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT!