Co siĂŞ dzieje z Sianem????? ChcĂŞ, Âżeby juÂż wrĂłciÂł
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Marcin pisze:Wczorajszy materiaÂł Siana o dniu dziecka byÂł fantastyczny. PĂŞkaÂłem ze Âśmechu. Ma go ktoÂś nagranego?
Genialny jak zawsze!!!!! Dopiero teraz zobaczyÂłam, bo wczoraj nie mogÂłam. NaprawdĂŞ super!
MyÂślicie, ze Siano zdecyduje siĂŞ takÂże na odejÂście?
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
No i Siano nie odchodzi!!!! Na szczêœÌie!!! Oby tak zosta³o. Nie wyobra¿am sobie sytuacji, gdyby go zabrak³o...
czy TVN nie ma litoÂści....
co za przyjemnoœÌ jest ogl¹dania kas³aj¹cego i zachryp³egego Tomka Siano
Panie Tomku...³¹cze siê w bólach, bo to samo schorzenie mnie trzyma ju¿ 4 dzieù
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
medialink.pl pisze: 1 stycznia 2006 w godz. 19.00 - 19.55 TVP2 wyemituje widowisko "Sportowe emocje 2005". Zostanie ono powtĂłrzone tego samego dnia w TV Polonia o 22.00. Program nie jest plebiscytem. Ma za zadanie przypomnieĂŚ widzom TVP najbardziej emocjonujÂące dla kibicĂłw chwile w roku 2005.
(...)
W finale programu liczÂąca 13 osĂłb KapituÂła zdecyduje o przyznaniu tytuÂłu najbardziej emocjonujÂącego wydarzenia sportowego roku. W skÂład KapituÂły wchodziĂŚ bĂŞdÂą m.in.: Wiktor Zborowski, RafaÂł Bryndal, Dominika OstaÂłowska, GraÂżyna Wolszczak, Tomasz Sianecki, Tomasz Smokowski, Jacek WszoÂła, Kamil Durczok i Tomasz Lis.
No to ostatnio dziennikarze z TVN czesto pojawiaja sie w konkurencyjnych telewizjach...
Medialink.pl pisze:1 stycznia 2006 w godz. 19.00 - 19.55 TVP2 wyemituje widowisko "Sportowe emocje 2005". Zostanie ono powtĂłrzone tego samego dnia w TV Polonia o 22.00. Program nie jest plebiscytem. Ma za zadanie przypomnieĂŚ widzom TVP najbardziej emocjonujÂące dla kibicĂłw chwile w roku 2005.
(...)
W finale programu liczÂąca 13 osĂłb KapituÂła zdecyduje o przyznaniu tytuÂłu najbardziej emocjonujÂącego wydarzenia sportowego roku. W skÂład KapituÂły wchodziĂŚ bĂŞdÂą m.in.: Wiktor Zborowski, RafaÂł Bryndal, Dominika OstaÂłowska, GraÂżyna Wolszczak, Tomasz Sianecki, Tomasz Smokowski, Jacek WszoÂła, Kamil Durczok i Tomasz Lis.
W zasadzie to dobrze Âże wybrali Sianeckiego i docenili jego rewelacyjne materiaÂły. WogĂłle dobrze Âże wybrali osoby z prywatnych stacji. Tylko trochĂŞ do tego grona mi Dominika OstaÂłowska nie pasuje :?
W sumie jesli chodzi o Sianka to pochodzi (a wlasciwie urodzil sie) w moim miescie - Minsku Mazowieckim o ile dobrze pamietam. Chodzil do tej samej szkoly co ja chodzilem Tyle ze roznica wieku byla miedzy nami. A tak na marginesie to ile on ma lat
No, nareszcie wrĂłciÂł! ÂŚwietne wczoraj byÂło SzkÂło i materiaÂł o Marcinkiewiczu . Jestem tu nowa i mam do Was pytanie, bo widzĂŞ, Âże o TVNie wiecie wszystko: czy nie wiecie czasem gdzie i jak mogĂŞ zdobyĂŚ zapis wywiadu Miecugowa z Iwo Zaniewskim w Innym Punkcie Widzenia? BĂŞdĂŞ wdziĂŞczna za podpowiedÂź! Pozdrawiam!