Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

oooo jak ja tu dawno nie pisaÂłem-no bo nie byÂło o czym :lol:

PowtarzaĂŚ siĂŞ nie lubiĂŞ - a to bym musiaÂł robiĂŚ za kaÂżdym wystĂŞpem Justyna w szklanym okienku. :lol:

DziÂś Justyna miaÂła strasznie "trudne" zadanie w rozmowie z gwiazdami naszej polityki :lol:

SzczegĂłlnie jak kartki musiaÂła chowaĂŚ :P
ZIMA
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Rozmowa o "zniewolonych mediach"
Pani Justyna: Nie boi siĂŞ Pan, panie poÂśle tu (do tvn24) przychodziĂŚ?
PrzemysÂław Edgar Gosiewski: Nad wszystkim czuwa rĂŞka boska...
Justyna: A tam jest jeszcze ramiĂŞ kamery
:evil2:
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

O to nie wiecie o tym:

Dziœ w "Telewizji od kuchni" TVN Style by³y kulisy "Faktów", ale g³ównie skupiono sie na Styœce :!: :D Suuuper odcinek pokazywali co robi Styœka gdy sa puszczane materia³y i jak siê wita³a z korespondentk¹ w USA - Katarzyn¹ S³awiùsk¹ jakoœ mówi³a kochanie itp. :wink: :D :D :D Wypowiadali siê inni dziennikarze tez o niej oraz Ci inni co z ni¹ pracuj¹. :P :P
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

pawell pisze:Dziœ w "Telewizji od kuchni" TVN Style by³y kulisy "Faktów", ale g³ównie skupiono sie na Styœce :!: :D Suuuper odcinek pokazywali co robi Styœka gdy sa puszczane materia³y i jak siê wita³a z korespondentk¹ w USA - Katarzyn¹ S³awiùsk¹ jakoœ mówi³a kochanie itp. :wink: :D :D :D Wypowiadali siê inni dziennikarze tez o niej oraz Ci inni co z ni¹ pracuj¹. :P :P
o kurcze ... a bĂŞdzie moÂże powtĂłrka :?: :?:

a tu jeszcze parĂŞ zdjĂŞĂŚ z balu:

ObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek
pawell

Post autor: pawell »

pochanke - fan pisze:o kurcze ... a bĂŞdzie moÂże powtĂłrka :?: :?:
Jasne Âże bĂŞdzie :wink: :
> Âśroda 10:00; 01:00
> czwartek 13:30; 20:00
> piÂątek 16:00
> sobota 21:30
> niedziela 7:30
> poniedziaÂłek(za tydzieĂą) 21:00

Ale jeszcze nie jestem pewien czy to od jutra powtarzajÂą, ale zobacz wszystkie z tych co Ci napisaÂłem, a napewno na niÂą trafisz. :wink: :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

A ja dzisiaj slyszalam jak pani dyrektorowa sie zalila ze ma niedobrych fanow D: ktorzy nie odrabiaja codziennej prasowki :evil2:

Do Empiku po SUKCES MARSZ !!!!!! :D
Android <3
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

WidzieliÂście? :shock: Justyna prowadziÂła magazyn o 17:30. :shock:

Widzia³em tylko drug¹ czêœÌ. Rozmowa o wolnoœci mediów, co wolno czego nie wolno. Potem poniek¹d te¿ zwi¹zane z tematem co wolno, a czego nie wolno mediom. Mianowicie rozmowa Pochanke z Marcinem Mellerem o wywaleniu ze szko³y licealistki, która wziê³a udzia³ w sesji dla Playboyu.

Jestem niezwykle zaskoczony tym, ¿e Pochanke prowadzi³a popo³udniowy magazyn. Powrót do korzeni. Karierê w magazynie 24 Godziny zaczyna³a w³aœnie o 17:30, wydania o 21:00 prowadzi³ Rymanowski. I dzisiaj znowu o 17:30. Dziœ poprowadzi te¿ wydanie g³ówne. Mog³aby kiedyœ Dzieù na ¿ywo poprowadziÌ, ciekaw jestem jak by siê sprawdzi³a.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Marcin pisze:WidzieliÂście? :shock: Justyna prowadziÂła magazyn o 17:30. :shock:

Widzia³em tylko drug¹ czêœÌ. Rozmowa o wolnoœci mediów, co wolno czego nie wolno. Potem poniek¹d te¿ zwi¹zane z tematem co wolno, a czego nie wolno mediom. Mianowicie rozmowa Pochanke z Marcinem Mellerem o wywaleniu ze szko³y licealistki, która wziê³a udzia³ w sesji dla Playboyu.

Jestem niezwykle zaskoczony tym, ¿e Pochanke prowadzi³a popo³udniowy magazyn. Powrót do korzeni. Karierê w magazynie 24 Godziny zaczyna³a w³aœnie o 17:30, wydania o 21:00 prowadzi³ Rymanowski. I dzisiaj znowu o 17:30. Dziœ poprowadzi te¿ wydanie g³ówne. Mog³aby kiedyœ Dzieù na ¿ywo poprowadziÌ, ciekaw jestem jak by siê sprawdzi³a.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Szok !! Jak ja mogÂłem ten znaczÂący fakt przegapiĂŚ :glupek: ze mnie :)

Marcinie - napisz coœ o tym co widzia³eœ, czy ró¿ni³o siê to jakoœ od wydania g³ównego :?:

No i ciekawe czy ktoÂś capsy zrobiÂł :?: Pewnie nie :)
ZIMA
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Napisa³em, co wiedzia³em. :] No normalny magazyn, tak jak o 21. Bez ró¿nic. Tylko, jak zawsze o 17:30 nieco wiêcej materia³ów, ni¿ rozmów w stosunku do 21:00. Zaprosi³a na 21:00, mówi¹c "No i o 21:00 znowu ja", czy coœ takiego. :]
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

W³¹czam sobie m24 o 17.30 w oczekiwaniu na Grassa, a tu niemi³a/mi³a niespodzianka- Justyna. :o Ciekawe co siê sta³o.
Dodam jeszcze, ¿e w pierwszej czêœci rozmawiali o tym tragicznym po¿arze. Justyna udostêpni³a nawet swojego meila, na którego mo¿na pisaÌ, gdyby ktoœ nie zd¹¿y³ zanotowaÌ nr konta do wp³at.
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

tvn24.pl pisze:W magazynie "24 godziny" goœÌmi bêd¹ m. in. minister ochrony œrodowiska Jan Szyszko i profesor Pawe³ Œpiewak z Platformy Obywatelskiej. Zaprasza Justyna Pochanke.
A wiĂŞc Justyna dziÂś w dwĂłch wydaniach :shock:
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

PabloOoOo_90 pisze:
tvn24.pl pisze:W magazynie "24 godziny" goœÌmi bêd¹ m. in. minister ochrony œrodowiska Jan Szyszko i profesor Pawe³ Œpiewak z Platformy Obywatelskiej. Zaprasza Justyna Pochanke.
A wiĂŞc Justyna dziÂś w dwĂłch wydaniach :shock:
nawet sama siĂŞ niejako podobno zapowiedziaÂła :)

Oj nie sprawdza siê Pan m¹¿ - jak ¿ona mo¿e siê tyle przepracowywaÌ :P Panie Adamie - no przecie¿ ¿ona nie mo¿e tyle pracowaÌ 8)

dla tych co nie zrozumieli TO IRONIA do pewnych tekstĂłw w innym wÂątku
ZIMA
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

w magazynie "24 godziny" goœÌmi Justyny byli:

minister ochrony Âśrodowiska Jan Szyszko

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

i profesor PaweÂł ÂŚpiewak z PO i ktoÂś z PISu

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Mgazyn ok !!
Ale ja o czym innym - zdenerwowaÂł a wrĂŞcz wnerwiÂł mnie ten pan z PISU,ktĂłry (takie wraÂżenie odniosÂłem !! )w pewnym momencie przy okazji odpowiadania na postawione przez JustynĂŞ pytanie najnormalniej w Âświecie wydaÂł tak dÂźwiĂŞk jakby miaÂł sobie ziewnÂąc... :?
Poza tym myÂślaÂł, ze JustynĂŞ przekona do swojej, a raczej swojego guru, jedynie sÂłusznej tezy..ale nie..."nie ze mnÂą te numery Bruner "
ZIMA
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

pawell pisze:w "Telewizji od kuchni" TVN Style by³y kulisy "Faktów", ale g³ównie skupiono sie na Styœce :!: :D Suuuper odcinek pokazywali co robi Styœka gdy sa puszczane materia³y i jak siê wita³a z korespondentk¹ w USA - Katarzyn¹ S³awiùsk¹ jakoœ mówi³a kochanie itp. :wink: :D :D :D Wypowiadali siê inni dziennikarze tez o niej oraz Ci inni co z ni¹ pracuj¹. :P :P

proÂśba wielka ... nie mam tvn style :cry: ... nagra ktoÂś i udostĂŞpni?, moze capsy chociaÂż plizzzzzz....

i jeszcze pytanko jedno, kupiÂł ktoÂś z was "Sukces" ?
ODPOWIEDZ