Wątek sportowy

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

sumeryjczyk
Początkujący
Początkujący

Post autor: sumeryjczyk »

Nie ma sukcesow bo nie ma prawidlowego szkolenia a czemu nie ma ?? trza zapytac lesnych dziadkow ze zwiazkow sportowych .Moja propozycja niech kluby zajma sie szkoleniem zwiazek organizacja wyjazdow np Puchary Swiata , Olimpiady .Jak zawodnik z danego klubu zdobedzie medal nie miejsce punktowe ale medal to dostaje kase od zwiazku ktory ma sie tez zajmowac sponsoringiem proste prawda ?? . A co do Kuttina jego skucesem jest to ze mamy paru skoczkow ktorych mozemy pokazac to jest to co zapowiadal jak obejomowal kadre i z tego sie wywiazal mimo to uwazam ze powinien
Niezrzeszony
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

sumeryjczyk pisze:Moja propozycja niech kluby zajma sie szkoleniem zwiazek organizacja wyjazdow np Puchary Swiata , Olimpiady
O to, to. U nas panuje taka dziwna wymiennoœÌ ról i potem nie wiadomo po czyjej stronie le¿y wina. Dziennikarze znaj¹ siê i przyjaŸni¹ z dzia³aczami, wszyscy razem z zawodnikami. A jak trzeba coœ skrytykowaÌ, ¿eby siê sytuacja poprawi³a to nie ma kto. Np Szaran i Tajner, komentuj¹ te skoki-czasami ciekawie nawet-ale przecie¿ Tajner ju¿ nie jest tylko trenerem, ale szefem zwi¹zku. W jakiej pozycji ma siê ustawiÌ Szaran, jako dziennikarz? Jak ma powiedzieÌ coœ na Tajnera (gdyby np robi³ jakieœ przekrêty), jak on siedzi obok niego i s¹ kolegami, mówi¹ sobie po imieniu!! (-Polo Tajner powiedzia³, -W³odek Szaranowicz paùstwu mówi³) Paranoja :?
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

terraX pisze:Paranoja :?
WiĂŞkszÂą paranojÂą i normalnie bezwstydnym ÂświĂąstwem jest to co powiedziaÂł wczoraj podczas druÂżynĂłwki Szaranowicz o prawdziwych mĂŞÂżczyznach :? :x To byÂło ÂżaÂłosne i caÂłkowicie - przynajmniej w moich oczach zdyskwalifikowaÂło go jako komentatora i czÂłowieka... . Tak, czÂłowieka bo nikt normalnie nie odwazyÂłby siĂŞ o takich rzeczach mĂłwiĂŚ...No ale co powiedzieĂŚ jak Polo Tajner siedzi obok.
ZIMA
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Onet pisze:Turyn: BrÂąz dla Polki
Justyna Kowalczyk brÂązowÂą medalistkÂą olimpijskÂą w biegu na 30 km
No wkoĂącu mamy jakiÂś medal :) ale byÂło tak blisko i by byÂł zÂłoty medal zabrakÂło jej siÂł na koĂącĂłwce. Ale Âświetnie walczyÂła :brawo: :brawo: :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Brawo pani Kowalczyk :!: UratowaÂła pani honor polskiej reprezentacji :!: :D :D
pawell

Post autor: pawell »

Kolejny medal :jupi: :jupi:

Onet pisze:Tomasz Sikora - polski biathlonista wywalczyÂł w Turynie srebrny medal w biegu masowym na 15 km

:brawo: :brawo: :D :D Pan Sikora teÂż Âświetnie walczyÂł wielkie brawo... :D :D :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Pora na podsumowanie igrzysk. Wiele nadziei mieliÂśmy w polskich snowboardzistach (Marczuajtis, Ligoccy). Oni nas zawiedli. Nie spodziewaliÂśmy siĂŞ medali z biatlonu i biegu narciarskiego. Justyna i Tomek, to teraz polscy idole. OczywiÂście te dwa sporty zimowe stanÂą siĂŞ niedÂługo "narodowe" (o ile juÂż nie sÂą) jak niegdyÂś skoki narciarskie.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Odnoœnie dzisiaj rozpoczynaj¹cego siê mundialu, napisze tylko s³ówko- mam nadziejê, ¿e Rasiak nie wyjdzie w pierwszym sk³adzie. :devil:
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
Dared00

Post autor: Dared00 »

Taa, bo tam w Niemczech to podobno pada, murawa mokra i drewno nasiÂąknie :devil:
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

To moÂże trochĂŞ pospekulujmy :D Wyniki :) Ja obstawiam 1:1 .
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Polska - Ekwador
ja typuje 1:0 dla Ekwadoru
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

Jezu, zapomniaÂłem dodaĂŚ.OczywiÂście 1:1 w meczu POLSKA-EKWADOR :)

Sybic myÂślaÂłem Âże wiĂŞkszego sceptyka niÂż ja to na tym forum nie ma :D
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Mecz Niemiec z Kostaryk¹ rozpocz¹³ siê naprawdê œwietnie! Mam nadzieje na remis, poniewa¿ to bêdzie najlepsza sytuacja dla Polski :D
Dared00

Post autor: Dared00 »

JuÂż 3:2

Jak tak dalej pĂłjdzie, to Kostaryka siĂŞ chyba zaÂłapie na punkcik!
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

JuÂż chyba raczej nieee- mamy 4:2 :cry:
ODPOWIEDZ