Nie ma sukcesow bo nie ma prawidlowego szkolenia a czemu nie ma ?? trza zapytac lesnych dziadkow ze zwiazkow sportowych .Moja propozycja niech kluby zajma sie szkoleniem zwiazek organizacja wyjazdow np Puchary Swiata , Olimpiady .Jak zawodnik z danego klubu zdobedzie medal nie miejsce punktowe ale medal to dostaje kase od zwiazku ktory ma sie tez zajmowac sponsoringiem proste prawda ?? . A co do Kuttina jego skucesem jest to ze mamy paru skoczkow ktorych mozemy pokazac to jest to co zapowiadal jak obejomowal kadre i z tego sie wywiazal mimo to uwazam ze powinien
sumeryjczyk pisze:Moja propozycja niech kluby zajma sie szkoleniem zwiazek organizacja wyjazdow np Puchary Swiata , Olimpiady
O to, to. U nas panuje taka dziwna wymiennoœÌ ról i potem nie wiadomo po czyjej stronie le¿y wina. Dziennikarze znaj¹ siê i przyjaŸni¹ z dzia³aczami, wszyscy razem z zawodnikami. A jak trzeba coœ skrytykowaÌ, ¿eby siê sytuacja poprawi³a to nie ma kto. Np Szaran i Tajner, komentuj¹ te skoki-czasami ciekawie nawet-ale przecie¿ Tajner ju¿ nie jest tylko trenerem, ale szefem zwi¹zku. W jakiej pozycji ma siê ustawiÌ Szaran, jako dziennikarz? Jak ma powiedzieÌ coœ na Tajnera (gdyby np robi³ jakieœ przekrêty), jak on siedzi obok niego i s¹ kolegami, mówi¹ sobie po imieniu!! (-Polo Tajner powiedzia³, -W³odek Szaranowicz paùstwu mówi³) Paranoja :?
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"
WiĂŞkszÂą paranojÂą i normalnie bezwstydnym ÂświĂąstwem jest to co powiedziaÂł wczoraj podczas druÂżynĂłwki Szaranowicz o prawdziwych mĂŞÂżczyznach :? To byÂło ÂżaÂłosne i caÂłkowicie - przynajmniej w moich oczach zdyskwalifikowaÂło go jako komentatora i czÂłowieka... . Tak, czÂłowieka bo nikt normalnie nie odwazyÂłby siĂŞ o takich rzeczach mĂłwiĂŚ...No ale co powiedzieĂŚ jak Polo Tajner siedzi obok.
Pora na podsumowanie igrzysk. Wiele nadziei mieliÂśmy w polskich snowboardzistach (Marczuajtis, Ligoccy). Oni nas zawiedli. Nie spodziewaliÂśmy siĂŞ medali z biatlonu i biegu narciarskiego. Justyna i Tomek, to teraz polscy idole. OczywiÂście te dwa sporty zimowe stanÂą siĂŞ niedÂługo "narodowe" (o ile juÂż nie sÂą) jak niegdyÂś skoki narciarskie.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
To moÂże trochĂŞ pospekulujmy Wyniki Ja obstawiam 1:1 .
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Jezu, zapomniaÂłem dodaĂŚ.OczywiÂście 1:1 w meczu POLSKA-EKWADOR
Sybic myÂślaÂłem Âże wiĂŞkszego sceptyka niÂż ja to na tym forum nie ma
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!