[TVN] Na Wspólnej
Moderator: Łukasz
Ciekawa nowinka..
"Na WspĂłlnej": Tragedia Kingi i MichaÂła
W serialu "Na WspĂłlnej" nie brakuje dramatycznych zwrotĂłw akcji. Niedawno Izabela dowiedziaÂła siĂŞ o bliskiej znajomoÂści swojego narzeczonego ze zmarÂłym tragicznie mĂŞÂżem, teraz Kinga straci dziecko.
Kinga (Ilona Wroùska), ¿ona Micha³a Brzozowskiego (Robert Kudelski), odkry³a, i¿ jest w ci¹¿y. W najbli¿szych odcinkach "Na Wspólnej", które na antenê trafi¹ w marcu, kobieta poroni. Nakrêcenie tych scen, jak czytamy na ³amach dziennika "Fakt", by³o dla aktorki szczególnie trudne, gdy¿ sama spodziewa siê dziecka.
Wroùska d³ugo walczy³a ze scenarzystami o to, by zmienili fabu³ê. Przeróbki nie by³y ju¿ jednak mo¿liwe. Niemniej, fani serialu mog¹ byÌ spokojni. Producenci zadecydowali, i¿ Kinga znów zajdzie w ci¹¿ê, tym razem ze szczêœliwym fina³em.

"Na WspĂłlnej": Tragedia Kingi i MichaÂła
W serialu "Na WspĂłlnej" nie brakuje dramatycznych zwrotĂłw akcji. Niedawno Izabela dowiedziaÂła siĂŞ o bliskiej znajomoÂści swojego narzeczonego ze zmarÂłym tragicznie mĂŞÂżem, teraz Kinga straci dziecko.
Kinga (Ilona Wroùska), ¿ona Micha³a Brzozowskiego (Robert Kudelski), odkry³a, i¿ jest w ci¹¿y. W najbli¿szych odcinkach "Na Wspólnej", które na antenê trafi¹ w marcu, kobieta poroni. Nakrêcenie tych scen, jak czytamy na ³amach dziennika "Fakt", by³o dla aktorki szczególnie trudne, gdy¿ sama spodziewa siê dziecka.
Wroùska d³ugo walczy³a ze scenarzystami o to, by zmienili fabu³ê. Przeróbki nie by³y ju¿ jednak mo¿liwe. Niemniej, fani serialu mog¹ byÌ spokojni. Producenci zadecydowali, i¿ Kinga znów zajdzie w ci¹¿ê, tym razem ze szczêœliwym fina³em.
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
http://film.onet.pl/0,0,1265843,wiadomosci.htmlwÂłoch pisze:SkÂąd ta nowinkaGdzie tak pisaÂło
Ooo to jeszcze nie wiecie o rekordzie "Na WspĂłlnej".
Normalnie super wynik
wkrĂłtce moÂże bĂŞdzie 5 mln i dalej bĂŞdzie coraz wiecej i wiĂŞcej widzĂłw tego serialu. :wesoly:

tvn.pl pisze:Rekordowy wynik serialu Na WspĂłlnej!
Na najpopularniejszej ulicy w Polsce padÂł kolejny rekord! 21 lutego serial obyczajowy "Na WspĂłlnej" zgromadziÂł ponad 4,5 milionowÂą widowniĂŞ, przy udziale w rynku na poziomie 27,6%.(...)
Wiecej TU

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Leszek LichotaDagmara pisze:To, ze Ilona Wronska jest w ciazy to juz od dawnawiedziala do tego z jej serialowym kolega Grzegorzem Zieba (wylecialo mi z glowy jego prawdziew nazwisko).
Kinga ponownie zajdzie w ci¹¿ê.Dagmara pisze:Ale ciekawe jak oni to zamierzaja rozegrac, skoro niedlugo u Kingi bedzie widac brzuszek, czyzby na te kilka miesiecy przestala grac??
No wiem, ze ponownie zajdzie w ciaze ale to uz troche naciagane bedzie bo po poronieniu tak szybko sie nie zachodzi. Poza tym ona juz teraz jest w 3 miesiacu to lada moment bedzie brzuch widac. A zakladajac, ze w rzeczywistosci trzeba te 3 miesiace odczekac po poronieniu to zeby znow brzuszek zaczeloby widac to za 6 miesiecy czyli w rzeczywistosci powinna rodzic. Namieszalam troche. Ale pozyjemy zobaczymy. To tylko film a oni w TV wszystko potrafia zrobic.
Daga
Kolejna tancerka w serialu - po WiÂśniewskiej ona.Super Experss pisze:Najpierw z nim taĂączyÂła, teraz go pocieszy
Na WspĂłlnej, poniedziaÂłek-czwartek, godz. 20.55, TVN
Niebawem do obsady "Na Wspólnej" do³¹czy Edyta Herbuœ (25 l.). Modelka "Super Expressu" w drugiej edycji "Taùca z gwiazdami" by³a partnerk¹ Kuby Weso³owskiego (21 l.). I znowu maj¹ byÌ par¹!(...)
Wiecej TU

Na wspĂłlnej
NieszarÂżowaÂłbym z tym mianem tancerki ktĂłre daÂłeÂś mandaryniepawell pisze:Kolejna tancerka w serialu - po WiÂśniewskiej ona.![]()

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Re: Na wspĂłlnej
No wÂłasnie chodziÂło mi o to Âże taĂączy tak sobiesalladyn pisze:NieszarÂżowaÂłbym z tym mianem tancerki ktĂłre daÂłeÂś mandaryniepawell pisze:Kolejna tancerka w serialu - po WiÂśniewskiej ona.![]()
Ona taĂączy (mowiÂąc najÂłagodniej )Âśrednio.

...niÂż wszyscy wiemy co.